Kringloopwinkel De Boelschuur in Urk

Ontdek tweedehands schatten in De Boelschuur, Urk – kleding, elektronica, boeken, speelgoed. Beleef duurzaam winkelen op de Klifkade 17.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag19:00-21:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Altijd mooi spullen maar gaat nu stoppen jammer hoor”

maarten post

“Is er erg gezellig alleen erg rommelig”

Maarten Post

“Gezellig en goedkoop”

Johannes Meijer

Meer reviews lezen…

Een kijkje bij De Boelschuur: Ontdek deze kringloopwinkel in Urk

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel in Urk? Dan is De Boelschuur zeker een bezoekje waard. Deze unieke winkel is gevestigd aan de Klifkade 17 en biedt een breed scala aan tweedehands spullen en meubels. In dit artikel zal ik antwoord geven op veelvoorkomende vragen over deze kringloopwinkel, waaronder wat u kunt brengen, waar u op moet letten en hoe de winkel werkt.

Wat kunt u brengen naar De Boelschuur?

Bij De Boelschuur kunt u terecht met allerlei nog bruikbare spullen en meubels. Denk hierbij aan kleding, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Het is belangrijk dat de items die u wilt doneren in goede staat verkeren. Op deze manier kunnen zij een tweede leven krijgen en andere mensen blij maken. Breng uw donaties tijdens de openingstijden naar de winkel.

Waar moet u op letten bij De Boelschuur?

Bij het winkelen bij De Boelschuur is het raadzaam om op zoek te gaan naar unieke items en koopjes. Omdat de winkel een breed scala aan spullen aanbiedt, is er altijd wel iets interessants te vinden. Let wel op de openingstijden, aangezien de winkel niet elke dag geopend is. Daarnaast heeft de winkel een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, wat het gemakkelijk maakt voor mindervaliden om de winkel te bezoeken.

Hoe werkt De Boelschuur?

De Boelschuur hanteert een uniek concept waarbij vrijwilligers zich inzetten om de winkel draaiende te houden. Zij nemen uw donaties in ontvangst en zorgen ervoor dat deze op de juiste plek terechtkomen. De opbrengst van de verkochte items wordt gebruikt voor lokale projecten en goede doelen. Met uw aankoop bij De Boelschuur draagt u dus direct bij aan de gemeenschap van Urk.

Andere services en kortingen

Naast het reguliere aanbod van tweedehands spullen en meubels, biedt De Boelschuur ook enkele unieke programma’s en diensten. Zo organiseren zij regelmatig speciale verkoopdagen en evenementen waarbij u kunt profiteren van extra kortingen. Volg De Boelschuur op social media om op de hoogte te blijven van deze interessante activiteiten. Daarnaast kunt u op de website van Kringloop Info (https://www.kringloop-info.nl/flevoland/urk-flevoland/) meer informatie vinden over andere kringloopwinkels in de omgeving van Urk.

Breng een bezoek aan De Boelschuur en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren bent u verzekerd van een goede ervaring. Kringloopwinkel Urk is een geweldige plek om duurzame aankopen te doen en tegelijkertijd uw steentje bij te dragen aan een betere omgeving.

3 gedachten over “Kringloopwinkel De Boelschuur in Urk”

Laat hieronder een review achter