Kringloopwinkel AAwijk XL DenBosch in Den Bosch

Ontdek unieke tweedehands schatten bij AAwijk XL DenBosch – dé kringloopwinkel voor meubels, kleding, boeken en meer in ‘s-Hertogenbosch.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke spulletjes voor ieder wat wils”

Marga Janssen

“Leuke spulletjes voor ieder wat wils”

Marga Janssen

“Leuke spulletjes voor ieder wat wils”

Marga Janssen

Meer reviews lezen…

AAwijk XL DenBosch: Dé Kringloopwinkel in ‘s-Hertogenbosch

Wil je een unieke winkelervaring beleven en tegelijkertijd bijdragen aan het verminderen van afval? Bezoek dan AAwijk XL DenBosch, dé kringloopwinkel in ‘s-Hertogenbosch. Deze winkel is gevestigd aan de Dommelstraat 17, 5215 BM, en biedt een scala aan tweedehands goederen tegen betaalbare prijzen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

AAwijk XL DenBosch accepteert donaties van allerlei bruikbare spullen. Heb je overtollige kleding, meubels, elektronica of huishoudelijke artikelen waar je vanaf wilt? Breng ze naar deze kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Door bij AAwijk XL te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen om voordelig mooie spullen te vinden.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij AAwijk XL vind je een breed scala aan tweedehands goederen, variërend van meubels en apparaten tot boeken en kleding. Bij het winkelen in de kringloop, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de producten. Controleer of alles goed functioneert en er geen schade of gebreken zijn. Wees ook alert op eventuele unieke vintage vondsten die de moeite waard kunnen zijn. Wie weet ontdek je een verborgen schat tussen de rekken!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

AAwijk XL DenBosch volgt een eenvoudig proces. Ze ontvangen donaties van de lokale gemeenschap en zorgen ervoor dat deze goederen netjes worden gesorteerd en geprijsd. Vervolgens worden de artikelen in de winkel tentoongesteld, waar klanten ze kunnen kopen tegen lage prijzen. Het geld dat wordt opgebracht door de verkoop wordt gebruikt om de kosten van de winkel te dekken en goede doelen te ondersteunen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

AAwijk XL DenBosch biedt meer dan alleen betaalbare tweedehands goederen. Ze hebben ook speciale programma’s en diensten om klanten te verrassen. Zo organiseren ze regelmatig evenementen en workshops, waar je kunt leren hoe je oude voorwerpen kunt upcyclen en hergebruiken. Bovendien zijn er speciale kortingen voor studenten en 65-plussers, waardoor iedereen kan profiteren van de scherpe prijzen.

Voor meer informatie over AAwijk XL DenBosch en hun activiteiten, kun je een bezoek brengen aan hun website. Je kunt ook op de hoogte blijven van hun laatste nieuws en aanbiedingen door ze te volgen op Facebook en Twitter. Mis geen enkel interessant videocontent op hun YouTube kanaal.

Bezoek AAwijk XL DenBosch vandaag nog en ontdek de schatten die je kunt vinden in deze unieke kringloopwinkel. Verminder afval, geef oude spullen een nieuw leven en geniet van de voordelige prijzen!

7 gedachten over “Kringloopwinkel AAwijk XL DenBosch in Den Bosch”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel AAwijk XL DenBosch. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter