Kringloop Renswoude

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Renswoude: boeken, meubels, en meer in Utrecht. Beleef de schatzoekervaring met hoge klanttevredenheid!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een mooi ingerichte kringloop is het geworden. En lekker dichtbij. Prijzen zijn prima. Heb ook wat kunnen scoren vandaag. Ik zou zeggen, ga hier eens naar binnen en wie weet of er wat voor u tussen zit. En misschien krijgt u wel een bakkie koffie.”

Rob Wuck

“Recently moved into this building on Molenstraat. Very neat and clear. I was looking for something that I didnt see in the store, they immediately checked to see if it might be there. So very helpful.”

Erie Krol-van Mastrigt

“Nette kleine kringloopwinkel. Geen kledingaanbod. Prijzen redelijk tot iets hoger dan gemiddeld. Aardig personeel.”

Dorijn Lenters

Meer reviews lezen…

Kringloop Renswoude: Dé Duurzame Schatkamer in Utrecht

Kringloopwinkel Renswoude, gelegen aan de Molenstraat 17a in Renswoude, is een ware parel in de wereld van tweedehandswinkels. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, biedt deze winkel een schat aan duurzame producten aan de inwoners van Renswoude en omgeving. Maar wat kun je allemaal verwachten bij Kringloopwinkel Renswoude? Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen om je een goed beeld te geven van deze bijzondere winkel.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel Renswoude kun je kleine goederen inleveren tijdens de inname-uren op vrijdag en zaterdagochtend. Denk hierbij aan items zoals boeken, huis- en inrichtingsartikelen, muziek, speelgoed, meubels en huishoudelijke apparaten. Deze goederen worden vervolgens zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze in goede staat zijn voor verkoop. Heb je grotere items, zoals een bankstel of kast, die je wilt doneren? Neem dan contact op met Kringloopwinkel Renswoude om een afspraak te maken voor een thuiscontrole.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Renswoude is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Neem de tijd om door de verschillende afdelingen te struinen, want je weet nooit wat je zult vinden. Het assortiment is divers en gevarieerd, met boeken, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je oude items een nieuw leven.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Renswoude biedt meer dan alleen een duurzaam winkelaanbod. Ze hebben ook diverse diensten en faciliteiten om het winkelen nog aangenamer te maken. Denk hierbij aan een bezorgservice, inname van goederen, een gezellige koffiehoek, parkeergelegenheid en rolstoelvriendelijke voorzieningen. Daarnaast beschikken ze ook over toiletten voor de bezoekers.

Met hun toewijding aan duurzaamheid en hun diverse aanbod aan tweedehands items, is Kringloopwinkel Renswoude een must-visit voor iedereen die op zoek is naar unieke schatten. Plan je bezoek tijdens de openingstijden op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en ervaar zelf de charme van deze bijzondere winkel. Voor meer informatie en updates, volg Kringloopwinkel Renswoude op Facebook of bezoek de website Kringloop Renswoude.

9 gedachten over “Kringloop Renswoude”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Renswoude. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een mooi ingerichte kringloop is het geworden. En lekker dichtbij. Prijzen zijn prima. Heb ook wat kunnen scoren vandaag. Ik zou zeggen, ga hier eens naar binnen en wie weet of er wat voor u tussen zit. En misschien krijgt u wel een bakkie koffie.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Renswoude. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter