Kringloopwinkel Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden

Ontdek duurzame schatten bij Estafette Recycle Boulevard in Leeuwarden: boeken, meubels, kleding en meer voor milieubewuste koopjesjagers.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Wegens covid-19 alleen na het online reserveren van een tijd. Maar deze kringloopwinkel Is GROOT. Er kunnen dus toch veel mensen tegelijk winkelen zonder dat je elkaar in de weg loopt. Er zijn goederen van allerlei soorten, maar vooral veel meubels. Keurig gesorteerd en geprijsd. Soms opgesteld in een soort huiskamer met allerlei bijpassende spullen qua stijl of ouderdom. Soms ook een heel blok met alleen stoelen of fauteuils of bedden. Gecombineerd met diverse pop-up winkels van kleine ondernemers, alle duurzaam bezig. Veel boeken. Niet zo veel spullen voor de tuin. Op de eerste verdieping (geen lift) kastverkoop: Particulieren die willen opruimen kunnen hier een kast huren in diverse maten en voor diverse periodes (week, maand, e.d.) en daar zelf geprijsde spullen aanbieden. Je betaalt dan de huur en krijgt 100% van de opbrengst van spullen die verkocht zijn in die periode. Opmerkelijk: sommige dingen zijn hier goedkoper dan beneden en sommige dingen duurder. Ook grote verschillen tussen de kasten onderling. Leuk om te snuffelen.”

OPA Barnhoorn

“Kringloop Omrin Estafette Leeuwarden is een winkel voor iedereen. Een zeer hoog gevarieerd aanbod van materiaal, bewerkt en onderhouden door gespecialiseerd personeel. Hier werken geweldig gemotiveerde mensen die altijd klaar staan voor de klant. Vriendelijk, meedenkend, empatisch. Kringloop Omrin Estafette Leeuwarden biedt de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling voor al het personeel. Er is hier geen onderscheid tussen vrijwilligers en betaalde krachten. Een voorbeeld hiervan is dat iedereen een cursus omgaan met ongewenst gedrag en verbale agressie wordt aangeboden met als doel om weerbaarder te worden, zonder daarmee de kantvriendelijkheid uit het oog te verliezen. Zelfs in de kringloop wordt het personeel (helaas) geconfronteerd met ontoelaatbaar gedrag van klanten. Omrin draagt zorgt voor hun eigen personeel en daarmee tegelijkertijd ook voor de klant.”

Robin van Dalen

“Netjes/goed geregeld en lekkere broodjes. Bovenverdieping is ook leuk alleen flink duurder omdat dat van particulieren is. Update 10-04-2023 Helaas is het niet meer wat het was. De boel is helemaal omgegooid en de prijzen behoorlijk hoog. Alles heeft een vernieuwde plek maar het in naar mijn mening 1 grote rommelzooi. Apparaten hebben een grote ruimte en zeer rommelig net zoals het speelgoed. Meubels kun je op veel plekken met goed fatsoen niet meer met een winkelwagentje doorheen. Boven is nu een camping/vakantie afdeling. Ook hier is het 1 grote zooi en alles uit elkaar getrokken omdat er geen toezicht is. Jammer…….ik kom er voorlopig niet meer.”

Simone Doetrnietoe

Meer reviews lezen…

Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden: De Ideale Kringloopwinkel in de Hoofdstad van Friesland

Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden is een unieke kringloopwinkel gelegen aan de Voltastraat 11 in Leeuwarden. Met zijn gunstige ligging en ruime openingstijden, is deze winkel een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands spullen en duurzaam winkelen.

Wat Kan Je Brengen naar Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden?

Bij Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden kan je allerlei spullen doneren. Of het nu gaat om boeken, computers, kleding, meubels, speelgoed of gereedschappen, deze kringloopwinkel accepteert het allemaal. Dus, als je nog oude items hebt die je niet meer gebruikt, geef ze een tweede leven en breng ze naar Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden.

Waar Moet Je Op Letten bij het Winkelen in Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden?

Als je gaat winkelen bij Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst, let op de prijzen. Veel reviews van klanten benadrukken de betaalbaarheid van de producten in deze kringloopwinkel. Ten tweede, het vriendelijke personeel wordt regelmatig geroemd in reviews. Ze staan altijd klaar om te helpen en advies te geven. En tot slot, geniet van een welverdiende koffiepauze in de koffiehoek van de winkel.

Hoe Werkt Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden?

Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden is niet zomaar een kringloopwinkel, het is een inspirerende plek waar duurzaamheid en hergebruik centraal staan. Met een winkeloppervlakte van maar liefst 8.000 m2 is dit een paradijs voor koopjesjagers en milieubewuste shoppers. Naast de kringloopwinkel, biedt de Recycle Boulevard ook ruimte aan andere duurzame initiatieven en pop-upwinkels. Hier kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan tweedehands spullen, waaronder boeken, elektronica, kleding, meubels en nog veel meer.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Naast het diverse aanbod van tweedehands producten biedt Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden ook een aantal unieke programma’s en services. Zo bieden ze een handige bezorgservice en ophaalservice voor grotere aankopen. Ook is er een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Mis niets van de laatste updates over Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden en volg de winkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam winkelen.

Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden maakt deel uit van Stichting Omrin Estafette en is een van de zes filialen in Nederland. Voor een overzicht van alle kringloopwinkels in Friesland, inclusief Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden, kan je terecht op de website van Kringloop-info.nl.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

322 gedachten over “Kringloopwinkel Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden”

 1. ★★★☆☆

  Leuke kringloop winkel, word wel wat terror!

  De bedragen zijn erg prijzig voor een winkel waar alles gratis binnen komt, en personeel niet vaak vriendelijk is.
  Jammer genoeg is er een persoon die iets te veel van zijn baan geniet “Pashokje meneer”. ben jij in de kleding “hoek” dan word jij vanaf nu gestalkt door deze oudere man.
  Ben je bij de pashokjes? dan word je al helemaal in de gaten gehouden, pak jij niet uit jezelf een nummerbordje dan staat hij binnen 2 seconden in je nek te hijgen “U MOET EEN KAARTJE PAKKEN”.
  Heb je een nummerbordje gepakt toen hij ergens in de kleding verstopt was en sta je net in de paskamer zelf? dan staat hij zo snel mogelijk tegen de gordijn aan te schreeuwen “HEEFT U WEL EEN KAARTJE”.
  Dan moet je wel ja zeggen, want ik wil niet weten wat hij doet als je nee zegt, komt hij dan je paskamer binnen? zou mij niks verbazen. dit is zijn territorium en meneer kan alles doen wat hij maar wilt.
  Ook raad ik het niet aan om naar decoratie te staren of aan te raken “DIT IS NIET TE KOOP” zal dan per direct tegen te geschreeuwd worden terwijl je lekker rustig aan het shoppen bent.
  Wil je een jas passen bij een spiegel? wat veel mensen doen? Dat mag niet!! Alle spiegels zijn alleen gemaakt voor de show wil je een toch een jas passen?
  dan moet je naar de pashokjes toe want anders is de kans te groot dat je een winterjas jat!

  Gelukkig is dit niet zo bij de andere kringlopen waar ik kom zoals Goederenland en natuurlijk Stef.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Leuke kringloopwinkel, maar is wel aan de prijzige kant.
  Vandaag werd ik aangesproken door de pashokjes-meneer toen ik iets bekeek bij een paspop; DIE IS VOOR DECORATIE!
  Even later zag ik hem achter een jong meisje aan rennen die een jas paste bij de grote spiegel bij de herenafdeling, dat mocht niet, daar de zijn spiegels niet voor, het meisje rende al snel naar de pashokjes toe waar dezelfde grote spiegelwand is en dat mocht wel.
  Advies; vergeet vooral niet een nummer mee te nemen hoeveel kleren je meeneemt in de pashokjes, want meneer staat vlak achter het gordijn; HEEFT U WEL EEN NUMMER MEEGENOMEN?
  Waardoor je bijna gestrekt gaat in het pashokje.
  Een ervaring op zich, dat dan wel weer.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  ik en mijn vriendin zijn fanatieke kringloopers.
  We wouden eens buiten de grenzen van Drenthe kijken, na een uur rijden kwamen we hier.
  Kom ik daar een heel mooi item tegen die precies bij mij past.
  Bij de kassa aangekomen, blijkt er geen prijsje op te staan.
  Het werd afgepakt en er werd geen moeite gedaan om mij verder te helpen.
  Want ze hebben een nieuw beleid, geen prijs geen verkoop.
  Dus conclusie: vreselijke winkel! Gewoon onbeschoft.
  Ik kom hier nooit weer.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Stelletje rare oplichters ze behandelen personeel als criminele terwijl ze dingen zelf achter houde persoon. Anne is niet vertrouwen plus. Vaak muizen bij het restaurant Plus het zit vaak in spullen wat later gewoon. Verkocht wordt

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Wat een commerciele winkel is dit geworden, de prijzen zijn echt exorbitant hoog! Het is niet eens leuk meer om leuke tweedehandsjes te kopen. Wij wijken nu uit naar andere tweedehands goederen winkels waar ze je komst wel waarderen en nog leuke pareltjes kan vinden.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Prachtige kringloopwinkel en groot. Meubels en elektrische apparatuur vond ik wel prijzig. Je kunt hier zelfs koffie drinken en wat eten.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Was echt superdruk en begrijp het echt niet. Prijzen zijn absurd voor spul wat ze gratis binnen krijgen. Je kunt beter via marktplaats/vinted kopen. Ik zocht een kast en ze durven gewoon 170eu of zelfs 200eu voor kasten te vragen.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Deze winkel was vroeger leuk, tegenwoordig is het enorm commercieel geworden en heeft alles bizar hoge prijzen!! Producten zijn hier zelfs hoger geprijsd dan de nieuwwaarde. Ik rijd voortaan wel door naar Goederenland, daar kun je tenminste nog echt op schattenjacht.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Is erg duur gewoorden. En ook weinig aanbod nu. Een kast die een maand geleden 20 euro was. Die staat er nu nog maar voor 40 euro! 100 procent omhoog in een maand. Andere meubels zijn net zo duur. en ikea meubels die daar verkocht worden zijn 10 procent duurder dan bij ikea zelf! Nieuw is goedkoper. Bedenk dat deze meubels en dingen worden gedoneerd door mensen. Ik vraag me af waar het geld daar heengaat. Gezien ze zo duur zijn nu. Ze verkopen producten die ze gratis krijgen. Er werken veel vrijwilligers, En volgens mij krijgen ze ook nog subsidie van de gemeente leeuwarden. Raar dat het zo duur is daar. Ze zouden eigenlijk de goedkoopste moeten zijn. Jammer. Vroeger waren de prijzen goed te doen.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Was net bij de estafette om wat kleding speelgoed en traphekje te kopen maar op het traphekje staat geen prijs zegen ze aan de kassa dat zij het niet verkopen daar geen prijs opstaat vraag kan je iemand bellen of vragen nee geen prijs geen verkoop dan heb ik maar niets mee genomen alles laten liggen Andre kringloop winkel dan maar

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Ook ik had twee theezakjes houders die ik wou kopen, bij de kassa aangekomen kreeg ik te horen dat ik ze niet mee kreeg omdat er geen prijsje op stond, waarop ik verbaasd vroeg of hij zelf niet een prijsje kon bedenken, maar nee dat mocht niet . Toevallig stond de bedrijfsleider achter hem en ook aan deze meneer vroeg ik hetzelfde, maar nee hoor, dat kon niet, omdat er een specialistisch team voor de prijsjes zorgt Jullie antwoord op Kim die ook iets niet mee kreeg, over kwetsbare verkopers zal zo zijn, maar zij krijgen bij de kassa als eerste de misschien boze mensen voor hun neus, is daar wel over nagedacht? Verder is het erg commercieel en veel te duur geworden, jammer hoor!

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Kom je met je hulp hod de winkel binnen krijg je te horen honden zijn niet toegestaan… Duidelijk uitgelegd dat we hem evt wel kunnen optillen. Werd er een leidinggevende bij gehaald. Dat we de winkel moesten verlaten. Ik laat mijn hulp hond niet in de warme auto zitten. Eerste klas 1940 praktijk

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Deze winkel was vroeger geweldig! waren lage prijzen en een breed scala aan producten. Ik heb deze winkel nog nooit verlaten zonder een aankoop te hebben gedaan. maar de afgelopen twee jaar is alles veranderd, en elke keer als ik daarheen ga, zie ik dat het steeds erger wordt. vandaag was het einde: halflege schappen en prijzen die meerdere keren zijn gestegen (vergeleken met 2-3 jaar geleden). Zo kocht ik daar 1,5 jaar geleden twee chique wollen dekens voor 6 euro, vandaag zag ik de slechtste dekens voor 15. Voor zon prijs koop ik ze niet. Ik kocht daar drie naaimachines voor 12,50 – nu zijn er helemaal geen. en alsof dat nog niet genoeg voor je is, hebben ze in de winkel ook de radio aangezet, waardoor deze voor mij volkomen onbereikbaar is, aangezien ik niet tegen het lawaai kan. MAAR: toen ik in hun achtertuin keek, zag ik een tiental afvalcontainers, 10 m lang en 3 m hoog: ze waren allemaal gevuld met best goede, bruikbare dingen…. Ik ga niet meer naar deze winkel en raad je ook niet aan om daar je spullen te doneren: de kans is 99% dat ze zomaar worden weggegooid.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Heb 40 jaar in de dienstverlening gewerkt en mensen geholpen die het minder hadden dan wij. Had gebruikte en nieuwe artikelen om op te halen. Vergeet het maar. De chauffeur reed langs en we hoorden later dat het niet interessant voor hun was. Van mij krijgen ze niks meer.

  Beantwoorden
 16. ★★★☆☆

  Het is helaas geen kringloopwinkel met kringloopprijzen meer maar een winkel waar je veel geld moet betalen voor oa meubels die door anderen gratis zijn gegeven. Deze kringloop is inmiddels niet meer voor de lage inkomens, helaas. Mensen met lage inkomens kunnen beter even doorrijden richting industrieterrein , bij rotonde rechtdoor en dan 1e links en helemaal aan het eind weer links. Daar krijg je veel voor weinig, zoals kringloop bedoeld is.

  Beantwoorden
 17. ★★★☆☆

  Als oud medewerker, schrok ik mij vorige week rot van de prijzen die ze hier nu hanteren, voorheen hadden ze nog bankstellen voor minima en studenten,maar niks van dat alles. Voor die prijzen kun je ook nieuwe meubels kopen. Bij de concurrent ziet het er misschien rommelig uit maar daar heb je wel kringloopprijzen. Jammer.

  Beantwoorden
 18. ★★★☆☆

  Het is een mooie grote winkel, maar qua prijzen is dit geen kringloop meer. Mede doordat de winkel zo groot is voelt het vaak alsof het aanbod juist minimaal is. Ik kom hier af en toe, maar behoort zeker niet tot mijn favorieten.

  Beantwoorden
 19. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Estafette Recycle Boulevard Leeuwarden. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 20. ★★★☆☆

  Mooi groot opgezette kringloop, maar wat is alles hier duur zeg! Dit is niet een winkel voor de minima, maar eerder voor de midden/hoge inkomens. Slaat nergens op de prijzen die ze hier hanteren.

  Beantwoorden
 21. ★★★☆☆

  Always able to succeed there, sorted into departments you can easily find everything. Meatballs are perfect there and from the real butcher.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter