Kringloopwinkel De Kilomeet in Aalst

Ontdek duurzaam shoppen bij De Kilomeet in Aalst: kwaliteitsvolle tweedehands boeken, meubels, kleding en meer met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Daar moeten jullie echt naar toe gaan ze gaan daar kleren boeken en schoenen noem maar op verkoop en ze gaan het per kilo wegen ik ga mij er niet voor schamen maar ik ga daar vaak echt een aan rader”

Gezina Drenth

“Geweldig initiatief, zowel voor mensen die het wat minder breed hebben als voor schattenzoekers. Ik kom er heel graag en mijn puberdochter ook, we hebben er al mooie vintage stukken gevonden.”

Micheline Van Stichel

“Altijd vriendelijke mensen, alle culturen en je vindt steeds de mooiste dingen voor een habbekrats, zo krijgt alles een tweede leven en het is proper en van goede kwaliteit !”

Kristien Goeyvaerts

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij De Kilomeet – Aalst

Welkom bij De Kilomeet, dé kringloopwinkel in Aalst waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen. Als je op zoek bent naar tweedehands spullen zoals boeken, huis- en inrichting, kleding, speelgoed en muziek, ben je hier aan het juiste adres. De Kilomeet is gevestigd aan de Meistraat 13, 9300 Aalst, België. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren weet je zeker dat je bij De Kilomeet een goede ervaring zult hebben.

Assortiment van De Kilomeet – Aalst

Bij De Kilomeet kun je een breed scala aan tweedehands spullen vinden. Of je nu op zoek bent naar een goede roman, unieke meubelstukken, vintage kleding, nostalgische muziek of leuk speelgoed, De Kilomeet heeft voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook een duurzame keuze. Door hergebruik verminderen we samen de impact op het milieu.

Wat kan je brengen naar De Kilomeet – Aalst?

Als je overtollige spullen hebt waar je vanaf wilt, kun je deze doneren aan De Kilomeet. Denk bijvoorbeeld aan kleding die niet meer past, boeken die je hebt uitgelezen, of speelgoed waar je kinderen niet meer mee spelen. Breng je spullen naar De Kilomeet en geef ze een tweede leven. Zo draag je bij aan een duurzame samenleving en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands items.

Werking en faciliteiten van De Kilomeet

De Kilomeet – Aalst is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Houd er rekening mee dat de winkel op maandagen en zondagen gesloten is. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:30 uur. Je kunt De Kilomeet gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer en er is ook parkeergelegenheid beschikbaar. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, zodat iedereen gemakkelijk kan winkelen.

Programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere aanbod heeft De Kilomeet – Aalst ook speciale programma’s en kortingen om winkelen nog leuker te maken. Houd de social media kanalen van De Kilomeet in de gaten voor updates over speciale acties en aanbiedingen. Daarnaast is De Kilomeet onderdeel van Kringwinkel Stroom, een keten van kringloopwinkels in België. Ontdek de andere filialen van Kringwinkel Stroom op hun website.

Voor het laatste nieuws en updates over De Kilomeet – Aalst, kun je de kringloopwinkel volgen op Facebook en Instagram. Blijf op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen via hun social media kanalen.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in België, neem dan een kijkje op Kringloop.info.

308 gedachten over “Kringloopwinkel De Kilomeet in Aalst”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Kilomeet. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Veel te duur! Zelfs meerdere artikelen kan je goedkoper nieuw kopen. Koop hier aub niet voor je even gaat opzoeken wat de waarde is van het product. 9 op de 10 zal je het niet kopen. De tijd van goedkoper tweedehands in kringwinkels is voorbij. Online 2dehands.be daar kan je wel nog goede deals vinden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Fairly expensive for second-hand furniture, but there is a wide range Extra floor above Far too expensive for the non-furniture items

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Kilomeet. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Bad! There is no order and cleanliness! The prices of it (second hand) are sometimes higher than if you bought it new. A bit strange, isnt it? Management! Still has a lot to learn!!!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Kilomeet. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  personeel is zeer onbeleefd, ik moest zeker 5 minuten aan de kassa wachten ookal was ik de enigste en waren de kassiers gewoon voor me. Ik voelde me helemaal niet welkom, wel leuke kleren en sierraden

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Kilomeet. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  I don t recommend it to anyone, it s so terrible, they sell equipment that doesn t work correctly, and they don t want to return it. Threatening death

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan De Kilomeet. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Reeds vele jaren winkel ik hier graag. Vandaag kwam ik voor de 1e keer met mijn 78-jarige mama. Zij moest dringend naar het toilet. De kassamedewerker verwees ons vriendelijk door naar de oudste medewerkster, die zei dat dit niet mocht. Mijn mama vroeg of dit echt niet mogelijk was. Maar het bleef neen! Hierin ben ik toch echt teleurgesteld.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter