Kringloopwinkel Basta Nijmegen

Ontdek Basta Nijmegen: dé ideële kringloop voor boeken, interieur en kleding. Duurzaam shoppen met hart voor lokale en globale doelen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag14:00-17:00
Vrijdag14:00-17:00
Zaterdag14:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Echt een leuke kringloopwinkel, goedkope prijzen en geweldige klantenservice Ik kom nog een keer terug”

Julia Cerezo

“2e hands winkel met een menselijk bedrijfsmodel. Andere mensen helpen. ga en zie”

allard jaager, de

“Vriendelijk personeel, variatie in aanbod. Soms kleding nog wel prijzig”

Juliette van Waalwijk

Meer reviews lezen…

Basta Nijmegen: Een Unieke Kringloopwinkel in het Hart van Nijmegen

Basta Nijmegen is een gezellige en mooie ideële kringloopwinkel, gevestigd in de prachtige Begijnenstraat 34, in het bruisende stadshart van Nijmegen. Deze unieke kringloopwinkel heeft niet alleen een diverse selectie van tweedehands artikelen, maar is tevens een lunchcafé en culturele huiskamer. Basta is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar duurzame winkelervaringen en tegelijkertijd lokale en internationale goede doelen wil ondersteunen.

Wat kan je brengen naar Basta?

Bij Basta kun je tijdens de openingstijden van de winkel jouw ongewenste spullen doneren. Het is wel belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De innametijden voor gebruikte goederen bij Basta zijn te vinden op hun website.

Wat vind je bij Basta?

Het gevarieerde assortiment van Basta omvat onder andere boeken, huis- en inrichting en kleding. Door tweedehands spullen te kopen bij Basta, draag je bij aan een duurzame levensstijl en verminder je jouw ecologische voetafdruk.

 • Boeken
 • Huis- en inrichting
 • Kleding

Diensten en faciliteiten

Naast de verkoop van tweedehands spullen, biedt Basta ook verschillende diensten en faciliteiten aan, zoals het innemen van goederen. Hierdoor kunnen ze hun aanbod regelmatig vernieuwen, waardoor er voor iedere bezoeker altijd iets interessants te vinden is.

Programma’s, kortingen en andere diensten

Basta Nijmegen heeft een aantal unieke programma’s en aanbiedingen die het winkelen bij hen nog leuker maken. Zo bieden ze online prijsopgaven, bezorging en accepteren ze verschillende betaalmethodes, zoals betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Basta op social media

Mis geen enkele update over Basta en volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via hun social media kanalen.

Met zijn geweldige selectie van tweedehands artikelen, diverse programma’s en inzet voor goede doelen, is Basta Nijmegen een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar unieke en duurzame winkelervaringen. Bezoek Basta Nijmegen vandaag nog en draag bij aan een betere wereld!

19 gedachten over “Kringloopwinkel Basta Nijmegen”

 1. ★★★★★

  Erg klein en matige spullen. Werd niet geholpen met binnen komen (of weer weg gaan) met de kinderwagen. Er zit een vrij hoge opstap dus dit lukt niet alleen. Winkel is niet rolstoel toegankelijk en met de kinderwagen dus ook vrij moeilijk

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Basta Nijmegen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Basta Nijmegen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Basta Nijmegen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Basta Nijmegen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter