Hekla Kringloop in Wolvega

Ontdek duurzame schatten bij Hekla Kringloop Wolvega – boeken, meubels, kleding en meer. Ideaal voor milieubewuste koopjesjagers!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag11:00-17:00
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik vond dit echt een FANTASTISCHE kringloop. Wat een leuke spullen kun je hier vinden. We werden vriendelijk geholpen door de medewerkers. Ik ga hier zeker nog eens rondstruinen. Als je een echte kringloop liefhebber bent dan is dit plekje echt een aanrader!”

Liza Brouwer

“Alleen voor de èchte ‘struner’. Het is heel erg vol, maar daardoor vind je ook van alles. Nergens staat een prijs op, maar die wordt berekend aan de kassa. Je hoeft er niet over in te zitten dat die hoog is. Je kunt hier niet pinnen.”

Rianne Blokzijl

“Vrij grote, rommelige en wat donkere kringloop. Vrijwel niets is geprijsd en moet gevraagd worden aan de bazin. Soms valt het mee soms valt het tegen. Grote keus, maar geen spectaculaire dingen. Wel de moeite waard.”

peter de valois

Meer reviews lezen…

Ontdek Hekla Kringloop in Wolvega

Hekla Kringloop, gevestigd in het pittoreske Wolvega, is een bekende kringloopwinkel in de regio. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, is het absoluut een must-visit voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Deze winkel is open van maandag tot en met zaterdag, waardoor er voldoende gelegenheid is om een bezoekje te brengen en te snuffelen tussen de diverse tweedehands schatten. Ben je benieuwd naar de specifieke openingstijden? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Wat kan je vinden bij Hekla Kringloop?

Bij Hekla Kringloop vind je een breed assortiment aan tweedehands producten. Denk hierbij aan boeken, gereedschap, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het leuke aan het kopen van tweedehands spullen bij deze kringloopwinkel is dat het niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Tips voor je bezoek aan de kringloopwinkel

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op bepaalde zaken. Hoewel tweedehands spullen vaak van goede kwaliteit zijn, is het verstandig om te controleren of alles naar behoren werkt voordat je het aanschaft. Daarnaast is het handig om vooraf een lijstje te maken van items die je specifiek zoekt. Dit voorkomt dat je overweldigd raakt door het grote aanbod en zorgt ervoor dat je gericht kunt shoppen. Wie weet vind je wel die ene verborgen schat waar je al zo lang naar op zoek bent!

Extra diensten en kortingen

Naast het diverse aanbod aan tweedehands producten biedt Hekla Kringloop ook nog diverse speciale programma’s, kortingen en andere services aan. Houd de Facebook-pagina van Hekla Kringloop in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates en om mee te doen aan leuke winacties. Mis geen enkele kans om geweldige tweedehands vondsten te scoren!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hekla Kringloop in Wolvega? Neem gerust een kijkje in deze gezellige kringloopwinkel en ontdek zelf welke verborgen schatten je kunt vinden. Vergeet de openingstijden niet te checken voordat je gaat. Veel winkelplezier!

112 gedachten over “Hekla Kringloop in Wolvega”

 1. ★★★★☆

  Super leuke kringloop voor de echte die-hard sneupers. Super veel leuke schatten gevonden. Komen zeker terug. Ook aardig personeel

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Hekla . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  We werden direct benauwd van de lucht in deze kringloop. Het rook naar sigaretten en het was niet schoon. We zijn snel weggegaan

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik vond dit echt een FANTASTISCHE kringloop. Wat een leuke spullen kun je hier vinden. We werden vriendelijk geholpen door de medewerkers. Ik ga hier zeker nog eens rondstruinen. Als je een echte kringloop liefhebber bent dan is dit plekje echt een aanrader!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wel veel producten. Niet echt geordend. Voelde me een beetje ongemakkelijk bij het naar binnen gaan, omdat ze niet echt een deur hebben.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Gezellig en aardige mensen, de producten zijn niet allemaal voorzien van een prijsettiket. Je neemt ze mee naar de kassa, daar krijg je te horen hoeveel dat kost, dan moet je overhaast een beslissing nemen waarvan achteraf misschien spijt van krijgt. Als je prijzen in de winkel ziet staan, neem tijd voor en weloverwogen neem je een beslissing. Het plakken van prijs op de ettiketen is misschien arbeidsintensief maar het verdient zich terug als de klant het koopt. Nu loop je voorbij de producten zonder een prijs aanduiding want je hebt geen zin om steeds naar de prijs te vragen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Loods met ontzettend veel ongesorteerde spullen, niet echt schoon en zeker niet ingericht als kringloopwinkel. Artikelen zijn veelal niet geprijsd maar worden ook voor lage bedragen verkocht.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Hekla . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Hekla . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  De reacties van de eigenaar op de recensies hieronder lijken helemaal niet op wat de slogan belooft: veel voor weinig, nooit chagrijnig Maar veel is het zeker, de loods staat ramvol spullen. Of het ook voor weinig is, valt nog te bezien, aangezien er nauwelijks iets geprijsd is. Geen aanrader voor wie op zoek is naar eenvoudig kringloopgeluk.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Nothing inherrently wrong with it. But I wouldnt go there often as it was so messy. Atmosphere is okay, people working there were kind.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Hekla . Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter