Kringloop Vintage & More in Zoeterwoude- Rijndijk

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloop Vintage & More in Zoeterwoude – Boeken, Meubels, Kleding en meer voor milieubewuste shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Kringloop Vintage & More: Duurzaam Winkelen in Zoeterwoude

Kringloop Vintage & More, een populaire kringloopwinkel in Zoeterwoude, is een ware schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een uitgebreid assortiment en unieke programma’s, biedt deze winkel een geweldige winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en milieuvriendelijke producten.

Wat inleveren bij de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Vintage & More kun je allerlei spullen inleveren. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen, deze kringloopwinkel accepteert het graag. Door je gebruikte spullen een nieuw leven te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloop is het belangrijk om oplettend te zijn. Hoewel veel tweedehands producten van goede kwaliteit zijn, is het altijd verstandig om aandacht te besteden aan de staat van het product. Controleer zorgvuldig op beschadigingen en test bijvoorbeeld elektronische apparaten voordat je ze koopt. Bij Kringloop Vintage & More staan ​​de medewerkers klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt de Kringloop Vintage & More?

De Kringloop Vintage & More is momenteel geopend op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Bezoekers kunnen op deze dagen naar hartenlust neuzen in het assortiment van deze kringloopwinkel en de perfecte items vinden voor een fractie van de nieuwprijs. Houd er rekening mee dat de winkel op andere dagen van de week gesloten is. Het adres van Kringloop Vintage & More is Energieweg 77b, 2382 NH Zoeterwoude.

Unieke programma’s en kortingen bij Kringloop Vintage & More

Naast het ruime assortiment biedt Kringloop Vintage & More ook interessante programma’s en kortingen. Zo organiseert de winkel regelmatig themadagen en speciale evenementen om het winkelen nog leuker te maken. Daarnaast kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen, zodat je nog meer kunt besparen op je aankopen. Volg Kringloop Vintage & More op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen in Zoeterwoude.

Wil je nog meer kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zuid-Holland ontdekken? Bezoek dan de website voor een compleet overzicht. Ben jij klaar voor een unieke winkelervaring? Breng dan een bezoek aan Kringloop Vintage & More in Zoeterwoude en ontdek de vele schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

176 gedachten over “Kringloop Vintage & More in Zoeterwoude- Rijndijk”

 1. ★★★★★

  I was working here stage from mboRijnland so we can learn something about logistical work. It was one of worst working places im ever was, I strongly dont recommend working.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Fijne kringloop winkel! Netjes gesorteerd met mooie unieke items. Goede prijs kwaliteit. Ook zeer behulpzaam personeel. Wij komen zeker terug.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Vriendelijk personeel. Hele mooie items en divers aanbod. Van alles kun je er vinden, huishoudelijke spullen, kleding, servies, decoratie, potten, boeken enz. Ze hebben van een loods echt een gezellige winkel gemaakt!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Goede kringloopwinkel met veel verschillende (vintage) spullen. Vriendelijk personeel en er wordt goede muziek gedraaid!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Vintage & More. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Erg leuke spulletjes hebben jullie meestal. Ik ben fan! Wel vind ik regelmatig de prijzen heel erg vreemd! Bijv. 30 euro voor een heel simpel glazen gebaksstel, maar voor een antieke bijbel vragen jullie een paar euro. Ik laat regelmatig spullen staan omdat ik t nieuw of elders goedkoper vind. En dat is toch jammer? Toegevoegd na reactie Kringloop Vintage & More: Wat een top reactie op mijn review! Fijn dat jullie er iets mee doen. Na vanmorgen te zijn geweest, blijkt dat ik mij vergist had. De eenvoudige glazen gebakssstel was 60 euro(!!!) Maar nu voor 40 euro. Dat zijn geen kringloop of vintage prijzen! Sorry!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Bij deze kringloopwinkel hebben ze veel vintage spullen die er mooi uitzien. Wel hebben ze beperkte openingstijden, alleen in het weekend zijn ze open.. Parkeren is geen probleem, het is er gratis. Toen ik er was waren er bijna geen klanten, dus je kon rustig rondsnuffelen..

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Deze winkel is ‘de voortzetting’ van de oude kringloopwinkel aan de Lammanschansweg, op die plek is men nu een ‘Ananas’ aan het planten/opbouwen, met zo’n Ananas is namelijk veel geld te verdienen, ‘die Ananas’ (voor de buitenstaanders) behelst een enorm appartementencomplex dat wordt gebouwd precies op de locatie van de oude kringloopwinkel en de groenteveiling. Vandaar Ananas…de eenvoudige conclusie: bouwers zouden het geven van namen aan anderen moeten overlaten. Het feit dat de energieke eigenaar de overstap wist te maken van een nogal ‘achenebbisj’achtige locatie naar een A1locatie in het centrum van de stad bewijst wel dat het kringloopwinkelconcept niet meer bestaat. We kunnen het als mensen in een kapitalistisch systeem waarin iedereen op zichzelf is teruggeworpen gewoon niet meer laten, geld is het allerbelangrijkst geworden in onze samenleving en het is zelfs een vanzelfsprekendheid heden ten dage voor ieder individu om dat zelf ook zo te zien. ‘De kringloop’ werd een kringloopwinkel en daarna een ‘vintage winkel’ (Engels doet het altijd goed vanwege het minderwaardigheidscomplex van de Hollander over zijn taal) en over niet al teveel tijd ontstaat de kringloopsupermarkt en de ‘internetkringloop’. Nee, dat kan niet, hoor ik u denken, toch wel, let maar op! Wanneer je dat allemaal accepteert gebiedt de eerlijkheid me om te zeggen dat dit een verdraait leuke winkel is geworden met werkelijk een keur aan verschillende voorwerpen komend uit een breed spectrum aan ’tijd’. Wellicht wel meer dan 100 jaar en dat is toch prachtig. Oh ja, je moet vooral niet je portemonnee vergeten hoor. Want ‘voor wat hoort wat’, de eigenaar nam een behoorlijk financieel risico met zijn verhuizing, werkt keihard want ik zie hem altijd staan wanneer ik er eens ben en dat ‘betalen’ wij als klant dan weer, zo gaat dat in onze samenleving. En iemand ‘vertelde’ dat je voor de deur gratis kan parkeren…dat is toch echt niet zo en zo zie je maar dat je, ook wanneer je in je besluit ‘van reviews uitgaat’ even wat verder moet kijken dan je neus lang is…niet alleen met je vingers op een scherm moet tikken maar ook even op je slaap… Vooral niet te hard ’tikken’ daar trouwens want dan tik je jezelf buiten westen en ‘hoef’ je wellicht helemaal nooit meer te parkeren. O ja, voor de twijfelaars,’mijn motto’ is daarbij toch echt: ‘Wanneer ik ze niet hoef te hoeden, laat ik de ganzen ganzen zijn’, wel zo eerlijk, toch? Verder is het nog steeds een zeer prijzige kringloop…wel gevarieerd, ook dat moet gezegd. Er moet wel wat meer doorstroming in het aanbod van goederen komen, veel spullen liggen er veel te lang. Wat niet loopt zou na enkele maanden opgeruimd moeten worden anders kakt de zaak in.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Al sinds ze er zitten een hele fijne winkel! Ik heb er ook veel spullen gebracht voor hergebruik. Het boeken ging vlekkeloos en ook de ontvangst aan de deur was prima!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Vintage & More. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Ik vind het altijd heerlijk om hier eventjes te komen kijken; onwijs leuke spulletjes en goed georganiseerd. De medewerkers zijn bovendien heel vriendelijk. Aanrader!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter