Kringloopwinkel Noppes Gouda

Ontdek duurzaam shoppen bij Noppes Gouda โ€“ kringloopvondsten van boeken tot meubels, zeven dagen per week geopend.

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Als je je correct aan de CORONA maatregelen houdt, is het bij Noppes best goed vertoeven, er is voldoende ruimte om elkaar niet in de weg te lopen.. er is heel veel keuze en de prijzen zijn zeer billijk.. kan geen keer voorbij laten gaan of ik heb wel iets naar mijn zin gevonden.. zo ook vandaag, vast al een kerstversiering en iets moois voor mijn gedekte tafel.. gratis parkeren, voor auto, fiets of scooter… dus wat let je, om er eens een keer te gaan kijken…”

Christine Schilt

“De essentie van een kringloopwinkel is dat spullen een 2e leven krijgen, dat lijken ze hier te zijn vergeten. Op de parkeerplaats staan namelijk containers vol met door mensen gebrachte spullen die de winkel niet eens inkomen, best erg. Persoonlijk boeit het mij niet als iets er niet nieuw uitziet of kapot is, sterker nog, soms is dat juist precies wat ik zoek en ben ik nog bereid ervoor te betalen ook. verder een nette winkel, niks op aan te merken.”

p.m. Ijsselstein

“Mooie kringloop winkel , recent alles compleet omgegooid en ziet er goed en overzichtelijk uit ! Prachtige bank gezien maar ben nog in afwachting of ik een appartement krijg, maar dan zou die zeker mooi bij mijn spullen passen ๐Ÿคจ alhoewel hij wel aan de prijs is !”

Colin Van Der Sar

Meer reviews lezen…

Noppes Gouda: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Gouda

Noppes Gouda is een geweldige kringloopwinkel gelegen in de prachtige stad Gouda. Deze winkel is zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met zondag. Als je op zoek bent naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, ben je bij Noppes Gouda aan het juiste adres!

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen? Bij Noppes Gouda kan je allerlei spullen inleveren die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, meubels, kleding, speelgoed, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Het kopen van tweedehands artikelen is niet alleen voordelig, maar ook ontzettend duurzaam!

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel? Bij het bezoeken van Noppes Gouda is het altijd belangrijk om op de prijzen te letten, aangezien deze vaak genoemd worden in de reviews. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van de juiste items. Kleding en boeken zijn populaire items in deze kringloopwinkel. Daarnaast heeft Noppes Gouda tijdens de coronapandemie extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan winkelen.

Hoe werkt de kringloopwinkel? Bij Noppes Gouda kan je niet alleen winkelen, maar ook gebruikmaken van diverse diensten en faciliteiten. Zo bieden ze een bezorgservice, inname van goederen en een ophaalservice. Daarnaast beschikt de kringloopwinkel over een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Betalen kan gemakkelijk met verschillende betaalpassen, via contactloze mobiele betalingen en zelfs met creditcards. Zo wordt winkelen bij Noppes Gouda een moeiteloze ervaring.

Unieke programma’s, kortingen en andere services Noppes Gouda heeft een aantal speciale programma’s en services die deze kringloopwinkel nog aantrekkelijker maken. Ze bieden bijvoorbeeld regelmatig leuke kortingen aan, waarmee je nog meer kunt besparen tijdens het winkelen. Daarnaast hebben ze een actieve aanwezigheid op sociale media, zoals Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates.

Wil je meer weten over Noppes Kringloopwinkel? Ontdek dan niet alleen Noppes Gouda, maar ook hun veertien andere filialen verspreid over Nederland. Met Noppes Kringloopwinkel kan je altijd rekenen op een geweldige winkelervaring en de mogelijkheid om duurzaam te winkelen.

Bezoek Noppes Gouda vandaag nog en ontdek de schatten die je er kunt vinden! Voor meer informatie over deze kringloopwinkel en hun openingstijden, bezoek de website.

166 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Gouda”

 1. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Een top ervaring bij Noppes Gouda. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Ik weet niet wat de verbouwing heeft moeten kosten, maar 450 voor een versleten groene hoekbank, is buitensporig. Na de corona waren de prijzen al hoger. Pumps voor 35, kast 400. Tafellamp met houten voet waar de stukken vanaf zijn 34,50. Koptelefoon die uit elkaar valt 27,50. Of dan 33 voor een gewatteerde broek. Zou je zeggen echt vintage ( jaren 50,60,70)of antiek, merk, design, maar nee. Daar hebben ze trouwens ook een hoekje van, waarvan de helft niet de stempel vintage mag dragen en wat er hangt , je zal het vast raden….buitensporige prijzen voor versleten kleding. Dan de BTW die boven de producten wordt gegooid, bedragen als 4,32, 8,72, 11,62, gaat werkelijk nergens over. Gewoon het bedrag genomen en de BTW erboven, knullig hoor. En flauw om door te berekenen aan de klanten omwille van een BTW wijziging in de tweedehands branche. De minima hebben er niks aan. Ook het complete team is vervangen zo lijkt, waar zijn de vriendelijke verkopers? Ingeruild voor dames die niet kunnen omgaan met de klanten die veelvuldig over de te hoge prijzen vielen. Regelmatig breng, inmiddels bracht, ik hier mijn overtollige huisraad en kleding. Inmiddels plaats ik het gratis op te halen op facebook, in de Rode Kruis bak of elders waar het de opbrengsten naar een goed doel gaan. Noppes, nee, zeker niet…

  Beantwoorden
 3. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Schandalig duur voor spullen die ze GRATIS krijgen!!!Dus een oproep voor alle mensen die van plan zijn om hun spullen daar te brengen::Niet doen,breng uw spullen naar instanties waar de opbrengst naar goede doelen gaan

  Beantwoorden
 4. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Ik vind ze winkel erg schoon, opgeruimd en netjes. Ja sommige artikelen zijn te hoog geprijsd maar dat zie ik terug in alle kringloopwinkels in de buurt. Ik slaag vaak bij de dameskleding en ze hebben vaak mooie, nette meubels staan. Kinderboeken koop ik hier ook graag voor een paar euro.

  Beantwoorden
 5. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  They recently cleaned up. Was also necessary. Very clear and spacious. The prices have remained the same (significant) Staff could not be seen.

  Beantwoorden
 6. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Een geweldige ervaring bij Noppes Gouda. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Ik ga al jaren door heel Nederland kringlopen af, maar heb nog nooit zulke hoge prijzen gezien, bijv een oud keyboard voor 80, geen aanrader deze kringloop

  Beantwoorden
 8. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  I was there to deliver stuff, the store is packed, as is the warehouse. The prices made me laugh. I looked up a few things on the internet, the new prices were similar.

  Beantwoorden
 9. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Hoe durf je jezelf Noppes te noemen? Jullie prijzen zijn echt compleet bizar? Ik heb enkele fotos gemaakt van 3 items: Een waardeloos gips blokker laurel en hardy beeld 31,50 Een paar oude houten merkloze speakers 105 Een vreselijke low end pickup met goedkoop plastic element 78,75 Dit zijn maar fotos van 3 dingen maar ik kan de HELE winkel in deze review plaatsen. Lekker ouderwets snuffelen hier bestaat niet meer.

  Beantwoorden
 10. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Een geweldige ervaring bij Noppes Gouda. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Erg frisse kledingafdeling, gezellige speelgoedkamer. Boeken gemiddeld geprijsd, maar wel een uitnodigende leestafel.

  Beantwoorden
 12. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†โ˜†

  Eerst kwam ik heel vaak hier. Leuke winkel gezellig personeel. Helaas is dit allemaal veranderd. Het lijkt een design winkel met ook zulke prijzen bij de leuke artikelen. Laatst wilde ik borden kopen as kado voor een collega, die niet geprijsd waren. Dat was een vergissing werd er verteld , want dan zouden zij voor een klein bedrag te koop zijn. Verkeerd door het personeel gedaan. Ik mocht ze niet kopen. Dit werd zo op een onvriendelijke toon kenbaar gemaakt door het vaste ( geschoolde ) personeel. Bij de supermarkt krijg je nog meer service. Je zal mij daar dan ook voorlopig niet meer tegenkomen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter