Kringloopwinkel De Kringwinkel Stroom (kleding)

Ontdek tweedehands schatten bij Kringwinkel Stroom in Aalst – betaalbaar, duurzaam en ondersteunt lokale gemeenschappen. Vind unieke items vandaag!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Meer en meer mensen kennen en gebruiken de diensten van de kringwinkel. Wat de ene niet meer draagt, kan de andere voor een spotprijs kopen. Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee. Maar ook goed voor sociale jobs.”

Christine Van Dam

“Het was genoeg goed om wat goedkope dingen te krijgen. Het helpt je enorm als je je geld op een goedkope manier wilt uitgeven. Er is niet echt een goede kwaliteit, maar dat is niet erg.”

driX

“Winkel mertveel kleren (merkkleren voor zeer aantrekkelijke prijzen). Zal zeker nog is langskomen.”

Julie

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringwinkel Stroom in Aalst

Wat kan je brengen naar Kringwinkel Stroom?

Ben je op zoek naar een duurzame manier om van je oude kleding af te komen? Breng het naar Kringwinkel Stroom in Aalst! Deze tweedehands kledingwinkel accepteert graag kledingstukken die nog in goede staat verkeren. Je helpt niet alleen het milieu door hergebruik te stimuleren, maar ook lokale gemeenschappen te ondersteunen door jouw kleding een tweede leven te geven.

Waar moet je op letten bij Kringwinkel Stroom?

Bij Kringwinkel Stroom vind je een breed scala aan tweedehands kleding tegen aantrekkelijke prijzen. Reviews noemen de betaalbare prijzen en diverse kleren als positieve punten van deze winkel. Het is altijd de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen, omdat het aanbod continu verandert. Je weet nooit wat voor unieke kledingstukken je kunt vinden, dus houd je ogen open en laat je verrassen!

Hoe werkt Kringwinkel Stroom?

Kringwinkel Stroom is gevestigd aan de Vrijheidstraat 27 in Aalst. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een rolstoelvriendelijke ingang. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur. Helaas is de winkel op zondag gesloten.

Bij Kringwinkel Stroom kun je niet alleen snuffelen tussen de rekken met tweedehands kleding, maar er zijn ook andere services beschikbaar. Bezorging van je aankopen is mogelijk, waardoor je gemakkelijk je nieuwe aanwinsten thuis kunt laten afleveren. Daarnaast accepteert Kringwinkel Stroom betalingen met creditcards, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

Unieke programma’s en kortingen

Kringwinkel Stroom – Aalst (enkel kledij) biedt ook unieke programma’s en kortingen aan. Houd de social media kanalen van Kringwinkel Stroom in de gaten om de laatste updates en nieuwtjes te ontvangen. Volg de winkel op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties en speciale acties.

Ontdek ook de andere filialen van Kringwinkel Stroom in België. Met vijf locaties in totaal is er altijd wel een Kringwinkel Stroom in de buurt waar je kunt genieten van duurzaam winkelen.

Kortom, bij Kringwinkel Stroom in Aalst vind je een ruim aanbod aan tweedehands kleding, betaalbare prijzen en unieke programma’s. Breng jouw oude kleding naar deze duurzame winkel en geef het een tweede leven terwijl je lokale gemeenschappen ondersteunt. Neem snel een kijkje en ontdek de schatten die op je wachten!

Laat hieronder een review achter