Kringloopwinkel Koek’s Place in Purmerland

Ontdek zeldzame vondsten en vintage schatten bij Koek’s Place in Purmerland, waar een unieke winkelervaring en persoonlijke service samenkomen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-15:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-15:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Laatst bij meneer in de winkel geweest op zoek naar specifieke glazen lampenkapjes, Iwan zou voor mij op zoek gaan en heeft mijn telefoonnummer genoteerd. En wat denk je een half jaar later krijg ik een telefoontje, hij had de specifieke lampjes gevonden, ik ben zo BLIJ! En wat een service zeg dat je dit voor je klanten doet CHAPEAU!!”

Annamaria Essenburg Hartog

“Iwan Koek heeft het huis (in Landsmeer) uitgeruimd van mijn moeder. Top gedaan! Snel, schoon, en kundig de boel geregeld. Iwan houdt zich keurig aan de afspraken en koppelt terug daar waar nodig. Prijs was ook nog eens schappelijk. Kortom: aanrader 👍🏻!”

Marcel Kuiper

“Koek’s Place voor een heerlijk bakje koffie en zo veel meer Koek’s Place heeft vitrinekasten vol leuks en origineels kadootjes”

Marissa

Meer reviews lezen…

Een unieke ervaring bij Koek’s Place in Purmerland

Ben je op zoek naar een bijzondere winkelervaring vol vintage en rariteiten? Dan is Koek’s Place in Purmerland dé plek voor jou. Deze kleinschalige particuliere kringloopwinkel onderscheidt zich door de gezellige, huiselijke inrichting en de persoonlijke benadering naar klanten toe. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren weten bezoekers dat ze hier iets speciaals kunnen vinden.

Wat kan je brengen naar Koek’s Place?

Bij Koek’s Place kan je terecht met goede gebruikte spullen die je kwijt wilt. Ze kunnen zelfs bij je thuis worden opgehaald (alleen in de regio) of je kunt ze afgeven in de winkel. Denk hierbij aan huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Het brengen van deze spullen draagt bij aan duurzaamheid, omdat ze een tweede leven krijgen bij nieuwe eigenaren.

Waar moet je op letten bij Koek’s Place?

Wanneer je bij Koek’s Place komt, is het belangrijk om goed op te letten. Het aanbod van gebruikte spullen, vintage items en rariteiten wisselt regelmatig. Dit betekent dat er altijd nieuwe schatten te ontdekken zijn. Mis geen enkele update over Koek’s Place en volg de winkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste vondsten.

Hoe werkt Koek’s Place?

Koek’s Place heeft een kleine verkoopruimte die overzichtelijk is ingedeeld. Bij binnenkomst zul je merken dat de koffie pruttelt en de frisdrank koud staat. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen en geven je graag persoonlijk advies. Naast de fysieke winkel biedt Koek’s Place ook online winkelen aan via Marktplaats, Instagram en Facebook. Hier worden dagelijks nieuwe artikelen geplaatst, dus houd deze kanalen in de gaten voor unieke vondsten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Koek’s Place biedt naast de reguliere verkoop ook speciale programma’s en kortingen aan. Denk hierbij aan exclusieve veilingen waar je unieke items kunt bemachtigen. Daarnaast organiseren ze soms speciale evenementen, waarbij je nog meer bijzondere items kunt vinden. Verder is het mogelijk om bestellingen veilig volgens de Corona maatregelen af te halen. Je kunt altijd bellen of appen om vragen te stellen of een afspraak te maken voor het inleveren van spullen.

Bezoek Koek’s Place in Purmerland

Kom gezellig langs bij Koek’s Place in Purmerland. Het adres is Purmerland 42 AA, 1451 MD Purmerland. De openingstijden zijn op woensdag en vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op maandag, dinsdag en donderdag is de winkel gesloten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Koek’s Place: www.koeksplace.nl.

Bij Koek’s Place vind je een unieke selectie aan huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, vintage en rariteiten. Deze kringloopwinkel in Purmerland staat garant voor een bijzondere winkelervaring die je niet snel zult vergeten. Mis het niet en plan binnenkort een bezoek aan Koek’s Place!

17 gedachten over “Kringloopwinkel Koek’s Place in Purmerland”

 1. ★★★★★

  Nog nooit eerder geweest. Via een app kwam ik in deze winkel terecht. Super fijn geholpen en een hele leuke winkel! Mensen zijn aardig, vriendelijk, behulpzaam. Hielpen me met de spullen inladen en dachten met me mee. Genoeg plek om te parkeren en ook goed aangegeven. Erg blij met mijn spullen, heel erg bedankt, ik kom zeker nog eens terug!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Nooit eerder geweest en via MP een kastje gekocht. Echt super tevreden en kreeg ik hulp bij het inladen. Geslaagd in de winkel en heb ik leuke items gescoord … De mensen zijn aardig, rustig en zeker niet opdringerig….echt een aanrader! Parkeren ook geen probleem en duidelijk aangegeven waar je moet zijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Koek’s Place. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Koek’s Place. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Superleuke winkel. Goede prijzen en leuke spullen. Vriendelijke en goede sfeer en… Lekkere koffie. Tot snel

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Iwan Koek heeft het huis (in Landsmeer) uitgeruimd van mijn moeder. Top gedaan! Snel, schoon, en kundig de boel geregeld. Iwan houdt zich keurig aan de afspraken en koppelt terug daar waar nodig. Prijs was ook nog eens schappelijk. Kortom: aanrader !

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Laatst bij meneer in de winkel geweest op zoek naar specifieke glazen lampenkapjes, Iwan zou voor mij op zoek gaan en heeft mijn telefoonnummer genoteerd. En wat denk je een half jaar later krijg ik een telefoontje, hij had de specifieke lampjes gevonden, ik ben zo BLIJ! En wat een service zeg dat je dit voor je klanten doet CHAPEAU!!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Koek’s Place. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Koeks Place voor een heerlijk bakje koffie en zo veel meer Koeks Place heeft vitrinekasten vol leuks en origineels kadootjes

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter