Stichting Klussen en Kringloop in Didam

Breng je overbodige spullen naar Didam’s Kringloopwinkel en draag bij aan duurzaamheid en het welzijn van asieldieren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-13:00
Zaterdag09:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele mooie kleine winkel/kringloop. Veel nieuwe spullen/woonaccessoires voor een hele lage prijs. Aardige mensen.”

Dorijn Lenters

Meer reviews lezen…

Stichting Klussen en Kringloop: Dé Kringloopwinkel in Didam

Wat kan je brengen naar de Kringloopwinkel?

Bij Stichting Klussen en Kringloop, dé kringloopwinkel in Didam, kan je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Van kleding en meubels tot boeken en elektronica, alles is welkom. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je mee aan een duurzamere samenleving. Daarnaast steun je met jouw ingebrachte goederen een goed doel, namelijk de asieldieren in Nederland. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de dieren!

Waar moet je op letten bij de Kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Ten eerste, neem de tijd om rustig rond te kijken. Het assortiment wisselt regelmatig, dus wie weet vind je een verborgen schat tussen de items. Ook is het slim om goed te inspecteren of de spullen die je wilt kopen in goede staat zijn. Hoewel de meeste spullen prima zijn, kan het voorkomen dat er iets beschadigd is. Wees ook niet bang om te onderhandelen over de prijs, dit is vaak mogelijk bij de kringloopwinkel.

Hoe werkt Stichting Klussen en Kringloop?

Stichting Klussen en Kringloop is opgericht met als doel het helpen van asieldieren in Nederland. De opbrengst van de kringloopwinkel wordt dan ook volledig besteed aan dit goede doel. Het 10-jarig bestaan van de stichting wordt gevierd op vrijdag 1 september 2023. Iedereen is van harte welkom tussen 9.00 en 16.00 uur op het adres Kerkstraat 6a in Didam. De feestelijkheden zullen plaatsvinden in de winkel zelf, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen en kortingen die je zeker niet wilt missen!

Unieke programma’s en diensten

Stichting Klussen en Kringloop biedt naast de reguliere kringloopwinkel ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast kan je op de website van de winkel terecht voor meer informatie over de kortingsacties, openingstijden en speciale evenementen. Volg ook gerust Stichting Klussen en Kringloop op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Kortom, Stichting Klussen en Kringloop is dé plek in Didam waar je terecht kunt voor het doneren van je spullen en het vinden van leuke tweedehands items. De winkel is niet alleen goed voor het milieu, maar draagt ook bij aan het goede doel van het helpen van asieldieren. Kom langs tijdens het 10-jarig bestaan en ontdek zelf de unieke schatten die de kringloopwinkel te bieden heeft!

Keywords: – Kringloop Didam – Kringloopwinkel Didam

2 gedachten over “Stichting Klussen en Kringloop in Didam”

  1. ★★★★★

    Hele mooie kleine winkel/kringloop. Veel nieuwe spullen/woonaccessoires voor een hele lage prijs. Aardige mensen.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Klussen en . Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter