Kringloopwinkel MalawiShop Zundert

Ontdek duurzame schatten in MalawiShop Zundert – Kleding, Meubels, Boeken, Elektronica. Open woensdag tot zaterdag, hoog gewaardeerd.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Very good store! They gave us good things for free, we are from Ukraine, they helped us dress, we arrived in winter clothes. Thank you dear store”

“Veel betere en ruimere locatie dan voordien, echt mooi aanbod aan mooie prijzen en het is voor een super-goed doel!”

D D

“Leuke winkel met allerlei kleding en speelgoed. De winkel heet nu Malawi shop Terre des Hommes is daar weg.”

Jan Deckers

Meer reviews lezen…

MalawiShop Zundert: Jouw Duurzame Winkelbelevenis

Over MalawiShop

MalawiShop is een gezellige tweedehandswinkel gelegen in het pittoreske Zundert. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is deze kringloopwinkel zeker een bezoekje waard. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, dus maak je klaar voor een avontuurlijke shopervaring op een duurzame manier. Benieuwd naar de openingstijden? Hieronder vind je het schema:

 • Woensdag: 13:00-17:00
 • Donderdag: 13:00-17:00
 • Vrijdag: 11:00-17:00
 • Zaterdag: 11:00-16:00

Wat kun je allemaal naar MalawiShop brengen?

MalawiShop hecht waarde aan hergebruik en bied je de mogelijkheid om je ongewenste spullen een tweede leven te geven. Ze accepteren diverse goederen, zoals kleding, meubels, boeken, elektronica en nog veel meer. Heb je iets wat je wilt doneren maar twijfel je of het geschikt is? Neem gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij MalawiShop?

Bij het winkelen bij MalawiShop is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden gesorteerd, is het altijd verstandig om te controleren of het product volledig intact is en geen beschadigingen heeft. Wees ook alert op bijzondere aanbiedingen of kortingen die worden aangeboden, want wie weet scoor je wel een geweldige deal!

Hoe werkt het bij MalawiShop?

MalawiShop biedt verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder het inname van goederen. Dit betekent dat je je ongewenste spullen kunt doneren, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook helpt om anderen blij te maken met jouw oude spullen. Daarnaast heeft MalawiShop een rolstoeltoegankelijke ingang en accepteren ze alleen contant geld, dus zorg ervoor dat je voldoende geld op zak hebt voor jouw duurzame aankopen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services bij MalawiShop

Mis geen enkel nieuwtje van MalawiShop en volg hen op Facebook voor alle updates over duurzaam tweedehands winkelen. Blijf op de hoogte van speciale acties, geweldige aanbiedingen en andere leuke evenementen.

Ben je op zoek naar andere kringloopwinkels in Noord-Brabant? Neem dan een kijkje op onze pagina met overzicht van kringloopwinkels in Noord-Brabant voor een compleet overzicht.

Breng een bezoek aan MalawiShop in Zundert en ontdek de schatten die op jou liggen te wachten. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en voldoening gevend!

22 gedachten over “Kringloopwinkel MalawiShop Zundert”

 1. ★★★★★

  Very good store! They gave us good things for free, we are from Ukraine, they helped us dress, we arrived in winter clothes. Thank you dear store

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met MalawiShop Zundert. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter