kringloop ‘t zand in Maarssen

Ontdek duurzame schatten zoals boeken, kleding en meubels bij Kringloop ’t Zand in Maarssen, elke zondag geopend.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag12:00-16:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Bij deze kringloop geweest heeft veel leuke dingen voor kleine prijsjes erg goed geslaagd bedankt voor de goede service dames”

Michel Manie

“Voor een mooie prijs, een goede fiets gekocht. Ben er erg blij mee. 👍🏻 …”

Marica Hoogendoorn

“Veel leuke dingen voor weinig voor jong en oud geweldig!”

Shee Loong Woo

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloop ’t Zand in Maarssen

Kringloop ’t Zand is een winkel die zich bevindt in Maarssen, een stad in de provincie Utrecht. Deze kringloopwinkel biedt een geweldige ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Hoewel de reguliere openingstijden gedurende de week gesloten zijn, kun je op zondag terecht bij Kringloop ’t Zand voor een uniek avontuur. Een bezoek aan deze winkel is een perfecte manier om de wereld van tweedehands winkelen te ontdekken en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Wat kun je allemaal vinden bij Kringloop ’t Zand?

Kringloop ’t Zand heeft een uitgebreid assortiment van diverse producten. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, van kleding tot meubels, je kunt er werkelijk van alles vinden. Deze winkel biedt een verzameling van kwalitatieve tweedehands items die een nieuw leven verdienen. Of je nu op zoek bent naar een uniek vintage item voor je huis, een goed boek om te lezen, of gewoon wat nieuwe kleding, bij Kringloop ’t Zand ben je aan het juiste adres.

Tips voor het bezoeken van Kringloop ’t Zand

Bij het bezoeken van Kringloop ’t Zand zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Ten eerste is het handig om te weten dat de winkel op zondag geopend is van 12:00 uur tot 16:00 uur. Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om rustig rond te kijken en misschien zelfs een aantal verborgen schatten te ontdekken. Daarnaast kun je Kringloop ’t Zand volgen op Facebook om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Duurzame initiatieven en kortingen bij Kringloop ’t Zand

Naast het uitgebreide assortiment biedt Kringloop ’t Zand ook andere unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel staan en proberen ze bij te dragen aan een groenere wereld. Ze werken samen met lokale organisaties om de duurzaamheid te bevorderen en de kwaliteit van tweedehands producten te waarborgen. Daarnaast biedt Kringloop ’t Zand ook regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen aan, zodat winkelen bij hen nog aantrekkelijker wordt.

Ben je op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Maarssen? Breng dan een bezoek aan Kringloop ’t Zand op Harmonieplein 4. Duurzaam winkelen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens ontzettend leuk en voordelig!

12 gedachten over “kringloop ‘t zand in Maarssen”

Laat hieronder een review achter