Kringloop Plus in Groningen

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Plus in Groningen – meubels, boeken, kleding en meer. Bespaar en recycle met ons!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloop Plus: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Groningen

Kringloop Plus is dé kringloopwinkel in Groningen waar je een breed assortiment aan tweedehands spullen vindt. Gelegen aan de Diamantlaan 1, 9743 BA Groningen, is deze winkel de ideale plek voor duurzaam winkelen. Kringloop Plus wordt gerund door ongeveer 20 enthousiaste vrijwilligers en is vijf dagen per week geopend.

Wat kan je brengen naar Kringloop Plus?

Bij Kringloop Plus kan je verschillende soorten goederen inleveren. Denk hierbij aan meubels, boeken, huishoudelijke apparaten, kleding en nog veel meer. Alle ingebrachte spullen worden zorgvuldig gesorteerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd voordat ze in de winkel worden verkocht. Het doneren van jouw ongebruikte spullen aan Kringloop Plus is niet alleen een makkelijke manier om van overtollige spullen af te komen, maar het is ook een mooie manier om duurzaam bezig te zijn.

Waar moet je op letten bij Kringloop Plus?

Bij het bezoeken van Kringloop Plus is het belangrijk om op zoek te gaan naar de schatten die verstopt kunnen zijn tussen de tweedehandsspulletjes. Let op de unieke vintage meubelstukken, de boeken die je altijd al wilde lezen of het perfecte kledingstuk om jouw garderobe aan te vullen. Wees geduldig en kijk goed rond, want je weet nooit welke verrassingen er op je wachten in deze kringloopwinkel.

Hoe werkt Kringloop Plus?

Kringloop Plus maakt het winkelen leuk en gemakkelijk. Het ruime assortiment omvat onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon lekker wilt rondkijken, Kringloop Plus heeft voor ieder wat wils.

Maar dat is nog niet alles! Kringloop Plus biedt ook een aantal unieke programma’s en diensten aan. Zo zorgt het team van Kringloop Plus ervoor dat de winkel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Daarnaast kan je ook jouw ongewenste goederen bij de winkel inleveren. Heb je geen zin om met zware spullen te sjouwen? Geen probleem, er is een parkeerplaats beschikbaar voor klanten.

Volg Kringloop Plus op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Kringloop Plus dan op Facebook en Instagram. Op deze social media kanalen vind je de nieuwste updates, interessante aanbiedingen en leuke foto’s van items die nieuw binnen zijn gekomen.

Bij Kringloop Plus in Groningen kan je terecht voor een unieke en duurzame winkelervaring. Vergeet niet om hun website te bezoeken voor meer informatie over actuele openingstijden en andere services. Kom langs bij Kringloop Plus en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

153 gedachten over “Kringloop Plus in Groningen”

 1. ★★★★★

  Heel lief personeel! Nette winkel met vaak nieuwe spulletjes. De schappen staan altijd vol (in tegenstelling tot andere kringlopen).

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Plus. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Plus. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Plus. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Plus. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke, niet hele grote, winkel. Eerlijke prijzen (wat ik gezien heb). Ruime pashokjes. Kleding is alleen op kleur gesorteerd, verder moet je echt op de struin ;-) Vriendelijk personeel!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Plus. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan Plus. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  KRINGLOOP PLUS IS EEN WINKEL WAAR IK EN ANDERE MENSEN ZICH THUIS VOELEN IK IN IEDER.GEVAL WEL EN VRIENDELIJKE MEDEWERKERS GR ROEL

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Plus. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  There are people who are nice and friendly, you will find everything there, and of course not expensive. You can also give the furniture a second chance. Pico bello there. Yes, more space has been created to park, very spacious and neatly paved. Neat. In the store itself it is a bit fuller, and a lot of furniture. No, we just delivered something.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter