Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Groesbeek en doneer boeken, apparaten, kleding en meer voor hergebruik in Groesbeek.

Adres & contact

 • Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael
  Mies 2, 6562 LZ Groesbeek
 • Telefoonnummer:
 • Website: kringloop-groesbeek.eu

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael: Duurzaam Winkelen in Groesbeek

Wat kan je brengen naar Kringloop Groesbeek?

Kringloop Groesbeek, gevestigd in het mooie Groesbeek, is een lokale kringloopwinkel waar je jouw tweedehands spullen kunt doneren. Het assortiment van Kringloop Groesbeek is divers en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Door jouw goederen naar de kringloop te brengen, draag je bij aan een duurzamere maatschappij en geef je jouw spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Kringloop Groesbeek?

Bij Kringloop Groesbeek is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de producten. Hoewel de prijzen aantrekkelijk zijn, is het van belang om de tweedehands spullen te controleren voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld of elektronische apparaten nog goed functioneren en of kledingstukken geen beschadigingen hebben. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je waar voor je geld krijgt.

Hoe werkt Kringloop Groesbeek?

Kringloop Groesbeek biedt verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder de mogelijkheid om goederen in te nemen. Heb je thuis spullen die je niet meer gebruikt? Breng ze dan naar de kringloopwinkel en geef ze een nieuw leven. Daarnaast heeft Kringloop Groesbeek een gezellige koffiehoek waar je kunt genieten van een drankje tijdens het winkelen. Ook is er een ruime parkeerplaats beschikbaar, zodat je gemakkelijk kunt parkeren tijdens je bezoek.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het brede assortiment en de diensten en faciliteiten, biedt Kringloop Groesbeek ook unieke programma’s en kortingen aan. Zo organiseert de stichting regelmatig evenementen om bewustwording te creëren rondom duurzaam winkelen en recycling. Daarnaast kun je bij Kringloop Groesbeek profiteren van bepaalde kortingsacties, bijvoorbeeld tijdens speciale themadagen. Hou hiervoor de website of de Facebook-pagina van Kringloop Groesbeek in de gaten.

Wil je meer weten over Kringloop Groesbeek of andere kringloopwinkels in Gelderland? Neem dan eens een kijkje op Kringloop.local voor een compleet overzicht. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

551 gedachten over “Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Groesbeek stichting Sint Michael. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  A lot things you can find in their box, but there are not cheap. You can find several icons if you want to buy. there is cloths second hands, some of them very well but in my opinion a little expensive. Of course the other second hands materials a little expensive than the other second hand shops

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Heeeele grote kringloop met enorm veel aanbod. Van speakers tot pannen, van meubels tot glazen. Bij deze kringloop heb je het allemaal!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Groesbeek stichting Sint Michael. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Groesbeek stichting Sint Michael. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Groesbeek stichting Sint Michael. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik vind het vreemd dat je bij deze kringloop meer betaald als de originele prijs uit de winkel. Dit zag ik pas thuis! Jammer dat de insteek van kringloopwinkel niet meer is waar het voor opgericht is. Mensen helpen/tegemoet te komen met een kleine beurs. Doorsnee prijzen hier veel te duur.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Veel spullen, goed gesorteerd. Voor de katholieken een ruime keus aan kerkelijke beelden. Ingang kan veel beter, zeker niet rolstoel vriendelijk.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  We love browsing kringloop and second-hand stores, but this was a strange place, too strange for us. Lots of prohibitively expensive items, many of which were new. Like some random trucks with Chinese goods had been sent here. No need for us to visit this place again.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Grote winkel. Iets van de weg af. Zon winkel waar je stapvoets door heen gaat om dingetjes te bekijken. Ook nieuw spul. Inderdaad heel veel Christelijke spulletjes. Weinig kleding. Kleding hangt op soort. Duidelijke prijslijsten en/of prijzen. Sommige zaken duur, andere weer goedkoop. Parkeren langs of achter het bedrijf. Toilet aanwezig tegen betaling. Aardig personeel.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Groesbeek stichting Sint Michael. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Ben je op zoek naar kerkelijke beelden of kaarsen ben je hier aan het goede adres. Voor de rest veel orde en netheid voor een kringloop ook wat nieuwe spullen en het groente en fruit bij de ingang zier er goed en vers uit. Genoeg parkeergelegenheid

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  super grote kringloop winkel met een hele boel leuke dingen voor niet al te grote prijzen, en een leuke fruit/groente kraam voor de kringloop.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter