Kringloopwinkel Woord en Daad Winkel Houten

Ontdek duurzame schatten in Woord en Daad Winkel Houten – boeken, meubels, kleding en meer in een milieuvriendelijke kringloopervaring.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Woord en Daadwinkel in Houten: Een Duurzaam Avontuur

Woord en Daadwinkel Houten is een kringloopwinkel gelegen in Houten, een prachtig stadje in de provincie Utrecht. Deze winkel is jouw ideale bestemming voor duurzaam winkelen. Ben je nieuwsgierig naar wat je bij deze kringloopwinkel kunt vinden? Lees dan snel verder.

Wat kan je brengen naar Woord en Daadwinkel Houten?

Woord en Daadwinkel Houten accepteert graag donaties van kwalitatieve tweedehands goederen. Dus, als je kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek of speelgoed hebt waar je afstand van wilt doen, breng het naar de winkel en geef deze items een tweede leven. Het doneren van je spullen aan de winkel is een geweldige manier om duurzaam bij te dragen.

Waar moet je op letten bij Woord en Daadwinkel Houten?

Bij het bezoeken van Woord en Daadwinkel Houten is het belangrijk om in gedachten te houden dat alle items tweedehands zijn. Hoewel de producten zorgvuldig worden geselecteerd en gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd een goed idee om te controleren op eventuele beschadigingen of defecten voordat je iets koopt. Dit garandeert dat je tevreden bent met je aankoop en een goede deal krijgt.

Hoe werkt Woord en Daadwinkel Houten?

Woord en Daadwinkel Houten werkt op een eenvoudige en transparante manier. Je kunt een bezoek brengen aan de winkel tijdens hun openingstijden, die je hieronder kunt vinden. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van jouw perfecte tweedehands schat. Bij Woord en Daadwinkel Houten profiteer je ook van unieke programma’s en diensten, zoals de verkoop van boeken, huishoudelijke apparaten, huisdecoratie, kleding, muziek en speelgoed. Er is voor ieder wat wils!

Vergeet niet om de Woord en Daadwinkel Houten te volgen op Facebook en Instagram. Op deze manier blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws en de aanbiedingen die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Woord en Daadwinkel Houten is onderdeel van Woord en Daad, een organisatie die zich inzet voor ontwikkelingswerk wereldwijd. Ben je geïnteresseerd in andere filialen van Woord en Daad, ontdek dan de 30 filialen verspreid over Nederland.

Bezoek Woord en Daadwinkel Houten in Houten, geniet van duurzaam winkelen en draag bij aan een betere wereld!

5 gedachten over “Kringloopwinkel Woord en Daad Winkel Houten”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Woord en Daad Winkel Houten. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Nieuwe vestiging van Woord en Daad. Nog niet echt veel in de best grote winkel. Schoon. Vriendelijk personeel. Sommige dingen zijn wat aan de hoge kant qua prijs. Ben benieuwd hoe ze het over een half jaar doen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Woord en Daad Winkel Houten. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter