Kringloop Breukelen

Ontdek duurzame schatten in Kringloop Breukelen: kleding, meubels, elektronica en meer voor milieubewuste koopjes en unieke vondsten.

Adres & contact

 • Kringloop Breukelen
  Straatweg 168, 3621 BW Breukelen
 • Telefoonnummer: 06 22114162
 • Website:

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag13:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Helaas gaat deze kringloop sluiten per 1 oktober. Je kan er goed schatzoeken soms vind je er een pareltje en hebt een uitgebreide boekenafdeling. Geen inbreng meer vanaf 1 augustus. Het aanbod zal dus niet meer veranderen en steeds kariger worden. Alleen contante betaling.”

Maartje van Buuren

“Vol, voller, volst… Leuk om even te kijken als je er langs rijd niet de moeite om om te rijden. Let op de openingstijden!”

Jurgen Heppener

“Vriendelijk personeel. Kan niet pinnen om contant geld mee te nemen”

Jenipher Pellegrom

Meer reviews lezen…

Kringloop Breukelen: De Duurzame Schatkamer van Breukelen

Kringloop Breukelen is dé plek in Breukelen waar je terecht kunt voor tweedehands schatten en duurzame winkelervaringen. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Straatweg 168, 3621 BW Breukelen, biedt een breed scala aan items die je niet kunt vinden in reguliere winkels. Het is een favoriete bestemming voor koopjesjagers, vintage liefhebbers en mensen die bewust willen bijdragen aan een beter klimaat.

Wat kun je bij Kringloop Breukelen inleveren?

Ben je op zoek naar een plek om je ongewenste spullen een nieuw leven te geven? Kringloop Breukelen accepteert graag jouw donaties. Je kunt kleding, meubels, elektronica en allerlei andere bruikbare spullen inleveren. Door je spullen aan de kringloopwinkel te schenken, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar help je ook anderen om voordelige tweedehands items te vinden. Het is een win-win situatie!

Tips voor het winkelen bij Kringloop Breukelen

Als je gaat winkelen bij Kringloop Breukelen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de winkel op bepaalde dagen gesloten is. De openingstijden variëren, dus het is slim om van tevoren de website te raadplegen om teleurstelling te voorkomen.

Daarnaast is het handig om te weten waar je naar op zoek bent voordat je de winkel binnenstapt. Kringloop Breukelen heeft een uitgebreide collectie van kleding, huisraad, boeken en nog veel meer. Door een lijstje te maken van de specifieke items die je nodig hebt, kun je gericht zoeken en voorkom je impulsieve aankopen.

Hoe werkt Kringloop Breukelen?

Als je bij Kringloop Breukelen wilt winkelen, is het belangrijk om te weten hoe het daar werkt. Bij binnenkomst vind je behulpzaam personeel dat je graag helpt met het vinden van wat je zoekt. De winkel is overzichtelijk ingedeeld, zodat je gemakkelijk kunt navigeren tussen de verschillende afdelingen.

Kringloop Breukelen biedt ook verschillende unieke programma’s en services aan. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van hun bezorgservice als je grote meubels koopt. Daarnaast heeft de winkel regelmatig interessante kortingsacties en evenementen. Door de winkelpagina op https://www.kringloop-info.nl/utrecht/breukelen-utrecht/ te bekijken, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de speciale aanbiedingen van Kringloop Breukelen.

Kortom, Kringloop Breukelen is een ware schatkamer waar je kunt genieten van duurzaam winkelen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek zelf de unieke items die op je wachten. Vergeet ook niet om je ongewenste spullen in te leveren, zodat anderen er plezier van kunnen hebben. Samen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan het milieu en genieten van de verrassingen die Kringloop Breukelen te bieden heeft.

41 gedachten over “Kringloop Breukelen”

 1. ★★★★☆

  Het is erg rommelig in deze winkel. Smalle paden waar je elkaar maar net kunt passeren. Boeken en Dvds zijn niet echt gesorteerd. Ook jammer zijn de beperkte openingstijden. Parkeren kan bij deze winkel van vlak voor de deur. Bereikbaarheid is prima, de winkel ligt langs de doorgaande weg in Breukelen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Helaas gaat deze kringloop sluiten per 1 oktober. Je kan er goed schatzoeken soms vind je er een pareltje en hebt een uitgebreide boekenafdeling. Geen inbreng meer vanaf 1 augustus. Het aanbod zal dus niet meer veranderen en steeds kariger worden. Alleen contante betaling.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Full, fuller, fuller… Nice to have a look when you drive past, its not worth taking a detour. Please note the opening hours!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Breukelen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Breukelen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Breukelen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Breukelen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Breukelen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Breukelen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Breukelen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Breukelen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Was wel leuk ,,, maar je moest hutje ,, MUTJE ER DOOR LOOPEN EN JE MOEST ER snel door heen loopen tot n andere mens vroeg ( of soms ik) of ik er door mocht,,,, en je kon niet met je pas betaalen ..dat vond ik ook gek,, wand in andere kr loop winkels moet je wel met pas betaalen … we

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter