Kringloopwinkel Noppes Castricum

Ontdek duurzame vondsten bij Noppes Castricum – jouw bestemming voor tweedehands boeken, meubels, kleding en meer, elke dag open!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“De eerste Noppes vestiging die fatsoenlijk oogt, helaas geen koffiecorner om een kopje koffie te drinken. Geen lelijk donkerblauw kleed gelukkig. De prijzen van kleding zijn hoog maar dat is een prijs die de winkel niet zelf bepaald. Ik hoop dat ze dit zo volhouden tot lang na de opening, dan zal het hooswaarschijnlijk een succesvolle winkel worden. Ga zo door. Een plaatje van Noppes kan je wel stellen.”

Ferry Ja

“Er zijn een paar van deze winkels in Amsterdam. Noppes is in ieder geval schoon en netjes. Als je geluk hebt, vind je wat je zoekt! Tegen een zeer betaalbare prijs.”

Uwe Scherhans

“Echt een top winkel, nu al 2x geweest en beide keren gescored. Sommige dingen zijn wat prijzig maar 90% van de spullen en kleding is lekker goedkoop”

Lichelle M.

Meer reviews lezen…

Noppes Castricum: De Duurzame Kringloopwinkel in Castricum

Noppes Castricum is een kringloopwinkel gelegen in het prachtige stadje Castricum. Met zijn brede assortiment aan producten en duurzame missie, is deze winkel een must-visit voor liefhebbers van tweedehands winkelen. De winkel is zeven dagen per week geopend, waardoor je op elk moment van de week kunt genieten van een avontuurlijke en milieuvriendelijke winkelervaring.

Wat kun je brengen naar Noppes Castricum?

Als je overtollige spullen hebt die je niet langer nodig hebt, kun je deze naar Noppes Castricum brengen. De winkel neemt graag goederen in zoals boeken, gereedschappen, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je je items een tweede leven.

Wat moet je zoeken bij Noppes Castricum?

Bij Noppes Castricum is er voor ieder wat wils. Je kunt er unieke vintage items vinden, zoals meubels en kledingstukken, die jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelen. Daarnaast biedt de winkel ook een verscheidenheid aan huishoudelijke apparaten, speelgoed en boeken. Het is altijd spannend om te ontdekken wat voor verborgen schatten je bij Noppes Castricum kunt vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Noppes Castricum werkt volgens het principe van hergebruik. De winkel accepteert gedoneerde goederen van particulieren en verkoopt deze vervolgens tegen lage prijzen. Dit zorgt ervoor dat mensen met een klein budget toch kunnen genieten van kwaliteitsproducten. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van afval en het beschermen van het milieu.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het aanbieden van een breed assortiment aan tweedehands producten, heeft Noppes Castricum ook verschillende unieke programma’s en services. Zo bieden ze bezorging aan, waardoor je je gekochte spullen gemakkelijk thuis kunt laten afleveren. Daarnaast heeft de winkel een rolstoelvriendelijke lift, rolstoeltoegankelijk toilet en rolstoelvriendelijke zitplaatsen, waardoor de winkel toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit.

Kom langs bij Noppes Castricum

Ontdek de wereld van duurzaam winkelen bij Noppes Castricum. De winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 69, 1901 EJ Castricum en is geopend op verschillende tijden gedurende de week. Voor specifieke openingstijden kun je de website van Noppes Castricum bezoeken. Help mee aan een groenere toekomst door te doneren, te winkelen en te genieten van alles wat deze geweldige kringloopwinkel te bieden heeft!

Bezoek de officiële Facebook-pagina van Plesk voor meer informatie.

10 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Castricum”

 1. ★★★★★

  Echt een top winkel, nu al 2x geweest en beide keren gescored. Sommige dingen zijn wat prijzig maar 90% van de spullen en kleding is lekker goedkoop

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Fine assortment, many clothing books and of course a gigantic collection of tea light holders. Unfortunately, they have put an interior perfume on the ground floor here, which hurts the eyes. Please leave that out!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  There are a few of these shops in Amsterdam. At least Noppes is clean and tidy. If youre lucky, youll find what youre looking for! At a very affordable price.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  De eerste Noppes vestiging die fatsoenlijk oogt, helaas geen koffiecorner om een kopje koffie te drinken. Geen lelijk donkerblauw kleed gelukkig. De prijzen van kleding zijn hoog maar dat is een prijs die de winkel niet zelf bepaald. Ik hoop dat ze dit zo volhouden tot lang na de opening, dan zal het hooswaarschijnlijk een succesvolle winkel worden. Ga zo door. Een plaatje van Noppes kan je wel stellen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter