Top gezondheidsartikelen om op te letten

Misschien wil je je huis opknappen met gloednieuwe manieren om je gezondheid in topconditie te houden. Gelukkig voor jou is de wereld van de gezondheidszorg even groot als altijd. Er is een hele groep die zich volledig toelegt op het verkopen van tweedehands gezondheidsproducten speciaal voor jou. De prijzen zijn zeer redelijk en de voordelen voor jouw en je medebewoners zijn legio. Een van de beste manieren om dat te bereiken, is door de natuurlijke hulpbronnen die je in huis hebt te zuiveren. Hier zijn enkele zaken waar je op moet letten.

Waterfilters

Als je echt om een ​​goede hydratatie geeft, zijn waterfilters een must. Deze producten doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je het beste water krijgt. Je zou inmiddels moeten weten dat kraanwater flauw smaakt en vaak niet aantrekkelijk kan zijn. De reden hiervoor is het grote gebrek aan elektrolyten en essentiële mineralen zoals kalium, magnesium en calcium of de aanwezigheid van pfos welke schadelijk is voor de gezondheid. Waterfilters werken om het water te zuiveren, te verfrissen en opnieuw te mineraliseren, waardoor je een aanzienlijk verbeterde smaak en gezondheidseffect krijgt.

Waterzuiveringssystemen

Deze systemen werken volgens een soortgelijk concept als gewone waterfilters, behalve dat ze aan meerdere behoeften voldoen, zoals waterzuivering. Het waterfiltratie proces kan enige tijd duren. Deze filtersystemen zorgen ervoor dat het gefilterde water zo lang bewaard blijft als nodig is, zonder dat het ooit wordt aangeraakt. Deze kunnen tot 5 liter per keer bevatten, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over de filtratie periode. Het wordt gezien als het beste waterfilter voor thuis.

Sanitaire producten

Deze producten zijn een noodzakelijk onderdeel van elk huishouden, vooral in de moeilijke omstandigheden van vandaag de dag met covid-19 om ons heen. Het is een van de weinige manieren waarop jij jezelf en jouw dierbaren kunt beschermen tegen mogelijke gezondheidsrisico’s die bij je thuis kunnen optreden. Ontsmettingsmiddelen doden de ziektekiemen die op elk oppervlak blijven hangen, of het nu borden, badkamer oppervlakken of huishoudelijke meubels zijn.

TDS-meter

Als je ooit benieuwd bent naar de exacte inhoud van het water dat je drinkt, kan het nooit erg zijn om een ​​TDS-meter te hebben liggen. Deze handige hulpmiddelen kunnen het aantal opgeloste vaste stoffen in het water testen, wat een goede indicatie is van het vochtgehalte in het water. Wat je hydrateert, is immers niet noodzakelijk de H2O in water. Het zijn alle elektrolyten en opgeloste mineralen die hun weg naar je bloedbaan vinden.

Luchtfilters

Misschien is het water niet het enige dat moet worden gefilterd, omdat je luchtkanalen mogelijk stof en andere substanties binnenkrijgen die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Luchtverontreinigende stoffen zijn het ergst. Ze vinden overal hun weg en verminderen de luchtkwaliteit in je eigen huis. Bovendien tasten ze andere artikelen in huis aan zoals meubels en tapijten die rond het huis liggen. Dit probleem wordt nog versneld als je toevallig in de buurt van de stad woont. Luchtverontreinigende stoffen komen vaker voor in dergelijke gebieden zoals stof, koolmonoxide en andere verontreinigende stoffen.