Kringloopwinkel Stichting Emmaus De Bilt

Ontdek duurzame schatten bij Emmaus De Bilt: tweedehands kleding, meubels, boeken en meer. Avontuurlijk winkelen met een sociale impact!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14:00-17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag14:00-17:00
Zaterdag14:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“We stopten bij de kledingwinkel en waren erg onder de indruk van de kwaliteit van de tentoongestelde goederen. . . veel beter dan de Emmaus-gemeenschappen in het VK.”

Steve Richards

“Ondanks het kleine oppervlak weet ik hier elke keer weer pareltjes voor zachte prijsjes te vinden. Een van mijn favoriete kringloopwinkels in de gemeente Utrecht!”

Laura Jytte Nuiver

“Goede stichting, altijd wat interessants te vinden in de winkel! Zelden dat hier mensen met lege handen naar buiten wandelen lijkt mij!”

Siem de Nijs

Meer reviews lezen…

Stichting Emmaus De Bilt: Een Duurzame Schat in De Bilt

Stichting Emmaus De Bilt is een bijzondere kringloopwinkel gelegen aan de Burgemeester de Withstraat 18, 3732 EK De Bilt. Als onderdeel van de Emmaus keten, biedt deze winkel een scala aan duurzame tweedehands producten voor iedereen die houdt van avontuurlijk winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren, is deze winkel zeker een bezoek waard. Ontdek hieronder wat je kunt verwachten bij een bezoek aan Stichting Emmaus De Bilt.

Wat kan je brengen naar de Stichting Emmaus De Bilt?

Stichting Emmaus De Bilt neemt graag verschillende goederen in om hun voorraad aan te vullen. Van kleding tot boeken en nog veel meer, je kunt je gebruikte items een nieuw leven geven door ze naar deze kringloopwinkel te brengen. Het is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn en tegelijkertijd iets goeds te doen voor de gemeenschap.

Waar moet je opletten bij Stichting Emmaus De Bilt?

Bij het winkelen in Stichting Emmaus De Bilt is het belangrijk om oplettend te zijn. Hoewel de winkel zorgvuldig items selecteert om aan te bieden, is het altijd verstandig om goed te kijken naar de kwaliteit en staat van de producten. Gelukkig vind je bij deze kringloopwinkel voornamelijk goed onderhouden en betaalbare items. Een geweldige tip is om regelmatig langs te komen, aangezien het assortiment voortdurend verandert en je altijd iets unieks kunt vinden.

Hoe werkt Stichting Emmaus De Bilt?

Stichting Emmaus De Bilt biedt een breed scala aan diensten en faciliteiten om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken. Naast het winkelbezoek, waar je kunt genieten van een ontspannen sfeer en vriendelijke medewerkers, bieden ze ook de mogelijkheid om goederen in te leveren. Dit betekent dat je je gebruikte spullen kunt doneren aan de winkel, zodat zij deze kunnen verkopen en de opbrengst kunnen gebruiken voor hun goede doelen.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Stichting Emmaus De Bilt gaat verder dan alleen het aanbieden van betaalbare tweedehands items. Ze hebben ook unieke programma’s en services, zoals het accepteren van betalingen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Deze moderne betalingsmogelijkheden maken het gemakkelijk voor iedereen om te winkelen bij Stichting Emmaus De Bilt.

Als onderdeel van de Emmaus-keten biedt Stichting Emmaus De Bilt ook een breed scala aan boeken en heeft het een specifieke boekwinkel. Deze boekenwinkel is open van woensdag tot en met zaterdag, en biedt een avontuurlijke reis in de wereld van duurzaam winkelen. Als je van boeken houdt, moet je zeker een bezoek brengen aan deze unieke winkel.

Voor meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in De Bilt en de provincie Utrecht, kun je een kijkje nemen op https://www.kringloop-info.nl/utrecht en https://www.kringloop-info.nl/utrecht/de-bilt-utrecht voor een compleet overzicht.

Bezoek Stichting Emmaus De Bilt in De Bilt en ontdek het plezier van duurzaam winkelen. Doe iets goeds voor het milieu en de gemeenschap terwijl je geniet van het vinden van unieke schatten. Deze kringloopwinkel biedt een uniek winkelavontuur dat je niet mag missen!

22 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Emmaus De Bilt”

 1. ★★★★☆

  Ondanks het kleine oppervlak weet ik hier elke keer weer pareltjes voor zachte prijsjes te vinden. Een van mijn favoriete kringloopwinkels in de gemeente Utrecht!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Emmaus De Bilt. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Stichting Emmaus De Bilt. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  onoverzichtelijk, meeste spullen zijn niets meer dan afval, een jonge dame die daar werkt komt agressief over en kijkt argwanend naar mensen, kortom waardeloze winkel, die een bezoek niet waard is.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Stichting Emmaus De Bilt. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Netjes opgesteld en overzichtelijk. Het is geen grote kringloop winkel. Pand ernaast zijn de Boeken, cds en videos zijn keurig gesorteerd, prettig om te zoeken. Leuk om binnen te lopen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Stichting Emmaus De Bilt. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Emmaus De Bilt. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Goede stichting, altijd wat interessants te vinden in de winkel! Zelden dat hier mensen met lege handen naar buiten wandelen lijkt mij!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  We stopped off at the clothing shop and were very impressed with the quality of goods on display…much better than the Emmaus communities in the UK…..well done we shall visit again!!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter