Kringloopcentrum Goed Zo in Amerongen

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloopcentrum Goed Zo in Amerongen. Duurzame vondsten, historische locatie, steun voor goede doelen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:30-16:00
Donderdag09:00-12:00
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik kan deze kringloopwinkel van harte aanbevelen. De naam ‘GOED ZO’ zegt het al, het is goed zo. Deze winkel en het aanbod onderscheid zich met alle andere kringloopwinkels in Amerongen. Ook het personeel is uniek. Je vindt ze nergens anders dan alleen maar bij Goed Zo! Vooral zo blijven doorgaan. GOED ZO! P.s. ik ben een verzamelaar van antieke kaarslonten. Laat het me weten als jullie ze in huis hebben.”

Beau ter Ham

“Hele leuke kringloopwinkel met best veel spullen in een kleine ruimte, gevestigd in een historische schuur. Behulpzaam en vriendelijke mensen. Het assortiment is goed op orde en heeft over het algemeen een goede prijs.”

Nordia

“Leuke winkel met redelijke kringloop prijzen in vergelijking met andere kringlopers de weg een beetje kwijt zijn qua prijs. Vriendelijke en behulpzame vrijwilligers. Aanrader.”

Christel Sedney

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Goed Zo in Amerongen: Duurzame Schattenjacht

Over Kringloopcentrum Goed Zo

Bent u op zoek naar unieke tweedehands items in Amerongen? Dan is Kringloopcentrum Goed Zo de plek voor u! Gevestigd in een historische tabaksschuur die ooit gebruikt werd voor het drogen van tabaksbladeren, biedt deze kringloopwinkel u een interessante en duurzame schattenjacht. De opbrengsten van de verkopen gaan naar zowel lokale als internationale goede doelen, waardoor uw aankopen nog meer betekenis krijgen.

Wat kunt u bij Goed Zo vinden?

Het assortiment van Kringloopcentrum Goed Zo is veelzijdig en er is voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, u zult gegarandeerd iets unieks tegenkomen. Daarnaast biedt Goed Zo ook een breed scala aan brocante items, fietsen, gereedschappen en vintage artikelen. Het kopen van tweedehands spullen bij Goed Zo is niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens goed voor het milieu!

Tips voor uw bezoek

Voordat u naar Kringloopcentrum Goed Zo gaat, zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Allereerst is de winkel alleen geopend op woensdagmiddag en donderdag- en zaterdagochtend, zoals aangegeven op de openingstijden pagina. Daarnaast is het handig om te weten dat Goed Zo een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats heeft, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Diensten en faciliteiten

Naast de verkoop van tweedehands artikelen biedt Goed Zo ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo kunt u bij hen goederen inleveren, waardoor uw spullen een tweede leven krijgen en u ook een steentje bijdraagt aan het verminderen van afval. Daarnaast accepteert Goed Zo betalingen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards, wat het afrekenen extra gemakkelijk maakt.

Kortingsacties en Unieke Programma’s

Goed Zo heeft regelmatig interessante kortingsacties en unieke programma’s die uw bezoek nog aantrekkelijker maken. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates en aanbiedingen. U kunt hier ook ervaringen van andere klanten lezen en uw eigen ervaringen delen. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 4.2/5 sterren is Goed Zo zeker een bezoekje waard!

Bezoek Kringloopcentrum Goed Zo

Waar: Holleweg 35, 3958 EA Amerongen Openingstijden: – Woensdag: 13:30-16:00 – Donderdag: 09:00-12:00 – Zaterdag: 09:00-12:00

Dus zoek niet verder en plan snel een bezoek aan Kringloopcentrum Goed Zo in Amerongen. Ontdek unieke items, steun goede doelen en maak van uw aankoop een duurzame keuze. Doe mee aan de circulaire economie en geniet van een heerlijke schattenjacht bij Goed Zo!

Amerongen kringloopwinkel] Kringloop Amerongen

29 gedachten over “Kringloopcentrum Goed Zo in Amerongen”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij centrum Goed Zo. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  De winkel ziet er mooi uit, en het is heel gezellig, jammer dat de winkel niet wat vaker open is, groeten en veel succes,

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Als je 2 minuten voor sluitingstijd weg gestuurd wordt vind ik dat bijzonder klant onvriendelijk. De dame wist niet eens dat ik binnen 1 minuut had geweten of hetgeen wat ik zocht aanwezig was. Dat had ik dan de volgende keer op kunnen halen. Heel vervelend gevoel aan over gehouden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel centrum Goed Zo. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Ik kan deze kringloopwinkel van harte aanbevelen. De naam GOED ZO zegt het al, het is goed zo. Deze winkel en het aanbod onderscheid zich met alle andere kringloopwinkels in Amerongen. Ook het personeel is uniek. Je vindt ze nergens anders dan alleen maar bij Goed Zo! Vooral zo blijven doorgaan. GOED ZO! P.s. ik ben een verzamelaar van antieke kaarslonten. Laat het me weten als jullie ze in huis hebben.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Aardige middelgrote kringloopwinkel. Opbrengst gaat naar het goede doel. Redelijke prijzen. Kledinghoek niet sterk, geen pashokje. Geen cds of dvds, geen literatuur in Engels, Duits of Frans. Toch vinden wij in deze winkel vaak wel iets leuks.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke winkel met redelijke kringloop prijzen in vergelijking met andere kringlopers de weg een beetje kwijt zijn qua prijs. Vriendelijke en behulpzame vrijwilligers. Aanrader.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan centrum Goed Zo. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Kom geregelt even snuffelen op mijn vrij woensdag.naar wat leuks voor de vele hobbys:) prijs gewijs is het kwalitief gezien slimer om toch uit te kijken naar het zelfde op marktplaats vind ze vaak te duur voor het geen wat ze verkopen en de staat er van

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Ziet er verzorgd uit. Er zijn dusdanig goede coronaaatregelen getroffen en er was zon lange rij, dat we een andere keer echt binnen gaan kijken… Dan zal ik ook de review bijwerken.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel centrum Goed Zo. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Hele leuke kringloopwinkel met best veel spullen in een kleine ruimte, gevestigd in een historische schuur. Behulpzaam en vriendelijke mensen. Het assortiment is goed op orde en heeft over het algemeen een goede prijs.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter