Kringloopwinkel Asvz: De Aanwinst in Sliedrecht

Ontdek duurzame koopjes bij ASVZ De Aanwinst, Sliedrecht – boeken, decor, speelgoed en meer. Shop en steun een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-15:00
Dinsdag09:00-15:00
Woensdag09:00-15:00
Donderdag09:00-15:00
Vrijdag09:00-15:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooi ingericht, gezellig en niet tot barstens vol , met nette schone (!) spullen tegen hele mooie en kleine prijzen! Aanrader, echt een super aanrader. Het lijkt naar mijn idee, op een werkproject van en voor cliënten van de Merwebolder. Heel gezellig en leerzaam, zowel voor de mens vóór de balie als erachter!”

Judith V E

“Mooie kringloopwinkel en heel gezellige bakkerij en mooie en gezellige eetgelegenheid alls vriendlijk en voordelig”

Dick Piket

“Leuk aanbod voor kleine prijzen! (zie afbeelding voor exacte locatie)”

Bug

Meer reviews lezen…

ASVZ De Aanwinst: De Duurzame Kringloopwinkel in Sliedrecht

ASVZ De Aanwinst is een unieke kringloopwinkel gevestigd op de Merwebolder in Sliedrecht. Deze bijzondere winkel fungeert niet alleen als een plek om herbruikbare goederen te kopen, maar ook als een werkplek voor de cliënten van ASVZ. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren is ASVZ De Aanwinst een populaire bestemming voor duurzaam winkelen.

Spullen brengen bij de kringloop

Als je overtollige spullen hebt, kun je ze tijdens de openingstijden van de winkel bij ASVZ De Aanwinst inleveren. Het is goed om te weten dat het wordt gewaardeerd als je de spullen zo schoon mogelijk aanbiedt. De specifieke tijden voor het inleveren van gebruikte goederen kun je hieronder vinden.

Wat is er bij ASVZ De Aanwinst te vinden?

Het assortiment van ASVZ De Aanwinst is divers en biedt voor elk wat wils. Je kunt er onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek en speelgoed vinden. Het kopen van tweedehands spullen bij ASVZ De Aanwinst draagt bij aan duurzaamheid.

 • Boeken
 • Huis- en inrichtingsartikelen
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en faciliteiten

Naast het aanbieden van een breed scala aan tweedehandsartikelen biedt ASVZ De Aanwinst ook andere diensten en faciliteiten aan. Zo kun je bij hen ook terecht voor het inleveren van goederen.

ASVZ De Aanwinst op social media

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam winkelen bij ASVZ De Aanwinst door hen te volgen op Facebook. Hier kun je updates krijgen over nieuwe producten en andere interessante informatie.

Ben je op zoek naar een duurzame kringloopwinkel in Sliedrecht? Bezoek dan ASVZ De Aanwinst op de Merwebolder. Hier kun je niet alleen tweedehands spullen kopen, maar ook een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van de cliënten van ASVZ. Kom langs en ontdek de schat aan herbruikbare goederen die zij te bieden hebben.

Keywords: kringloop Sliedrecht, kringloopwinkel Sliedrecht

16 gedachten over “Kringloopwinkel Asvz: De Aanwinst in Sliedrecht”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met ASVZ: De Aanwinst. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ASVZ: De Aanwinst. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij ASVZ: De Aanwinst. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mooi ingericht, gezellig en niet tot barstens vol , met nette schone (!) spullen tegen hele mooie en kleine prijzen! Aanrader, echt een super aanrader. Het lijkt naar mijn idee, op een werkproject van en voor clienten van de Merwebolder. Heel gezellig en leerzaam, zowel voor de mens voor de balie als erachter!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij ASVZ: De Aanwinst. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij ASVZ: De Aanwinst. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter