Kringloopwinkel De Ecokring Houten

Ontdek duurzame schatten bij De Ecokring Houten – kringloopgenot van boeken tot meubels in Houten, Utrecht. Geopend di-za.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zeer leuke, nette en vriendelijke kleine kringloop. Het was de eerste keer dat we deze bezochten, onderweg en ik vind het leuk om wat oude vintage spullen te zien. Het is klein, maar er zijn veel handige items, goed verzorgd, speelgoed, rolschaatsen enz. .. zijn allemaal heel behoorlijk. Ik heb zelfs een paar squashschoenen gekregen die bijna als nieuw zijn voor slechts €6, wat normaal rond de €60 is voor een nieuwe. Doe me denken aan mijn goede oude studententijd.”

Tuan D. Nguyen

“Er zijn parkeerplaatsen,maar we moesten wat verderlopen. Im dat het al vol stond. Leuke spullen. Ik zag een kapotte luidspreker, maar was ook duidelijk aangegeven en de prijs was ook erg laag. In de winkel hadden ze veel leuke dingen tegen mooie prijzen. Ook een aantal nieuwe spullen tegen lage prijzen. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader.”

Marc Varekamp

“Leuke kringloop om eens langs te gaan. en de prijzen zijn scherp bij de kassa. Af en toe hebben ze wat leuke computer onderdelen of games. Daar kijk ik vooral naar:-) Games zijn €2,- en DVD’S zijn €1,- per DVD. Ze hebben ook weleens een actie dat je er meerdere DVD’S voor een euro kunt halen.”

Jesse

Meer reviews lezen…

De Ecokring Houten: Duurzaam Winkelen in Houten, Utrecht

De Ecokring Houten is een populaire kringloopwinkel in Houten, Utrecht. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is het een geliefde plek voor liefhebbers van tweedehands spullen. De winkel, gevestigd aan de Peppelkade 9A, is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Wat kun je brengen naar De Ecokring Houten?

Bij De Ecokring Houten kun je diverse spullen brengen. Denk hierbij aan boeken, brocante, fietsen, kleding, meubels en speelgoed. Heb je nog bruikbare items die je niet meer nodig hebt? Breng ze naar De Ecokring Houten en geef ze een tweede leven. Zo draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je de lokale gemeenschap.

Waar moet je op letten bij De Ecokring Houten?

Bij een bezoek aan De Ecokring Houten zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Veel bezoekers prijzen de betaalbare prijzen van de winkel, wat zorgt voor een geweldige koopervaring. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel vaak genoemd in de reviews. Ze staan altijd voor je klaar en kunnen je helpen bij het vinden van het perfecte item.

Hoe werkt De Ecokring Houten?

De Ecokring Houten maakt duurzaam winkelen mogelijk door het hergebruik van goederen. Wanneer je spullen wilt doneren, kun je deze bij de winkel achterlaten. Vervolgens worden ze gecontroleerd en krijgen ze een nieuwe plek in het assortiment. Hierdoor vind je bij De Ecokring Houten steeds wisselende items en kun je telkens iets unieks ontdekken.

Daarnaast biedt De Ecokring Houten verschillende programma’s en services aan. Zo hebben ze een handige bezorgservice en kun je betalen met PIN. Dankzij de rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid is de winkel ook toegankelijk voor mensen met een beperking. Bovendien is het mogelijk om met het openbaar vervoer naar De Ecokring Houten te reizen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam winkelen bij De Ecokring Houten? Volg ze dan op Instagram, waar ze regelmatig updates delen.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in de omgeving van Houten en Utrecht, kun je een kijkje nemen op de website https://www.kringloop-info.nl/utrecht en https://www.kringloop-info.nl/utrecht/houten-utrecht/.

Bezoek De Ecokring Houten en ontdek zelf de schatten die je er kunt vinden. Geniet van duurzaam winkelen en geef tweedehands spullen een nieuw leven!

94 gedachten over “Kringloopwinkel De Ecokring Houten”

 1. ★★★★☆

  Dit is echt een pareltje. Ik ken alle kringloopwinkels in de provincie, en deze behoort tot de top qua prijs-kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid. :)

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een leuke ,lekker rommelige kringloop heerlijk snuffelen en leuke goedkope prijsjes Daar zeer over te spreken. Personeel ook erg aardig . Op een enkele na (de oudere vrouw met bril ,haar tot iets boven de schouder ,) Ontzettend onvriendelijk, je niet aan kijken als ze tegen je praat, Geen normaal antwoord geven als je een vraag stelt. Door je heen praten, Geirriteerd en zuchten als je om bonnetje vraagt , om deze vervolgens voor je op de toonbank te gooien en verder gaan met andere dingen. Bij een volgende bezoek (want blijft leuk winkeltje verder) Weiger ik om bij deze zeer onvriendelijke vrouw af te rekenen En zal dat ook duidelijk zeggen mocht zij achter de toonbank staan. Nogmaals verder echt een leuk winkeltje , Maar daarom helaas 3 sterren . waren zeker 5 sterren geweest zonder de zeer onvriendelijke vrouw

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  They have a cash register, but they count all goods in their mind and make mistakes. Only the final amount to be paid is credited to the cash register.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Very nice, neat and friendly little kringloop. It was the first time we visited this one, on our way and I like to see some old vintage stuff. Its small but there are a lot of useful items, well taken care of, toys, roller skates etc… are all very decent. I even got a pair of squash shoes almost like new for only 6 which is normally around 60 for a new one. Remind me of my good old student time.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Heel heel matig. Gezelschapsspellen die de moeite waard zijn, zijn al gereserveerd door anderen. Hoe dan, koop het meteen of laat het liggen. Hier wordt gewoon al het moois er uitgepikt voordat het de winkel in gaat, niet fair. Daarnaast hebben ze hier alleen maar voetbalgames die toch niemand wil. Die zooi kan je beter weggooien, maar soit. Personeel was ook kortaf, hier zul je me niet zo snel meer zien…

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Akelige man achter de kassa. Meerdere keren geholpen door deze vervelende man, bah een reden om nooit meer in Houten te komen. In de winkel ligt veel onbenullige troep tegen torenhoge prijzen en staat er geen prijs op wordt er ter plekke een hoge prijs bedacht. Ik raad iedereen af om naar Houten te gaan. Onbeschofte boer die ongepaste opmerkingen maakt. Beslist geen aanrader.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Er zijn parkeerplaatsen,maar we moesten wat verderlopen. Im dat het al vol stond. Leuke spullen. Ik zag een kapotte luidspreker, maar was ook duidelijk aangegeven en de prijs was ook erg laag. In de winkel hadden ze veel leuke dingen tegen mooie prijzen. Ook een aantal nieuwe spullen tegen lage prijzen. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Bij deze kringloop geweest. Vriendelijk personeel maar leidinggevende een grote onbeschofte boer. Loopt de vrijwilligers te commanderen en die accepteren het helaas. Laat oudere man stofzuigen en hem steeds commentaar geven en zware dingen naar boven sjouwen zodat hij er bijna dood bij neer valt. Je hoef niet iets aan hem te vragen want dan klapt hij uit elkaar. Maar het ergste is nog als je het niet met hem eens bent gaat hij achter je rug over je lullen. Als je hem daar op aanspreek wordt je zijn winkel uit gezet. Dus een nieuwe dictator…. Personeel aardig en helaas gedwee. Leidinggevende etter van een man…..

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Wonderful thrift store, there is a bit of everything. Spiral staircase to the top where the clothes, etc. are. Not too big, but because there are so many things it is wonderful to browse.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij De Ecokring Houten. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Ecokring Houten. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  We had an amazing experience to furnish our new house for a reasonable price. The workers were knowlagable, respectful, friendly and helpful. The prices were reasonable.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter