Kringloopwinkel Traas in Middelburg

Ontdek tweedehands kleding, meubels en elektronica bij Kringloopwinkel Traas in Middelburg – jouw bestemming voor betaalbare schatten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:30-16:30
Donderdag12:30-16:30
Vrijdag12:30-16:30
Zaterdag12:30-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Nice cozy atmosphere God bless you all!”

Kevin Matthijs

“Leuk”

MURDOC AXK

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Traas: Dé plek voor tweedehands schatten in Middelburg

Op zoek naar unieke schatten tegen een betaalbare prijs? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Traas in Middelburg. Gelegen aan de Korte Noordstraat 27, is deze winkel een favoriete bestemming voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, kun je erop vertrouwen dat je hier een bijzondere ervaring zult hebben.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Traas?

Het mooie van deze kringloopwinkel is dat je jouw eigen ongewenste spullen kunt doneren. Dus als je een grote schoonmaak houdt of ruimte wilt maken in huis, kun je jouw kleding, meubels, elektronica en andere bruikbare items bij Kringloopwinkel Traas afgeven. Zo geef je jouw spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in Kringloopwinkel Traas?

Het is altijd spannend om door de schatten van een kringloopwinkel te struinen, maar het is ook verstandig om selectief te zijn. Controleer kledingstukken en andere items op eventuele beschadigingen of versleten onderdelen. Het is ook handig om te weten dat de openingstijden van Kringloopwinkel Traas beperkt zijn. Ze zijn open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, van 12:30 tot 16:30 uur. Zorg ervoor dat je op tijd komt om het meeste uit je bezoek te halen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Traas?

Kringloopwinkel Traas biedt verschillende diensten en programma’s om jouw winkelervaring nog beter te maken. Zo hebben ze een klantenkaart waarmee je punten kunt sparen en korting kunt krijgen op je aankopen. Bovendien organiseert de winkel regelmatig speciale acties en evenementen, zoals kortingsdagen en themaverkopen. Zo kun je nog meer besparen op je favoriete tweedehands items. Vergeet niet om de website van Kringloopwinkel Traas te bezoeken om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Breng eens een bezoek aan Kringloopwinkel Traas in Middelburg en ontdek de verborgen schatten die op jou wachten. Volg Kringloopwinkel Traas op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe items en speciale aanbiedingen. En vergeet niet om je vrienden te vertellen over deze geweldige winkel!

9 gedachten over “Kringloopwinkel Traas in Middelburg”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Traas. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Traas. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring met Traas. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter