Kringloopwinkel Kringwinkel Stroom (Meubelen)

Ontdek duurzame, voordelige tweedehands koopjes bij Kringwinkel Stroom Aalst. Vind meubels, kleding en meer met uitstekende service.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een camionette vol meubels klaar voor een 2de leven gaan brengen hier. Op één twee drie was mijn wagen leeg door mannen die de meubels hielpen uitladen. Heb onlangs ook gebruik gemaakt van de afhaal service voor meubels. Vriendelijke en snelle werkmannen, mijn kast werd niet meegenomen omdat er een deur kapot was, wat te begrijpen is. Maar jullie werknemers hebben mij wel geholpen om de kast uit elkaar te halen en naar de gang te brengen. Bedankt voor de topservice.”

Joran Rogiers

“Goede kringwinkel, met zeker voldoende aanbod van allerlei goederen (voor kledij kan men terecht in de aparte winkel in de Vrijheidsstraat te Aalst (=Centrum)). Goede ligging (= op wandelafstand van Station en Centrum Aalst, ook kort bij een aansluiting naar de Ringweg rond Aalst, via deze bereik je ook vlug o.a. de E40, en alle richtingen vanuit Aalst). Ruime parking. Altijd ’n leuke plaats om even een klein uitstapje naar te maken!👍👍”

Jurgen Verbelen

“De mensen van de winkel zij allemaal heel erg vriendelijk. Ik vond een reeks meubelen – zo niet de meeste- aan de dure kant voor dergelijke winkel… nu ja. Ik had zelf geen meubelen nodig… en ik kan zeker de rekening van de winkel niet maken. Ik vond hem bij al wel goed.”

Joris Teirlinck

Meer reviews lezen…

Kringwinkel Stroom (Meubelen) – Duurzaam winkelen in Aalst

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Aalst waar je duurzame en betaalbare producten kunt vinden? Breng dan eens een bezoek aan Kringwinkel Stroom – Aalst. Deze gezellige kringloopwinkel is gevestigd aan de Tragel 5 in Aalst, België. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren en positieve feedback over het vriendelijke personeel en aantrekkelijke prijzen, is dit zeker een winkel die je niet wilt missen.

Wat kun je brengen naar Kringwinkel Stroom – Aalst?

Bij Kringwinkel Stroom – Aalst kun je verschillende items doneren of verkopen. Denk bijvoorbeeld aan boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Door jouw tweedehands items een nieuw leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringwinkel Stroom – Aalst is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat de producten tweedehands zijn, is het mogelijk dat er gebruikssporen aanwezig zijn. Controleer daarom altijd de staat van een item voordat je het koopt. Daarnaast is het handig om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, omdat het aanbod voortdurend wisselt.

Hoe werkt Kringwinkel Stroom – Aalst?

Bij Kringwinkel Stroom – Aalst kun je de gekozen items contant of met de creditcard betalen. Als je grotere meubelstukken hebt gekocht, biedt de winkel een handige bezorgservice aan. Ook kun je ervoor kiezen om de items zelf op te halen in de winkel, waarbij je gelijk een kijkje kunt nemen in het ruime assortiment.

Programma’s, kortingen en andere services

Kringwinkel Stroom – Aalst biedt verschillende programma’s en services aan. Zo is de winkel bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt het over een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats. Daarnaast bieden ze een bezorgservice aan en kun je er ook terecht voor woningontruiming. Kortom, de winkel doet er alles aan om jouw bezoek zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten van Kringwinkel Stroom – Aalst? Volg de winkel dan op Instagram en Facebook. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam tweedehands winkelen.

Breng nu een bezoek aan Kringwinkel Stroom – Aalst en ontdek zelf het uitgebreide assortiment van deze kringloopwinkel in Aalst. Doe tegelijkertijd iets goeds voor het milieu en geniet van de voordelige prijzen. Kringloopwinkel + Aalst = duurzaam winkelen op zijn best!

Laat hieronder een review achter