Kringloopwinkel Stichting Re5all in Dongen

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Stichting Re5all in Dongen – vintage, kleding, meubels en meer!

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel Stichting Re5all in Dongen: Een Walhalla voor Tweedehands Liefhebbers

Kringloopwinkel Stichting Re5all in Dongen, ook bekend als de Kringloopwinkel Dongen, is dé plek waar je terecht kunt voor unieke tweedehands goederen. Gevestigd aan de Tramstraat 52, 5104 GM Dongen, is deze winkel een mekka voor liefhebbers van betaalbare en duurzame winkelervaringen. Hier kun je niet alleen shoppen, maar ook bijdragen aan het milieu en diverse sociale programma’s ondersteunen.

Wat kun je brengen naar de Kringloopwinkel?

Een mooie feature van Stichting Re5all is dat ze altijd op zoek zijn naar nieuwe spulletjes. Dus als je bezig bent met het opruimen van je huis en je wilt oude kleding, meubels, elektronica, boeken of andere spullen een nieuw leven geven, dan ben je bij deze kringloopwinkel aan het juiste adres. Ze accepteren vrijwel alles wat in goede staat verkeert en nog bruikbaar is. Dus denk niet twee keer na en breng je oude items naar Stichting Re5all.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de Kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij Stichting Re5all is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen schatten. Omdat ze steeds nieuwe spullen binnenkrijgen, is het assortiment altijd verrassend. Let goed op bijzondere items zoals vintage kleding, retro meubels, antieke decoraties en andere unieke vondsten. Het is ook handig om regelmatig een bezoekje te brengen, want wie weet vind je volgende keer wel dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent!

Hoe werkt de Kringloopwinkel?

De werking van de Kringloopwinkel is eenvoudig en transparant. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden, die te vinden zijn op de officiële website van Stichting Re5all. Daar kun je ook terecht voor meer informatie over de winkel.

Wat deze kringloopwinkel extra bijzonder maakt, zijn de unieke programma’s en diensten die ze aanbieden. Ze fungeren als erkend leerbedrijf en bieden stages en bbl-opleidingen aan op het gebied van retail. Dit geeft de medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen in de winkelwereld. Bovendien is Stichting Re5all altijd bezig met het ondersteunen van diverse sociale initiatieven.

Dus, als jij op zoek bent naar een unieke winkelervaring, waar je niet alleen kunt shoppen maar ook kunt bijdragen aan milieu en maatschappij, bezoek dan Kringloopwinkel Stichting Re5all in Dongen. Dit is jouw kans om geweldige tweedehands vondsten te doen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor anderen!

Wil je meer informatie over Stichting Re5all in Dongen? Kijk dan op hun Facebookpagina of bezoek de website van https://www.kringloop-info.nl.

Keywords:

  • Kringloopwinkel Dongen
  • Kringloop Dongen

Laat hieronder een review achter