Kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Lanaken

Ontdek duurzame schatten in Lanaken bij Kringwinkel Maasland – van meubels tot speelgoed, een unieke winkel voor elke schatzoeker.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ons eerste bezoek aan een Belgische Kringwinkel en ik moet zeggen dat ons dit zeker positief heeft verrast. Een goede parkeerplek was de eerste kennismaking. Vervolgens een overzichtelijke, ruime en lichte winkel. Er zijn diverse smaakvol ingerichte plekjes waar men oog heeft voor detail. De prijzen zijn inderdaad wat aan de hogere kant maar de kwaliteit is dat ook. Ik vermoed dat er zeer goed gefilterd wordt op wat er in de winkel uitgestald wordt. Ik denk ook dat er aardig wat (overheids-)subsidie bij komt kijken. De rekken zijn wel heel erg mooi. We konden er niets van onze gading vinden, maar dat hoeft ook niet. We hadden een leuk verblijf en merkten dat het personeel erg klantgericht en vriendelijk was. Ga zo door!”

Ruud Limbeck

“Awesome shop with really nice items for low prices. Already managed to buy lots of CDs here with some special ones as well. Huge variety of choice for everything. Huge plus for the employees that speak english. Even if they dont, they smile and still manage to communicate very well.”

Kornel Krzymowski

“Wat een leuke winkel! Alles is zo goed ingedeeld. Heel heel netjes. Heel aangenaam. Een voorbeeld voor andere kringwinkels! Dikke pluim aan het personeel”

Eva Theunissen

Meer reviews lezen…

Kringwinkel Maasland – Lanaken: Jouw Duurzame Winkelervaring

Kringwinkel Maasland – Lanaken is dé kringloopwinkel van Lanaken, gelegen aan de Maaseikersteenweg 197 in België. Met de openingstijden van maandag tot en met zaterdag, kun je op elk gewenst moment genieten van een duurzame winkelervaring. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten bij deze bijzondere kringloopwinkel in Lanaken? Lees dan snel verder!

Wat kan je brengen naar Kringwinkel Maasland?

Bij Kringwinkel Maasland – Lanaken hebben ze oog voor hergebruik en duurzaamheid. Als je nog bruikbare items hebt die je niet meer nodig hebt, zoals kleding, meubels, boeken, speelgoed of zelfs huishoudelijke apparaten, kan je deze doneren aan de winkel. Zo geef je jouw spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Een win-win situatie!

Waar moet je op letten bij Kringwinkel Maasland?

Bij het bezoeken van Kringwinkel Maasland – Lanaken is het altijd goed om te letten op de unieke items die hier te vinden zijn. De winkel biedt een gevarieerd assortiment aan, waaronder boeken, fietsen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Neem rustig de tijd om door de schatten te snuffelen en wie weet vind je wel een verborgen juweeltje dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl!

Hoe werkt Kringwinkel Maasland?

Bij Kringwinkel Maasland – Lanaken kan je genieten van diverse diensten en faciliteiten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de winkel per OV te bereiken en er is een ruime parkeerplaats beschikbaar. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen kan genieten van het aanbod. Ook biedt de winkel verschillende services aan, zoals een bezorg- en ophaalservice en zelfs woningontruiming. Zo maakt Kringwinkel Maasland – Lanaken het jou gemakkelijk om duurzaam te winkelen.

Unieke Programma’s, Discounts en Meer!

Naast de reguliere diensten biedt Kringwinkel Maasland – Lanaken ook unieke programma’s en kortingen aan om jouw kringloopervaring nog beter te maken. Houd hun Facebook en Instagram pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen, evenementen en creatieve inspiratie.

Ben je benieuwd naar andere filialen van Kringwinkel Maasland? Ontdek dan hier alle locaties in Vlaanderen. Voor meer informatie over de kringloopwinkels in Lanaken, bezoek ook onze pagina over kringloopwinkels in Lanaken.

Bij Kringwinkel Maasland – Lanaken staat duurzaamheid en hergebruik centraal. Breng een bezoek aan deze bijzondere kringloopwinkel en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod en de unieke vondsten die je hier kunt doen. Maak de wereld een beetje groener en geniet van een bewuste winkelervaring bij Kringwinkel Maasland – Lanaken!

46 gedachten over “Kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Lanaken”

 1. ★★★★★

  Wat een leuke winkel! Alles is zo goed ingedeeld. Heel heel netjes. Heel aangenaam. Een voorbeeld voor andere kringwinkels! Dikke pluim aan het personeel

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Awesome shop with really nice items for low prices. Already managed to buy lots of CDs here with some special ones as well. Huge variety of choice for everything. Huge plus for the employees that speak english. Even if they dont, they smile and still manage to communicate very well.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Amazing shop and concept to give things second chance. Visiting this shop almost every weekend. Purchased lot of quality things for really cheap money.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ons eerste bezoek aan een Belgische Kringwinkel en ik moet zeggen dat ons dit zeker positief heeft verrast. Een goede parkeerplek was de eerste kennismaking. Vervolgens een overzichtelijke, ruime en lichte winkel. Er zijn diverse smaakvol ingerichte plekjes waar men oog heeft voor detail. De prijzen zijn inderdaad wat aan de hogere kant maar de kwaliteit is dat ook. Ik vermoed dat er zeer goed gefilterd wordt op wat er in de winkel uitgestald wordt. Ik denk ook dat er aardig wat (overheids-)subsidie bij komt kijken. De rekken zijn wel heel erg mooi. We konden er niets van onze gading vinden, maar dat hoeft ook niet. We hadden een leuk verblijf en merkten dat het personeel erg klantgericht en vriendelijk was. Ga zo door!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Kringwinkel Maasland – Lanaken. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Lanaken. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Kringwinkel Maasland – Lanaken. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Kringwinkel Maasland – Lanaken. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Lanaken. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Lanaken. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring bij Kringwinkel Maasland – Lanaken. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een prima winkel en goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid alleen jammer dat er geen klantentoilet aanwezig was en gezien de enorme hoeveelheid dvds in de winkel een idee om de prijs wat naar beneden te halen? Overigens zijn meerdere prijzen echt te hoog bij bepaalde Kringwinkels in Belgie.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Je hier altijd wel iets leuks 2de hands vinden voor een zeer scherpe prijs . hierdoor kunnen mensen met een kleine portemonnee ook iets permitteren en is beter voor de natuur

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter