Kringloop De Schatkamer in Kamperland

Ontdek verborgen schatten in Kamperland bij Kringloop De Schatkamer – uw bestemming voor betaalbare kleding, meubels, boeken en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Heb er een mooie rollator gekocht. Was in nieuwstaat.”

Stefan Lenting

Meer reviews lezen…

Kringloop De Schatkamer: De Ultieme Schatzoeker Bestemming in Kamperland

Bent u op zoek naar een leuke en unieke winkelervaring? Zoek dan niet verder dan Kringloop De Schatkamer! Deze geweldige kringloopwinkel, gelegen aan Het Rip 10 in Kamperland, biedt een breed scala aan tweedehands artikelen voor een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken, cd’s, dvd’s, lp’s of spelletjes en puzzels, je zult zeker iets vinden dat je interesseert in deze schatkamer vol schatten.

Wat kan je meenemen naar Kringloop De Schatkamer?

Bij Kringloop De Schatkamer kun je allerlei spullen meenemen die je niet meer nodig hebt. Heb je kleding die je niet meer draagt? Breng het naar de winkel en geef het een tweede leven. Ook meubels, boeken, cd’s, dvd’s, lp’s en spelletjes en puzzels zijn welkom. Door deze items te doneren, draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ook aan de financiering van het onderhoud van de dorpskerk De Ark in Kamperland.

Waar moet je op letten bij Kringloop De Schatkamer?

Bij het bezoeken van Kringloop De Schatkamer is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Omdat alles in de winkel tweedehands is, is het altijd een verrassing wat je zult vinden. Wees geduldig en neem de tijd om door de verschillende secties te bladeren. Vergeet niet om te letten op kwaliteit en functionaliteit. Soms kunnen kleine reparaties nodig zijn, maar de unieke vondsten zijn de moeite waard!

Hoe werkt Kringloop De Schatkamer?

Kringloop De Schatkamer is het hele jaar door geopend op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur. In de zomermaanden, van 4 juni tot 10 september, kun je ook op zaterdagochtend van 10.30 tot 14.00 uur komen winkelen. Naast de reguliere openingstijden is er in juli en augustus ook een gezellig koffieterras waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het brede scala aan tweedehands artikelen, biedt Kringloop De Schatkamer ook unieke programma’s en kortingen. Zo hebben ze onlangs hun bibliotheek opnieuw ingericht en kun je nu snuffelen tussen zorgvuldig gerangschikte boeken van verschillende schrijvers en genres. Deze boeken zijn beschikbaar voor slechts €1,50 per stuk! Daarnaast hebben ze ook een ruime collectie cd’s, dvd’s en lp’s, evenals spelletjes en puzzels.

Wil je meer weten over Kringloop De Schatkamer? Bezoek hun website op https://www.kringloop-info.nl/zeeland/kamperland/. Je kunt ook hun pagina delen op sociale media en je vrienden op de hoogte brengen van deze geweldige schatzoeker bestemming in Kamperland via Facebook en Twitter. Je kunt ook hun Instagram-pagina volgen @pzcredactie voor updates en nieuws.

Ga vandaag nog naar Kringloop De Schatkamer en ontdek de schatten die wachten om gevonden te worden. Laat je verrassen door het diverse aanbod en geniet van de unieke winkelervaring die deze kringloopwinkel te bieden heeft in Kamperland!

3 gedachten over “Kringloop De Schatkamer in Kamperland”

  1. ★★★☆☆

    Jammer dat er nergens op internet openingstijden waren te vinden. Ik wilde er heen maar was helaas gesloten (al weet ik niet of dat ook met de corona heeft te maken). Misschien bij een volgend bezoek aan Kamperland.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter