Kringloopwinkel JunJun in Amsterdam

Ontdek duurzame kinderartikelen bij JunJun Amsterdam – kwaliteitsboeken, stijlvolle kleding, leuk speelgoed voor kids van 0-14 jaar.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik hou van deze winkel! Ik kom uit de VS met twee peuters en heb geen kinderwagens meegenomen. Ze hadden een grote verscheidenheid aan kinderwagens tegen zo’n redelijke prijs! Ik was bang dat we pech zouden hebben totdat mijn zus deze plek vond en het ons redde. Ook voor de kleintjes heb ik hier een paar unieke en schattige speeltjes kunnen kopen. Ik wou dat ik hier woonde, zodat ik hier de hele tijd kon winkelen.”

Teena G

“Heel blij met deze winkel. Altijd vind ik wat ik nodig heb tegen een goede prijs. Ook voor alle mensen die willen ontspullen is het een manier om je spullen een goed tweede leven te geven. Op deze manier zijn we lief voor onze aarde en ook goed voor onze kinderen. Niet alles hoeft immers nieuw te zijn. Met iemand achter de toonbank die hart heeft voor haar zaak vind ik het een super plek om naar toe te gaan.”

Sophie Laarman

“Er zouden meer van dit soort winkels in de stad moeten zijn! Door moeder te worden, besefte ik hoe slecht de ecologische voetafdruk is van onze lieve baby’s en kinderen, aangezien de meeste van hun apparatuur nauwelijks wordt gebruikt. Daarom maakt het me blij een winkel te vinden waar ik tweedehands speelgoed, kleding enz. tegen goede voorwaarden kan kopen.”

silvana navarro

Meer reviews lezen…

JunJun: De Beste Kringloopwinkel in Amsterdam

JunJun is een toonaangevende kringloopwinkel in Amsterdam, gelegen aan de De Clercqstraat 97. Deze unieke winkel is gespecialiseerd in tweedehands producten voor kinderen van 0 tot en met 14 jaar. Met een gemiddelde beoordeling van 4,5/5 sterren is JunJun een favoriete bestemming voor ouders op zoek naar betaalbare en duurzame kinderartikelen.

Wat Kan Je Brengen naar JunJun?

JunJun accepteert graag donaties van boeken, kleding en speelgoed. Met jouw donaties kan JunJun altijd een gevarieerd assortiment aanbieden, waar andere ouders van kunnen profiteren. Dus als je kleding en speelgoed hebt dat je niet langer gebruikt, breng het dan naar JunJun en geef het een tweede leven.

Waar Moet Je Op Letten?

Bij JunJun vind je een uitgebreide selectie van boeken, kleding en speelgoed. Het kopen van tweedehands items bij JunJun is niet alleen duurzaam, maar ook voordelig. Let echter altijd op de prijs en de kwaliteit van de producten. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de beste deals.

Hoe Werkt JunJun?

Het winkelen bij JunJun is eenvoudig en plezierig. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit. Je kunt ook online winkelen bij JunJun via websites zoals Marktplaats, waar je het leukste aanbod van tweedehands kleding en speelgoed voor kinderen kunt vinden.

Unieke Programma’s en Services

JunJun biedt verschillende unieke programma’s, kortingen en services om het winkelen nog aangenamer te maken. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat je je aankopen eenvoudig thuis kunt laten bezorgen. We bieden ook de mogelijkheid om goederen in te leveren, zodat je ruimte kunt maken in je huis terwijl je anderen helpt.

Volg JunJun op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen van JunJun? Volg ons dan op Facebook en Instagram. We delen regelmatig updates over duurzaam winkelen en inspirerende verhalen van tevreden klanten.

Kom langs bij JunJun, de beste kringloopwinkel in Amsterdam, waar je betaalbare en duurzame producten kunt vinden voor jouw kinderen. Maak gebruik van onze diensten en geniet van een unieke, winkelervaring. Samen kunnen we bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

45 gedachten over “Kringloopwinkel JunJun in Amsterdam”

 1. ★★★★★

  There should be more stores like this in the city! By becoming a mother I realized how bad is the carbon foot print of our lovely babies and kids as most of their equipment is barely used. Therefore it makes me happy to find a store where I can buy used toys, clothes etc in good conditions.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Jun Jun is een kleine gezellige buurtwinkel met een verbazingwekkend groot aanbod ik vind bijna altijd wat ik zoek. Ik breng zelf ook regelmatig dingen in (die met een kritisch oog gekeurd worden..) en zo heb ik krediet waarmee ik gratis kan winkelen! De eigenares is erg vriendelijk en geeft ontzettend goede service. Ik kom er graag!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Heel blij met deze winkel. Altijd vind ik wat ik nodig heb tegen een goede prijs. Ook voor alle mensen die willen ontspullen is het een manier om je spullen een goed tweede leven te geven. Op deze manier zijn we lief voor onze aarde en ook goed voor onze kinderen. Niet alles hoeft immers nieuw te zijn. Met iemand achter de toonbank die hart heeft voor haar zaak vind ik het een super plek om naar toe te gaan.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mijn go-to sustainable kinder kledingwinkel. Eigenlijk meer dan een kledingwinkel. Ze hebben werkelijk alles voor kids en voor leuke prijsjes!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Duurzame buurtwinkel met echt heel leuke spullen voor kinderen. Persoonlijke bezorging aan huis ook nog! Hoe mooi wil je het hebben. Helemaal top.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Very nice treasure trove for your kids! There is always something beautiful to be found. From toys to clothes or beautiful shoes. Highly recommended!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel JunJun. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Dit is niet alleen een winkel om iets te vinden als je niks zoekt maar ook een winkel om iets te vinden wat je nodig hebt!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Super mooi concept. De te kleine kinderkleding en spullen verkopen aan anderen en kopen wat je nodig hebt voor weinig geld. De winkel neemt een bescheiden deel van het geld. Een soort kringloopwinkel met een betere selectie spullen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  I enjoy second-hand shopping in Junjun.Especially because being able to get nearly everything for children for very good and realistic prizes.And also because contributing recycling! Just bought some nice books and a pretty handmade wooden truck!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel JunJun. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel JunJun. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Leuke winkel met een divers aanbod uiteenlopend van boeken, kinderwagens, fles verwarmers speelgoed, tot leuke vintage meubeltjes. Alles is in goede staat en het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Lovely toys at good prices but what makes me go back is the owner who was super sweet with good advice and even went as far as to deliver it. Thank you!

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Nice little shop with a nice employee. The selection is very large, which makes the store seem very crowded and the desire to shop is constantly decreasing. In contrast to another second-hand shop, it is also more expensive, for less quality.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter