Kringloop Drost in Veenendaal

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop Drost in Veenendaal – kleding, meubels, elektronica en meer met top beoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Jammer dat hij sluit in het nieuwe jaar, erg vriendelijke mensen! Wel beetje rommelig, maar dar heeft ook wel weer zijn charme”

Greg van den Bosch

“Gezellig leuke spullen”

Neelie Kruidenier

“Mooi spul goede prijs”

ton ferkranus

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloop Drost in Veenendaal: Dé Kringloopwinkel in de stad!

Ben je op zoek naar unieke tweedehands items? Wil je graag een steentje bijdragen aan duurzaamheid en het hergebruiken van goederen? Dan ben je bij Kringloop Drost in Veenendaal aan het juiste adres! Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren is deze kringloopwinkel geliefd onder de lokale bevolking.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Drost kun je terecht met diverse items. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Zolang de items nog in goede staat verkeren, zijn ze welkom in de winkel. Het is altijd verstandig om van tevoren contact op te nemen om te vragen of het specifieke item dat je wilt doneren geaccepteerd wordt.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om te letten op de staat van de producten. Hoewel de producten grondig gecontroleerd worden voordat ze in de winkel worden geplaatst, kan het voorkomen dat er kleine gebreken zijn. Controleer daarom altijd goed of het item naar wens is voordat je het aanschaft. Daarnaast is het raadzaam om regelmatig de winkel te bezoeken, aangezien het assortiment voortdurend verandert. Je weet maar nooit welke schatten je kunt vinden!

Hoe werkt Kringloop Drost?

Bij Kringloop Drost draait het allemaal om het hergebruiken van goederen. Door bij hen te winkelen en te doneren draag je bij aan een duurzamere samenleving. De winkel werkt nauw samen met lokale organisaties en biedt werkplekken en leertrajecten aan mensen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Ze hebben ook unieke programma’s, kortingen en andere diensten, zoals Recover waar mensen met een smalle beurs de mogelijkheid krijgen om gratis spullen uit te zoeken.

Bij Kringloop Drost in Veenendaal ben je verzekerd van een uitgebreid assortiment aan tweedehands producten en een vriendelijke service. Breng een bezoekje aan deze kringloopwinkel en laat je verrassen door de schatten die je er kunt vinden! Voor meer informatie kun je terecht op hun website.


Let op: Dit artikel is geschreven op basis van de beschikbare informatie en de genoemde openingstijden zijn niet opgenomen in de verstrekte gegevens.

11 gedachten over “Kringloop Drost in Veenendaal”

 1. ★★★★☆

  Jammer dat hij sluit in het nieuwe jaar, erg vriendelijke mensen! Wel beetje rommelig, maar dar heeft ook wel weer zijn charme

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Drost. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wat een vieze en rommelige bende, en ook nog eens de hoofdprijs vragen voor ongeprijsde items! Je word niet ontvangen en krijgt een grote tabak lucht in je gezicht zodra je de deur open doet, als je wilt betalen moet je zelf op de deur kloppen van een hok en daar word even een prijs uit de hoge hoed getoverd alsof ze een echte vintage store zijn.. niet de moeite waard!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter