Kringloopwinkel Beijum in Groningen

Ontdek duurzame koopjes voor huis, kleding en meubels bij Kringloopwinkel Beijum in Groningen – vriendelijk personeel, geweldige prijzen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“voor de eerste x heen geweest en heerlijk rond gesneupt , wat doen ze goed werk met een plantjes /stekjes hoek voor mensen met minder geld waar ook geruild kan worden met andere soorten en een kast met levensmiddelen ook voor de mensen die het minder breed hebben echt fijn dat deze winkel bestaat. daarnaast hele leuke dingen kunnen scoren voor een paar cent waar ik onwijs blij mee ben. echt een aanrader om er eens rond te kijken en mocht u zelf voedsel in blik pot of droog in pak hebben staan thuis denk ook eens aan de minderbedeelden onder ons het word enorm gewaardeerd of natuurlijk een stekje van een fruit plant dat is ook ideaal om mee te nemen.”

cynthiasandra

“Leuke winkel hebben er goedkopere dingetjes en ook als je bijvoorbeeld een bed nodig hebt,en je hebt, weinig centjes want het leven is al zo duur en met die hoge gasprijzen en electriciteit Dan ben je blij met zo een winkel in de buurt.En je hebt wat nodig toevallig . Of er is een lamp kapot dan hebben hun er waarschijnlijk Misschien net eentje staan.Dus Wees blij mét één Kringloopwinkel in uw buurt 👍🙈🙉🙊”

Willem Sebastiaan Luyten

“Leuke kringloopwinkel, kritieke punt is dat sommige inbreng spullen te duur zijn. Overigens fair back aan de Ulgersmaweg spant de kroon, ik was even aan het rondkijken en zag een eenvoudige aardappel schaal met deksel voor 25 euro en ga zo maar door. Sommige spullen zijn nog goedkoper in een winkel. Met een kleine portemonnee kun zulke spullen daar niet meer kopen.”

Kees Kamstra

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Beijum: Duurzaam Winkelen in Groningen

Kringloopwinkel Beijum is een populaire kringloopwinkel in Groningen waar je terecht kunt voor allerlei tweedehandsspullen. Gelegen aan de Claremaheerd 53, 9736 LC Groningen, is deze winkel gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar unieke items voor een betaalbare prijs. Met een gemiddelde rating van 3,9/5 sterren en positieve beoordelingen over de prijzen en het personeel, is Kringloopwinkel Beijum zeker een bezoekje waard.

Wat vind je bij Kringloopwinkel Beijum?

Het assortiment van Kringloopwinkel Beijum is groot en gevarieerd. Of je nu op zoek bent naar huis- en inrichtingsartikelen, kleding of meubels, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Door tweedehands spullen te kopen bij Kringloopwinkel Beijum draag je bij aan een duurzamere samenleving. Het is een geweldige manier om unieke items te vinden en tegelijkertijd het milieu te helpen.

Diensten en faciliteiten bij Kringloopwinkel Beijum

Kringloopwinkel Beijum biedt verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Zo kun je de winkel gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer en is er een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats beschikbaar. Daarnaast biedt de winkel ook een bezorgservice, inname van goederen, een koffiehoek en een ophaalservice. Zo wordt het winkelen bij Kringloopwinkel Beijum een plezierige ervaring voor iedereen.

Volg Kringloopwinkel Beijum op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van alle updates en nieuwtjes rondom Kringloopwinkel Beijum? Volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om niets te missen. Via deze social media kanalen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Beijum.

Ben je op zoek naar een duurzame en betaalbare winkelervaring in Groningen? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Beijum. Ontdek het gevarieerde assortiment, profiteer van de verschillende diensten en faciliteiten en draag bij aan een duurzame wereld. Kringloopwinkel Beijum staat voor je klaar om je een unieke winkelervaring te bieden.

103 gedachten over “Kringloopwinkel Beijum in Groningen”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Beijum. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Goedkope kringloopwinkel met de gebruikelijke kopjes, pannen, blikjes, kleding, (waaronder jassen voor 1,-), speelgoed / puzzels, wat elektrische apparatuur en daarnaast een leuke collectie boeken, LPs, CDs, cassettebandjes, DVDs, en PV games om doorheen te snuffelen. Inbreng van spullen voor een volgende ronde is hartelijk welkom.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel, kritieke punt is dat sommige inbreng spullen te duur zijn. Overigens fair back aan de Ulgersmaweg spant de kroon, ik was even aan het rondkijken en zag een eenvoudige aardappel schaal met deksel voor 25 euro en ga zo maar door. Sommige spullen zijn nog goedkoper in een winkel. Met een kleine portemonnee kun zulke spullen daar niet meer kopen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Leuk winkeltje, vriendelijk personeel je kan er leuk mee praten en ze helpen je graag. Ga er zeker weten nog een keer heen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Beijum. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Beijum. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  voor de eerste x heen geweest en heerlijk rond gesneupt , wat doen ze goed werk met een plantjes /stekjes hoek voor mensen met minder geld waar ook geruild kan worden met andere soorten en een kast met levensmiddelen ook voor de mensen die het minder breed hebben echt fijn dat deze winkel bestaat. daarnaast hele leuke dingen kunnen scoren voor een paar cent waar ik onwijs blij mee ben. echt een aanrader om er eens rond te kijken en mocht u zelf voedsel in blik pot of droog in pak hebben staan thuis denk ook eens aan de minderbedeelden onder ons het word enorm gewaardeerd of natuurlijk een stekje van een fruit plant dat is ook ideaal om mee te nemen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter