Kringloopwinkel De Loop in Dordrecht

Ontdek duurzame schatten in De Loop, Dordrecht – kleding, meubels, boeken en meer met een uitstekende beoordeling van 4.7 sterren!

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Super leuke kringloopwinkel die niet duur is en heel veel leuke spulletjes heeft. Met uw aankoop steunt u ook nog eens een goed doel(Woord en daad) dus u een leuk artikel en zei de financiele steun.”

J.L. C

“Hele leuke winkel met vaste prijzen voor de kleding zodat je voor een leuke prijs kan winkelen. Het personeel is vriendelijk. Het is geen grote winkel, maar wel netjes.”

Eveline Steijn

“Leuk neergezet. Geslaagd voor een ski broek. Voor een klein prijsje, zijn er veel leuke dingen te koop. Aardig geholpen.”

Corien Simpelaar

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Loop in Dordrecht: Duurzaam winkelen voor tweedehands spullen

Woord en Daad winkel De Loop in Dordrecht is een geliefde plek voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, heeft deze kringloopwinkel een goede reputatie opgebouwd onder de inwoners van Dordrecht en omgeving.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel De Loop in Dordrecht?

Bij Kringloopwinkel De Loop in Dordrecht kun je allerlei spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, speelgoed, gereedschappen en huishoudelijke apparaten. Het is een duurzame manier om je oude spullen een tweede leven te geven, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.

Waar moet je op letten in Kringloopwinkel De Loop?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel De Loop is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert wat er wordt verkocht, is het altijd verstandig om de producten grondig te inspecteren voordat je ze koopt. Let op mogelijke beschadigingen, controleer of alles nog goed werkt en pas op voor missende onderdelen. Op die manier kun je teleurstellingen voorkomen en ben je verzekerd van een goede aankoop.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Loop in Dordrecht?

Kringloopwinkel De Loop in Dordrecht is geopend van woensdag tot en met vrijdag, en op de laatste zaterdag van de maand. Op deze dagen kun je terecht voor een divers aanbod aan tweedehands spullen. Let op: de openingstijden zijn van 10:00 tot 16:00 uur. In de Loopshop tegenover De Loop worden de wat grotere spullen, zoals kleine meubeltjes, verkocht. Daarnaast is er een breed assortiment aan boeken beschikbaar. De prijs voor kleding in de Loopshop is standaard 1,50 euro.

Unieke programma’s en diensten bij Kringloopwinkel De Loop

Kringloopwinkel De Loop biedt verschillende programma’s en diensten om het winkelen bij hen nog aantrekkelijker te maken. Zo kun je de winkel gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer en is er een bezorgservice beschikbaar. Ook is er de mogelijkheid om goederen in te leveren en kunnen zij deze zelfs bij jou thuis ophalen. Helaas is er op dit moment geen eetgelegenheid of koffiehoek aanwezig in de winkel.

Volg Kringloopwinkel De Loop op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel De Loop? Volg hen dan op Instagram en Facebook. Zo mis je geen enkele update en blijf je op de hoogte van nieuwe aanwinsten, leuke acties, en meer.

Voor meer informatie over Kringloopwinkel De Loop en andere vestigingen van Woord en Daad, kun je terecht op de website. Kringloopwinkelen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend leuk!

34 gedachten over “Kringloopwinkel De Loop in Dordrecht”

 1. ★★★★★

  Lieve dames,

  Wat een fijne winkel van Woord en Daad.
  Aangezien ik er al een aantal jaren kom, is dat heel bekend voor mij.

  Nu heb ik een paar dingen laten liggen; die kom ik over 2 weken ophalen.
  Fijn, tot dan!

  Adriana

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Hele leuke winkel met vaste prijzen voor de kleding zodat je voor een leuke prijs kan winkelen. Het personeel is vriendelijk. Het is geen grote winkel, maar wel netjes.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Super leuke kringloopwinkel die niet duur is en heel veel leuke spulletjes heeft. Met uw aankoop steunt u ook nog eens een goed doel(Woord en daad) dus u een leuk artikel en zei de financiele steun.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij De Loop. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Loop. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Loop. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Loop. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Loop. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Loop. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter