Kringloopwinkel Emmaus Beeklaan in Den Haag

Ontdek duurzame schatten bij Emmaus Beeklaan in Den Haag – kleding, boeken, en meer. Topbeoordelingen, open woensdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Dankjewel lieve mevrouw! In lichte paniek en met grote haast stond ik gisteren voor uw deur voor een maxi cosi. Het is helemaal goedgekomen, ontzettend bedankt voor het begrip en de liefdevolle medewerking, ook dankzij de nieuwgeboren Mila!”

R.L. Ekstein

“Leuke kringloop winkel waar je de leukste dingen kunt vinden. Ik heb er veel kadootjes voor Sinterklaas gevonden voor een habbekrats. Vriendelijk personeel en je ontmoet er buurtgenoten.”

Marjella Keet

“Altijd super lieve mevrouw achter de balie. Kleine prijsjes en soms leuke spullen! Als ik mijn was ga drogen in de Weimarstraat kom ik altijd even snuffelen. Klein maar fijn.”

Dexter Reijsmeijer

Meer reviews lezen…

Ontdek Emmaus Beeklaan: Een Duurzame Kringloopwinkel in Den Haag

Maak kennis met Emmaus Beeklaan, een geweldige kringloopwinkel in Den Haag waar je terecht kunt voor unieke tweedehands schatten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is deze winkel absoluut een bezoekje waard. Emmaus Beeklaan, gelegen op Beeklaan 315, is elke woensdag, vrijdag en zaterdag geopend om jouw duurzame winkelervaring te vervullen.

Wat kun je brengen naar Emmaus Beeklaan?

Bij Emmaus Beeklaan kun je verschillende items inleveren, zoals kleding, boeken, huis- en inrichtingsartikelen, muziek en speelgoed. Door jouw gebruikte spullen aan deze kringloopwinkel te schenken, geef je deze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Een win-win situatie!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Emmaus Beeklaan?

Als je gaat winkelen bij Emmaus Beeklaan, is het belangrijk om op enkele dingen te letten. Omdat de items tweedehands zijn, is het altijd verstandig om goed de staat van de producten te controleren voordat je ze koopt. Daarnaast is het handig om te weten dat Emmaus Beeklaan gesloten is op maandag, dinsdag, donderdag en zondag. Houd dus de openingstijden, van bijvoorbeeld vrijdag 13:00-16:00 uur, goed in de gaten om teleurstellingen te voorkomen.

Hoe werkt de kringloopwinkel van Emmaus Beeklaan?

Bij Emmaus Beeklaan werken ze volgens het principe van de circulaire economie. Dit betekent dat zij waarde hechten aan het hergebruiken van producten en het minimaliseren van verspilling. Als onderdeel van Emmaus, een landelijke keten van 18 kringloopwinkels, heeft Emmaus Beeklaan ook een aantal unieke programma’s en diensten. Zo heeft de winkel een innamepunt waar je goederen kunt doneren en bieden ze ook een handige ophaalservice aan.

Ontdek meer over Emmaus

Naast Emmaus Beeklaan zijn er nog 17 andere filialen van Emmaus verspreid over Nederland. Benieuwd naar deze andere locaties? Neem dan een kijkje op onze pagina over Emmaus. Hier vind je een overzicht van alle winkels en krijg je een idee van wat je bij hen kunt verwachten.

Kies voor duurzaamheid en ga op avontuur bij Emmaus Beeklaan in Den Haag. Deze kringloopwinkel biedt een gevarieerd assortiment en geweldige services, zoals een innamepunt en ophaalservice. Bezoek deze winkel en verken de wereld van tweedehands winkelen in Den Haag!

22 gedachten over “Kringloopwinkel Emmaus Beeklaan in Den Haag”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Beeklaan. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Emmaus Beeklaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Winkel voor het goede doel mensen brengen spullen die ze niet meer gebruiken en word dan verkocht voor het goede doel geen winst oogmerk

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Beeklaan. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Lekker snuffelen vaak leuke dingen. Alleen jammer dat je vaak lang moet wachten om binnen te komen. Helaas is dit nu op dit moment even zo….

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Beeklaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Dankjewel lieve mevrouw! In lichte paniek en met grote haast stond ik gisteren voor uw deur voor een maxi cosi. Het is helemaal goedgekomen, ontzettend bedankt voor het begrip en de liefdevolle medewerking, ook dankzij de nieuwgeboren Mila!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Altijd super lieve mevrouw achter de balie. Kleine prijsjes en soms leuke spullen! Als ik mijn was ga drogen in de Weimarstraat kom ik altijd even snuffelen. Klein maar fijn.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Nice cycle shop where you can find the nicest things. I have found many presents for Sinterklaas there for next to nothing. Friendly staff and you meet neighbors there.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Beeklaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Beeklaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter