Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht

Ontdek duurzame vondsten bij Nieuwe Hoop Kringloop in Dordrecht – boeken, kleding, meubels en meer. Beleef een uniek winkelavontuur.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Kleinere knusse en gezellige 2e handswinkel dan het grote Opnieuw en co. Er hangt een goede sfeer. Vooral het verrassingselement van deze winkel trekt mij aan. Je weet nooit wat voor moois, leuks, bijzonder of geks je tegenkomt ❣️Daar houd ik van❣️ De geldstromen zijn duidelijker bij deze winkel. Het wordt gebruikt voor de Hoop zelf. Ik vind dat ze bij Opnieuw en co zijn doorgeslagen in het geld verdienen, winst maken. Ik vind de geldstromen bij hun niet duidelijk en vaag.”

Janneke van Canisvliet

“Zeer leuke kringloop winkel veel leuke spulletjes voor jong en oud Continu aanlevering van nieuwe 2e hands spulletjes waardoor bij elk bezoek weer nieuwe spullen vind De mensen die er werken zijn leuk en gezellig altijd zin in een babbeltje en geven goed advies Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen maar wees gewaarschuwd als u eenmaal bent geweest dan blijft u komen hihihi Ik kan het weten want ik ga vanmiddag weer Fijn weekend gewenst”

John Geerink

“Kringloop is een kringloop, voor ieder iets te vinden. En ja alles is gebruikt. Personeel vriendelijk. Humor… snuffel er 1 x per maand rond. Soms vind ik iets heel moois, soms zoek en vind ik praktische dingen. Soms nix. Blij met jullie. En oh ja… niet alles wordt ingenomen. Is bij alle kringloop winkels het zelfde.”

ada van Hoven

Meer reviews lezen…

Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht: een Duurzaam Avontuur in Dordrecht

Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht is een gerenommeerde kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Dordrecht. Deze winkel wordt met veel passie geleid door een vrouwelijke ondernemer. Met ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, is Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht de perfecte plek voor een duurzaam winkelavontuur. Het adres is Eemsteynplein 14, 3312 JA Dordrecht.

Wat Kun je Brengen naar Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht?

Bij Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht kun je een verscheidenheid aan goederen inleveren. Denk hierbij aan elektronica, kleding, meubels en nog veel meer. Deze inname van goederen stelt de winkel in staat om een gevarieerd en kwalitatief assortiment aan te bieden aan haar klanten. Neem gerust contact op met de winkel voor meer informatie over de innameprocedure.

Waar Moet je op Letten bij Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht?

Bij Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht hebben ze een breed scala aan producten, variërend van boeken en kleding tot computers en meubels. Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het de moeite waard om aandacht te besteden aan het vriendelijke personeel en de eerlijke prijzen. Veel klanten hebben gereageerd op de behulpzaamheid van het personeel en zijn tevreden over de betaalbare prijzen.

Hoe Werkt Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht?

Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht is een kringloopwinkel met een winkeloppervlakte van ongeveer 700 m2. Naast het regelmatige winkelbezoek biedt de winkel ook ophaalservice aan. Dus als je grote items hebt die je wilt doneren, kunnen ze deze bij je thuis ophalen. Bovendien heeft Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht diverse andere services en faciliteiten, zoals een rolstoelvriendelijke ingang en parking. Betalen kan contant, met betaalpassen en zelfs contactloos mobiel.

Speciale Programma’s en Kortingen

Bij Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht zijn ze trots op hun inclusiviteit en bieden ze een veilige omgeving aan transgenders. Bovendien zijn ze LGBTQ+-vriendelijk. Daarnaast hebben ze een speciale koffiehoek waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje tijdens het winkelen.

Volg Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht dan op Facebook en Instagram voor updates over hun assortiment en activiteiten. Je kunt ook de website van Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht bezoeken voor meer informatie.

Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht is een van de twee filialen van Stichting Nieuwe Hoop. Wil je meer weten over Stichting Nieuwe Hoop en hun andere locaties? Bezoek hun website.

Breng een bezoek aan Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht en ontdek de schatten die op je wachten. Het is niet alleen een geweldige manier om duurzaam te shoppen, maar je ondersteunt ook nog eens een goed doel. Kringloop Dordrecht wacht op je!

134 gedachten over “Nieuwe Hoop Kringloop Dordrecht”

 1. ★★★★★

  The entrance is not surprising and surprising that there is a larger store behind it, a beautiful store, if I am in the area again I will definitely come back, the staff is nice and helpful.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  De muziek was te hard voor mij. In sommige delen van de winkel zo storend, dat ik niet goed meer kon nadenken wat ik wel of niet interessant vond om te kopen (ik begon hoofdpijn te krijgen). Daarnaast heb ik een HABA spel gekocht waar op de dichtgeplakte doos een groene sticker zat met groot geschreven compleet erop. Thuis bleek de 3-kleurige dobbelsteen te ontbreken, waardoor je het spel niet kunt spelen. Het gaat hier om een een spel van 3,75 (geen 0,50 ofzo). Ik snap dat ik het dan terug kan brengen, maar dan ben ik nog extra benzine kwijt terwijl ik uiteindelijk niets in handen heb. Balen!! Zeker omdat ik normaal ALTIJD de doos bij de kassa open om te controleren, maar dat dit keer niet deed vanwege de hoofdpijn door de luide muziek…..

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Nieuwe Hoop Dordrecht. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  De inflatie is hier heel duidelijk te zien. Paar maanden geleden 10 Donald ducks voor 1 . Nu 5 Donald ducks voor 1. De prijzen verdubbeld. Mij zien ze hier niet meer.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Nieuwe Hoop Dordrecht. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Zeer leuke kringloop winkel veel leuke spulletjes voor jong en oud Continu aanlevering van nieuwe 2e hands spulletjes waardoor bij elk bezoek weer nieuwe spullen vind De mensen die er werken zijn leuk en gezellig altijd zin in een babbeltje en geven goed advies Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen maar wees gewaarschuwd als u eenmaal bent geweest dan blijft u komen hihihi Ik kan het weten want ik ga vanmiddag weer Fijn weekend gewenst

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Cycle is a cycle, there is something for everyone. And yes everything has been used. Staff friendly. Humor… poke around once a month. Sometimes I find something very beautiful, sometimes I look for and find practical things. Sometimes nothing. Happy with you. And oh yes… not everything is taken. Its the same at all thrift stores.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Nieuwe Hoop Dordrecht. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Werkelijk vreselijk. Ze discrimineren door dat ze duidelijk laten blijken dat alleen de mensen van hun kerk beter zijn. Het is ook net of je een bejaardenhuis binnenloopt met die vrouwen van de SGP. Is dit nou werkelijk een goed doel?

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter