Kringloopwinkel De Tweede Ronde in Amsterdam

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij De Tweede Ronde, dé kringloopwinkel in Amsterdam voor kleding, meubels en meer – elke zaterdag geopend.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Je vindt hier zoveel juweeltjes! De dame, eigenaar, was erg aardig en aardig! Genoten van onze tijd daar!”

Boshra Javaheri

“Leuke winkel met veel verschillende producten en een enthousiaste eigenaar met veel kennis over antiek!”

Lewan Paalvast

“Geweldig plek. Wil er ooit nog een keer heen”

dian nafi

Meer reviews lezen…

Ontdek De Tweede Ronde: Een Unieke Kringloopwinkel in Amsterdam

In de bruisende stad Amsterdam, vol met duurzame winkels en tweedehandsschatten, bevindt zich een bijzondere kringloopwinkel genaamd De Tweede Ronde. Deze populaire winkel is gelegen aan Kromme Waal 10B, 1011 BS Amsterdam. Hoewel de winkel beperkte openingstijden heeft, namelijk alleen op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur, is het absoluut een bezoekje waard.

Wat kun je brengen naar De Tweede Ronde?

Bij De Tweede Ronde kun je terecht met jouw goede, bruikbare spullen die je graag een tweede leven wilt geven. Denk aan kleding, meubels, huisapparaten, boeken en nog veel meer. Dus, als je bezig bent met het opruimen van je huis of simpelweg af wilt van items die je niet meer nodig hebt, dan is De Tweede Ronde de perfecte bestemming om jouw spullen aan te bieden.

Waar moet je op letten bij De Tweede Ronde?

Bij het struinen door de schappen van De Tweede Ronde is het altijd handig om alert te zijn op unieke vondsten en verborgen schatten. De winkel heeft een divers assortiment van tweedehandsartikelen. Let goed op de kwaliteit en de staat van de items die je wilt kopen. Vanwege de populariteit van De Tweede Ronde kan het soms druk zijn, dus wees geduldig en neem de tijd om door alle schatten te snuffelen.

Hoe werkt De Tweede Ronde?

De Tweede Ronde wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en biedt een gastvrije en gezellige winkelervaring. Bij binnenkomst word je verwelkomd door het vriendelijke personeel dat je graag helpt bij het vinden van jouw ideale tweedehandsaanwinsten. Betalen bij De Tweede Ronde is eenvoudig, want de winkel accepteert betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Zo wordt het winkelen nog gemakkelijker en toegankelijker voor iedereen.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Bij De Tweede Ronde zijn er regelmatig speciale programma’s en kortingen waar je van kunt profiteren. Houd hun website goed in de gaten voor actuele aanbiedingen en evenementen. Bovendien staat De Tweede Ronde bekend om hun milieuvriendelijke aanpak en inzet voor een beter klimaat. Door jouw aankopen bij De Tweede Ronde te doen, draag je direct bij aan duurzaamheid en recycling.

Ontdek de diversiteit van tweedehands shoppen in Amsterdam en breng een bezoek aan De Tweede Ronde. Vergeet niet dat er nog veel meer kringloopwinkels te ontdekken zijn in Amsterdam. Neem een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/ voor meer informatie over kringloopwinkels in deze regio.

Disclaimer: De openingstijden, adresgegevens, en informatie over betalen zijn gebaseerd op de gegeven informatie en kunnen in de toekomst aan verandering onderhevig zijn.

44 gedachten over “Kringloopwinkel De Tweede Ronde in Amsterdam”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter