Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank

Ontdek duurzaam shoppen in Amsterdam bij Stichting Tweede Kans voor kleding, meubels, elektronica, boeken – open dinsdag tot zondag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-18:00
Zondag12:30-18:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze winkel heeft alles – kleding, boeken, cds, decoratie, speelgoed en kleding voor kinderen en alles voor een lage prijs! De medewerkers zijn heel vriendlijk en alles staat in goede conditie. Ik heb sommige van mijn favoriete kleren an deze winkel!”

Kim Hon

“Prachtige kringloopwinkel vlakbij de Spaklerweg! Grote verscheidenheid aan dingen, en over het algemeen in goede staat. De eigenaar is erg lief en eerlijk met de prijsstelling van alles. Zeker een aanrader als je van zuinigheid houdt!”

Anannya Devi

“Dit is werkelijk waar de beste kringloopwinkel van Amsterdam! Alles is ontzettend goed geordend en hartstikke schoon. Prijzen zijn acceptabel. En bovenal: ENORM vriendelijk personeel”

Mina

Meer reviews lezen…

Ontdek Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank in Amsterdam

Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank is een veelbelovende kringloopwinkel gevestigd in Amsterdam. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, is deze winkel een populaire bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zondag, en biedt een breed scala aan tweedehandsproducten.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank kun je allerlei spullen doneren die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, schoenen, boeken, meubels, elektronica en nog veel meer. Door je oude spullen te doneren, help je niet alleen het milieu door ze een tweede leven te geven, maar steun je ook het goede doel van de winkel.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloop?

Bij het winkelen bij Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank is het belangrijk om op de prijs te letten. Veel reviews benadrukken de betaalbare prijzen die deze winkel biedt. Daarnaast is het goed om te weten dat de opbrengst van jouw aankopen wordt gebruikt om mensen in nood te ondersteunen. Met jouw aankoop draag je direct bij aan het goede doel van de winkel.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Als je bij Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank gaat winkelen, word je verwelkomd in een sfeervolle en overzichtelijke omgeving. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen en je kunt betalen met betaalpassen, waardoor het winkelen gemakkelijk en snel verloopt. De winkel biedt ook unieke programma’s, zoals de samenwerking met de Voedselbank, waarbij mensen in nood de kans krijgen om vrij te reizen binnen Amsterdam. Dit programma, dat vrij reizen via de voedselbank mogelijk maakt, is echt een waardevolle toevoeging aan de missie van Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank.

Voor meer informatie over Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank kun je terecht op hun Facebook-pagina en LinkedIn-pagina. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Noord-Holland? Neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/ en ontdek het brede aanbod van duurzame winkels in deze regio.

Kortom, Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank biedt meer dan alleen een leuke winkelervaring. Het is een plek waar je tweedehands schatten kunt vinden terwijl je tegelijkertijd een goed doel steunt. Bezoek deze unieke kringloopwinkel in Amsterdam en geniet van duurzaam shoppen met een positieve impact.

37 gedachten over “Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank”

 1. ★★★★★

  Misschien zijn wij verwend met andere kringloop prijzen in onze regio maar wij sloegen echter stijl achter over van de prijzen die hier gehanteerd worden. Wel een volle winkel met heel veel keus.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Tweede Kans en Voedselbank. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Stichting Tweede Kans en Voedselbank. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Stichting Tweede Kans en Voedselbank. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Tweede Kans en Voedselbank. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Medium maat kringloop gelegen op een industrieterrein. Verdeeld over verschillende ruimtes. Vintage spullen zijn vrij prijzig. Niet veel bijzonders aangetroffen. Vriendelijke bediening. Beperkte vrije parkeerplekken op aangewezen plaatsen voor het pand.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij Stichting Tweede Kans en Voedselbank. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  A lot of nice glasswork and kitchen utensils. + a big clothing collection with good quality and nice brands for a fair price.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Stichting Tweede Kans en Voedselbank. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  This really is the best thrift store in Amsterdam! Everything is very well organized and very clean. Prices are acceptable. And above all: VERY friendly staff

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  ik heb helaas een slechte ervaring met deze winkel. kocht twee theelichten die ze niet meer bleken te hebben. er werd aangeboden de bestelling te annuleren en het geld terug te storten maar vervolgens gebeurt er niets meer

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter