Woord en Daad – Kringloop De Cirkel

Ontdek tweedehands schatten bij Woord en Daad – Kringloop De Cirkel in Veenendaal; perfect voor duurzame kleding, meubels en meer.

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Lekker ruime kringloop. Met vriendelijke vrijwilligsters. Ik heb nog een fijn broek gescoord, ik koop vanwege het milieu, kledingindustrie is een van de grootste vervuilers en klimaataantasters die er zijn, zoveel mogelijk tweedehands. En dat is er veel!”

Anita Groenendijk

“Altijd even leuk om ff binnen te kijken, komt niet vaak voor dat ik niks heb, vaak met leuke dingen na huis, altijd vriendelijke mensen”

tamaraxvx vos

“vriendelijke vrijwilligers leuke spulletjes voor kleine prijsjes en ondersteuning van goed doel echt een aanrader”

familievanraay

Meer reviews lezen…

Woord en Daad – Kringloop De Cirkel: Een Unieke Ervaring in Veenendaal

Woord en Daad – Kringloop De Cirkel, gevestigd in Veenendaal, is een populaire kringloopwinkel waar je een grote verscheidenheid aan tweedehands spullen kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar kleding, boeken, meubels, muziek of speelgoed, deze winkel heeft het allemaal. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, levert De Cirkel een fantastische winkelervaring voor zowel koopjesjagers als milieubewuste shoppers.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Een van de grootste voordelen van winkelen bij Woord en Daad – Kringloop De Cirkel is dat je ook je eigen spullen kunt doneren. Heb je kleding die je niet meer draagt of meubels die je wilt vervangen? Breng ze naar de winkel en geef ze een nieuw leven. Het is de perfecte manier om ruimte vrij te maken in je huis en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om een scherp oog te hebben voor kwaliteit en bruikbaarheid. Hoewel de meeste items in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om alles zorgvuldig te inspecteren. Controleer op eventuele beschadigingen of gebreken voordat je tot aankoop overgaat. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je een geweldige deal krijgt en tevens helpt bij het verminderen van afval.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Woord en Daad – Kringloop De Cirkel heeft enkele unieke programma’s en diensten die ze aanbieden aan hun klanten. Ze zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben ook een parkeerplaats die rolstoelvriendelijk is. Bovendien accepteren ze PIN-betalingen, zodat je gemakkelijk kunt afrekenen zonder gedoe met contant geld.

De winkel heeft ook een bezorgservice, dus als je grote meubels of andere spullen koopt die niet in je auto passen, hoef je je geen zorgen te maken. Ze zullen ervoor zorgen dat je aankopen veilig en op tijd bij je thuis worden afgeleverd. Bovendien biedt De Cirkel ook een inname- en ophaalservice voor goederen, waardoor het nog gemakkelijker wordt om je spullen te doneren.

Voor meer informatie over Woord en Daad – Kringloop De Cirkel, kun je terecht op hun website https://www.kringloop-info.nl/utrecht/veenendaal/. Je kunt ook de laatste updates en aanbiedingen volgen op hun sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram.

Kom langs bij Woord en Daad – Kringloop De Cirkel en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Je zult niet teleurgesteld worden!

51 gedachten over “Woord en Daad – Kringloop De Cirkel”

 1. ★★★★★

  Altijd even leuk om ff binnen te kijken, komt niet vaak voor dat ik niks heb, vaak met leuke dingen na huis, altijd vriendelijke mensen

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Woord en Daad – De Cirkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad – De Cirkel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Woord en Daad – De Cirkel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Lekker ruime kringloop. Met vriendelijke vrijwilligsters. Ik heb nog een fijn broek gescoord, ik koop vanwege het milieu, kledingindustrie is een van de grootste vervuilers en klimaataantasters die er zijn, zoveel mogelijk tweedehands. En dat is er veel!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad – De Cirkel. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad – De Cirkel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Woord en Daad – De Cirkel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad – De Cirkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Woord en Daad – De Cirkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad – De Cirkel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Woord en Daad – De Cirkel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter