Kringloop Het Oude Kostershuis in Klazienaveen

Ontdek duurzame schatten in Kringloop Het Oude Kostershuis te Klazienaveen – boeken, kleding, decoratie en meer met topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-11:30
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super gastvrij, lekkere koffie. Divers aanbod.”

Goofus Insanius

Meer reviews lezen…

Kringloop Het Oude Kostershuis: Een Unieke Gelegenheid in Klazienaveen

Ben je op zoek naar een gezellige kringloopwinkel in Klazienaveen? Zoek dan niet verder, want Kringloop Het Oude Kostershuis is de plek waar je moet zijn. Gevestigd in de voormalig kosterswoning naast de kerk, biedt deze unieke winkel een scala aan tweedehands spullen voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is deze kringloopwinkel een geliefde plek onder de lokale gemeenschap.

Wat Kun Je Brengen naar Kringloop Het Oude Kostershuis?

Bij Kringloop Het Oude Kostershuis kun je verschillende soorten goederen brengen. Denk hierbij aan boeken, speelgoed, glaswerk, decoratie, huishoudelijke apparatuur, handwerkspullen, en zelfs audioapparatuur. Op woensdagochtend kun je jouw spullen langsbrengen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is het ook mogelijk om in overleg de goederen op te laten halen.

Wat Kun Je Vinden bij Kringloop Het Oude Kostershuis?

Het assortiment van Kringloop Het Oude Kostershuis omvat een verscheidenheid aan items, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een spannende roman, prachtige nieuwe meubels voor je huis, of uniek speelgoed voor je kinderen, Kringloop Het Oude Kostershuis heeft het allemaal. Bovendien draagt het kopen van tweedehands spullen bij aan een duurzamere samenleving.

Speciale Diensten en Faciliteiten

Naast het reguliere aanbod biedt Kringloop Het Oude Kostershuis ook een aantal unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo is er een gezellige koffietafel waar je gratis kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk en voorzien van een ruime parkeerplaats. Ook hebben ze een uniek programma waarbij de opbrengst van de winkel bestemd is voor de kerk en waar ze af en toe goede doelen ondersteunen.

Volg Kringloop Het Oude Kostershuis op Social Media

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten van Kringloop Het Oude Kostershuis? Volg ze dan op Facebook. Hier kun je al het laatste nieuws en leuke evenementen vinden. Mis dus geen enkele update en blijf op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen van Kringloop Het Oude Kostershuis.

Of je nu op zoek bent naar unieke tweedehands items, wilt genieten van een gezellige koffiepauze, of een goed doel wilt steunen, Kringloop Het Oude Kostershuis biedt alles wat je nodig hebt. Kom langs en ontdek de schatten die op je wachten in deze bijzondere kringloopwinkel in Klazienaveen.

1 gedachte over “Kringloop Het Oude Kostershuis in Klazienaveen”

Laat hieronder een review achter