Goed voor Goed Kringloopcentrum in Sommelsdijk

Ontdek duurzame schatten in Meubels, Boeken, Kleding en meer bij GOED voor GOED Kringloop in Sommelsdijk. Beoordeeld met 4.3 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een dagje Middelharnis, dus even gekeken of er een kringloopwinkel was. Ja, twee zelfs. Bij binnenkoms valt op dat het donker en koud is ( niet zo donker dat je niets ziet). Het geheel oogt erg rommelig en ik vraag me af of ik iets leuks zal vinden. Op de begane grond vind je veel huisraad, prulletjes en meubels. Er zit tijdens mijn bezoek niet veel bijzonders tussen. De prijzen zijn wel erg redelijk. Handig stickersysteem. De kinderafdeling is wat donker en smoezelig. Er is wel wat opgeruimd maar het geheel oogt niet aantrekkelijk. Boven aangekomen beland je op de kledingafdeling. Deze afdeling ziet er juist erg verzorgd uit. Een mooie hoek met kinderkleding waar ik een leuk rokje voor mijn dochter vindt. Er liggen nog relatief nieuwe kleertjes tussen. De volwassenkleding hangt netjes gesorteerd. Ik luister een gesprek af van een medewerkster, Ann ( eke?). Wat een leuke, spontane vrouw met gevoel voor tweedehands spulletjes. Ik vind zomaar wat leuke kleding voor mezelf van leuke merken zoals Only, Sissyboy en H&M. En er staat een stel nette All Stars in de goede maat, 3,50! Als je eenmaal iets vindt, dan blijf je snuffelen, er hangen leuke hippe kleren, maar ik heb genoeg. Dan loop je door en kom je weer op een afdeling met huisraad, nu servies. Daar slaag ik voor een stapel Arcopal borden, opdracht van schoonmoeder. 5 stuks voor 2,50. Als ik afgerekend heb bij een vriendelijke jongen bedenk ik me dat ik de boeken nog niet gezien heb. Die blijken bij binnenkomst links achter een deur te zitten. Ik kom in een schemerige ruimte met een bar en boeken. De boekenafdeling is werkelijk een rommeltje en slecht gesorteerd. Ik vis er toch nog een uniek boekje tussenuit. Conclusie: Een kringloopwinkel hoeft niet perse opgepoetst en ruim te zijn.”

Lotteke den Hartog

“Mijn favoriete winkel on rond te kijken bij de naai, brei, en andere “crafts” spullen. Iets wat ze hier ook doen dat ik nog nergens anders heb gezien is het sorteren van knopen op kleur, super handig als je een paar matchende wilt vinden (foto ter referentie, kon ongeveer 1/3 tot 1/2 van t doosje matchen met anderen). Prijzen zijn heel redelijk maar soms heb je er een paar wat duurdere items bij. Zeker niet te vergelijken met de prijzen in steden! Natuurlijk ook aardige medewerkers/vrijwilligers. Jammer dat het zo ver weg van mij is anders kom ik er vaker.”

Renate L

“Goede prijs/kwaliteit verhouding!!!Écht een kringloop winkel waar je nog voor kleine prijsjes iets leuks of bijzonders op de kop kunt tikken. Klein puntje ter verbetering: veel spullen zijn geprijsd prima!Een deel niet of slecht zichtbaar..wellicht wordt dat nog anders. Maar hoe dan ook, een aanrader!!”

fam. M.A. de Bakker

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij GOED voor GOED Kringloopcentrum in Sommelsdijk

GOED voor GOED Kringloopcentrum is een populaire kringloopwinkel gelegen in Sommelsdijk, Zuid-Holland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren heeft deze winkel een goede reputatie opgebouwd onder de kringloopliefhebbers. Maar wat kun je allemaal naar deze kringloopwinkel brengen? Wat moet je in de gaten houden tijdens het winkelen? En hoe werkt deze kringloopwinkel eigenlijk?

Wat kun je naar GOED voor GOED Kringloopcentrum brengen?

Bij GOED voor GOED Kringloopcentrum kun je een breed scala aan tweedehands artikelen brengen. Of je nu boeken, kleding, meubels, speelgoed, huishoudelijke apparaten, gereedschappen of muziek wilt doneren, deze kringloopwinkel neemt het graag van je aan. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten tijdens het winkelen bij GOED voor GOED Kringloopcentrum?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. De prijzen worden vaak positief genoemd in de reviews. Het is dus de moeite waard om naar GOED voor GOED Kringloopcentrum te gaan als je op zoek bent naar betaalbare spullen. Daarnaast worden boeken en kleding ook regelmatig genoemd in de reviews. Het is dus zeker de moeite waard om deze afdelingen te bekijken tijdens je bezoek. Houd er echter rekening mee dat de eetgelegenheid momenteel niet beschikbaar is in verband met de maatregelen tegen COVID-19.

Hoe werkt GOED voor GOED Kringloopcentrum?

Bij GOED voor GOED Kringloopcentrum is het mogelijk om tweedehands artikelen te kopen. Het assortiment varieert van boeken en meubels tot kleding en huishoudelijke apparaten. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel ook diverse diensten en faciliteiten aan, zoals een bezorgservice, ophaalservice en een koffiehoek. Bovendien is er gratis wifi beschikbaar voor bezoekers.

Wil je meer weten over GOED voor GOED Kringloopcentrum? Volg ze dan op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Zuid-Holland, bekijk hier het overzicht.

GOED voor GOED Kringloopcentrum in Sommelsdijk is slechts één van de filialen van Kringloopcentrum GOED voor GOED. Ontdek de andere filialen van Kringloopcentrum GOED voor GOED verspreid door Nederland.

Geniet van duurzaam winkelen bij GOED voor GOED Kringloopcentrum in Sommelsdijk!

83 gedachten over “Goed voor Goed Kringloopcentrum in Sommelsdijk”

 1. ★★★★★

  Ingang is lastig voor rolstoelers, en er is ook weinig parkeerruimte. De winkel zelf is daarentegen wel goed toegankelijk, al zijn sommige kasten en vitrines erg hoog, dus kom je er vanuit een rolstoel niet goed bij. Het assortiment is ruim en van alles wat. Leuk om te snuffelen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Grote winkel, overzichtelijk. Maar de prijzen bij de kleding en schoenen slaan echt helemaal nergens op belachelijk duur. Sommige prijzen erg onduidelijk dan wordt er gewerkt met kleurtjes stof qua prijs en dan oppeens houden ze weer een blauwe sticker prijs aan. Op kaartje staan week nummer echter was het met afrekenen wel de prijs op kaartje zonder euro teken etc. erop. Erg onduidelijk en verwarrend.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Looks nice and well sorted. Prices are generally okay. The clothes and shoes are quite expensive, a jacket for 50 is no exception.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ontzettend veel leuke spullen. Voor echt weinig geld. Er is een toilet aanwezig en voor de dames hebben ze echt iets goeds geregeld! Wat ontzettend tof dat dit gedaan word!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan Goed voor Goed centrum. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Goed voor Goed centrum. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Goed voor Goed centrum. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Goed voor Goed centrum. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  We wilden vandaag spullen afgeven bij goed voor goed. Openingstijd 10 uur, we wachtten tot 10:10 uur. We waren niet de enige klanten die aan het wachten waren. Niet de winkel, en niet het afleverpunt was op tijd geopend!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Goed voor Goed centrum. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Harstikke goed hoor dat ze voor de dieren zorgen van curamara maar de troep die ze er neerzetten en waar wij tegen aan kijken is niet echt leuk zou zeggen zet het in je eigen magazijn en niet in de dierenwei misstaat er vreselijk

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter