Kringloopwinkel de Struintuin in Voorst Gem Voorst

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel de Struintuin in Voorst – boeken, meubels, speelgoed en meer, met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nice cycle with potential! Not very big, but lots of nice stuff. Prices a little more competitive and items organized a little more neatly would be great. Unfortunately I bought an incomplete game, the box said complete. I found out straight away in the car and they didnt make any fuss about returning it and refunding my money. Top!”

Sherryl-Joy Cramer

“Wat een fijne kringloop! De mensen zijn ontzettend aardig, en worden blij als jij blij bent. De winkel is mooi opgezet met prachtige spullen, terwijl de prijzen ook echt leuk zijn. Wij zijn net verhuisd naar Deventer en zijn zeer goed geslaagd voor de vergroting van onze inboedel :) dankjewel!”

Mirjam Modderman

“Positief verrast! Veel spullen maar netjes en schoon, goedkope redelijke prijzen. Helaas is de kringloop hond niet te koop maar zijn aandacht was gelukkig gratis. 5/5 sterren want het is sowieso een bezoekje waard.”

Emma Philo

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel de Struintuin: Duurzaam winkelen in Voorst

Over Kringloopwinkel de Struintuin

Kringloopwinkel de Struintuin is een unieke kringloopwinkel gevestigd in woonzorgcentrum De Benring in Voorst. Deze bijzondere winkel wordt volledig gerund door vrijwilligers die in het zorgcentrum wonen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, geniet deze kringloopwinkel duidelijk de waardering van haar klanten.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel de Struintuin?

Je kunt tijdens de openingstijden van de winkel spullen inleveren bij de Struintuin. Het is het beste om de spullen schoon en in goede staat aan te bieden. De innametijden voor gebruikte goederen kun je hier vinden.

Wat vind je bij Kringloopwinkel de Struintuin?

Kringloopwinkel de Struintuin heeft een uitgebreid assortiment aan tweedehands items die je kunt kopen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door te winkelen bij de Struintuin draag je bij aan een duurzame levensstijl.

Speciale programma’s en diensten

Naast het winkelen biedt Kringloopwinkel de Struintuin ook andere services en programma’s aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld een innamepunt voor goederen. Hierdoor kun je gemakkelijk je spullen kwijt en een bijdrage leveren aan de kringloopgedachte.

Bezoek Kringloopwinkel de Struintuin

Kom langs bij de winkel van de Struintuin aan de Tuinstraat 51, 7383 XC Voorst Gem Voorst. De openingstijden zijn:

 • Dinsdag: 11:00-17:00
 • Woensdag: 11:00-17:00
 • Donderdag: 11:00-17:00
 • Vrijdag: 11:00-17:00
 • Zaterdag: 10:00-13:00

Let op: op maandag en zondag is de winkel gesloten. De ingang van de winkel is rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen welkom is om te genieten van het winkelaanbod van de Struintuin.

Wil je meer informatie over Kringloopwinkel de Struintuin? Bezoek dan hun Facebook-pagina hier of bekijk de website van Kringloopinfo voor meer kringloopwinkels in de regio hier.

Koop duurzaam, winkel bij Kringloopwinkel de Struintuin in Voorst!

13 gedachten over “Kringloopwinkel de Struintuin in Voorst Gem Voorst”

 1. ★★★★★

  Wat een geweldige kringloop winkel echt nog leuke spullen voor een leuke prijs en wat een ontzettend aardig en behulpzaam personeel.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de Struintuin. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nice cycle with potential! Not very big, but lots of nice stuff. Prices a little more competitive and items organized a little more neatly would be great. Unfortunately I bought an incomplete game, the box said complete. I found out straight away in the car and they didnt make any fuss about returning it and refunding my money. Top!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Wat een fijne kringloop! De mensen zijn ontzettend aardig, en worden blij als jij blij bent. De winkel is mooi opgezet met prachtige spullen, terwijl de prijzen ook echt leuk zijn. Wij zijn net verhuisd naar Deventer en zijn zeer goed geslaagd voor de vergroting van onze inboedel :) dankjewel!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Positief verrast! Veel spullen maar netjes en schoon, goedkope redelijke prijzen. Helaas is de kringloop hond niet te koop maar zijn aandacht was gelukkig gratis. 5/5 sterren want het is sowieso een bezoekje waard.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter