kringloop winkel in Geldrop

Ontdek duurzame vondsten in Geldrop – shop tweedehands boeken, meubels, speelgoed en meer bij Kringloopwinkel Bij het Spoor.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Was best een prima kringloop, heel veel te vinden en te snuffelen. Helaas stond er op weinig spul een prijs en de dingen die wel een prijs hadden vond ik wat aan de dure kant. Dat schrikt voor mij af om met de prijsloze dingen naar de kassa te gaan. Maar niet verkeerd. De spullen stonden prima, alleen beneden was het wat rommelig, maar dat hoort ook bij een goede snuffelervaring.”

Valfreya Gefjunas

“Really nice place! You can found everything you need and the staff are really sweet and available to help you, absolutely recommended!”

Annalisa Revello

“Hele leuke kringloop met veel mooie spullen”

Maria N

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel in Geldrop: Een Duurzaam Winkelen Ervaring

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel in Geldrop?

Ben je op zoek naar een plek waar je spullen kunt doneren of tweedehands items kunt kopen? Dan is Kringloopwinkel Bij het Spoor in Geldrop de ideale bestemming. Deze ‘ouderwetse’ kringloopwinkel bevindt zich op Stationsstraat 72 en verwelkomt graag zowel donaties als klanten.

Bij Kringloopwinkel Bij het Spoor kun je verschillende items meenemen, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek en speelgoed. Met een breed assortiment biedt deze kringloopwinkel kansen om duurzaam te winkelen en herbruikbare producten een tweede leven te geven.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel, zoals Kringloopwinkel Bij het Spoor, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en functionaliteit van de items die je wilt kopen. Omdat de prijzen in onderling overleg worden vastgesteld, heb je de mogelijkheid om met de winkelmedewerkers te onderhandelen over de prijs. Het is handig om te weten dat dit een degelijke winkel is, die vrij volgepakt is. Dus neem de tijd om rustig rond te snuffelen en de mooiste items te vinden die aan jouw wensen voldoen.

Hoe werkt de kringloopwinkel Bij het Spoor?

Kringloopwinkel Bij het Spoor is op dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Deze kringloopwinkel is rolstoeltoegankelijk en biedt een bezorgservice, ophaalservice en zelfs woningontruiming aan. Het personeel staat klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere aanbod heeft Kringloopwinkel Bij het Spoor ook unieke diensten en faciliteiten. Ze bieden een bezorgservice aan, om ervoor te zorgen dat je gekochte items veilig bij je thuis komen. Daarnaast bieden ze een ophaalservice aan voor donaties, zodat je gemakkelijk van je overbodige spullen af kunt komen. Als je hulp nodig hebt bij woningontruiming, kunnen ze je ook daarbij van dienst zijn.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Bij het Spoor? Volg ze dan op Facebook. Mis geen enkele update en ontdek het nieuwste aanbod dat regelmatig binnenkomt.

Kortom, bij Kringloopwinkel Bij het Spoor in Geldrop geniet je van een unieke winkelervaring, waar je duurzaam kunt winkelen en meubels, boeken, muziek en nog veel meer kunt vinden. Doe mee aan de circulaire economie en geef gebruikte spullen een tweede leven!

11 gedachten over “kringloop winkel in Geldrop”

 1. ★★★★☆

  In het begin enthousiast over deze kringloop omdat je er lekker kan snuffelen, maar inmiddels helemaal klaar mee aangezien nergens een prijsje op staat. Eenmaal aan de kassa betaal je snel nieuwprijs. Zeker als het gaat om kleine dingen als mokken en schaaltjes. Erg jammer. Hiervoor is een kringloop niet.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Deze week 2x voor niks aan de deur gestaan vanuit Eindhoven. Op internet staat open , maar op de deur staat gesloten . Gooien de tent gewoon dicht zonder de openingstijden aan te passen En bedankt!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ben er een paar keer geweest en ze vragen zomaar wat 1 ste keer cd gekocht was 1 euro een paar weken later ineens 2,50 voor bijna zelfde cd en andere artikelen veel te duur voor een zon rommel kringloop En ook nog eens heel onvriendelijk. Voor mij de laatste keer geweest

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Was best een prima kringloop, heel veel te vinden en te snuffelen. Helaas stond er op weinig spul een prijs en de dingen die wel een prijs hadden vond ik wat aan de dure kant. Dat schrikt voor mij af om met de prijsloze dingen naar de kassa te gaan. Maar niet verkeerd. De spullen stonden prima, alleen beneden was het wat rommelig, maar dat hoort ook bij een goede snuffelervaring.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel . Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Redelijk grote kringloopwinkel. Groot kledingaanbod. Maar was wat onoverzichtelijk ingedeeld en prijzen vond ik relatief hoog liggen. Ook veel verzamelspullen, curiosa. Dus als je daar specifiek naar op zoek bent, kan je denk ik leuk slagen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Was ooit een heerlijke winkel waar je echt kon snuffelen en leuke vondsten deed. Altijd een goede sfeer. Nu was er niemand en niks leuks te vinden. Zo jammer

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Really nice place! You can found everything you need and the staff are really sweet and available to help you, absolutely recommended!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter