Kringloopbedrijf Tol in Egmond Aan Zee

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopbedrijf Tol in Egmond aan den Hoef – voor boeken, meubels en meer, elke maandag tot zaterdag.

Adres & contact

  • Kringloopbedrijf Tol
    Noorderstraat 37, 1931 ET Egmond aan Zee
  • Telefoonnummer:
  • Website: kringlooptol.nl

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Kringloopbedrijf Tol: Een Duurzaam Avontuur in Egmond aan den Hoef

Kringloopbedrijf Tol is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Egmond aan den Hoef, een prachtig plaatsje in de provincie Noord-Holland. Deze gezellige winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en biedt een avontuurlijke wereld van duurzaam winkelen. Ben je nieuwsgierig naar de openingstijden van deze bijzondere kringloopwinkel? Lees dan snel verder!

Wat kun je allemaal naar Kringloopbedrijf Tol brengen?

Bij Kringloopbedrijf Tol kun je een breed scala aan spullen brengen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door jouw gebruikte spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan duurzaamheid en geef je de spullen een tweede leven. Het is een geweldige manier om je steentje bij te dragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopbedrijf Tol?

Bij het winkelen bij Kringloopbedrijf Tol is het altijd belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel veel items in goede staat verkeren, is het verstandig om te controleren op eventuele beschadigingen of mankementen voordat je tot aankoop overgaat. Gelukkig is het personeel van Kringloopbedrijf Tol altijd bereid om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Kringloopbedrijf Tol?

Kringloopbedrijf Tol werkt volgens het principe van hergebruik en duurzaamheid. De winkel ontvangt gebruikte goederen van mensen die deze niet langer nodig hebben. Deze goederen worden zorgvuldig gesorteerd, gereinigd en geprijsd, voordat ze in de winkel worden geplaatst. Op deze manier kan iedereen de kans krijgen om hoogwaardige tweedehands artikelen tegen een betaalbare prijs te kopen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopbedrijf Tol biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een handige bezorgservice en ophaalservice, wat het gemakkelijk maakt om je aankopen naar huis te krijgen of om spullen te laten ophalen. Ook beschikt de winkel over voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast biedt Kringloopbedrijf Tol ook woningontruiming aan, voor diegenen die hulp nodig hebben bij het leeghalen van een woning.

Volg Kringloopbedrijf Tol op social media

Wil je op de hoogte blijven van alle updates over Kringloopbedrijf Tol? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram en mis geen enkel nieuwtje over duurzaam tweedehands winkelen via deze social media kanalen.

Dus, als je in Egmond aan den Hoef bent en op zoek bent naar een avontuurlijk en duurzaam winkeluitje, breng dan zeker een bezoekje aan Kringloopbedrijf Tol. Vergeet niet om je gebruikte spullen mee te nemen en geniet van een geweldige shoppingervaring bij deze fantastische kringloopwinkel!

Laat hieronder een review achter