Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat

Ontdek duurzaam shoppen bij Schroeder Kringloop in Den Haag. Vind kwaliteitstweedehands boeken, kleding, en meer. Maandag tot zaterdag geopend.

Adres & contact

 • Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat
  Fahrenheitstraat 343, 2561 DX Den Haag
 • Telefoonnummer: 070 707 1465
 • Website: schroeder.nl

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke en gezellige kringloop, ik kom hier wel 3 tot 4 keer per week! Over het algemeen staan er leuke en lieve mensen in de winkel en inderdaad heel af en toe (zoals ik hieronder ook lees) een licht irritante filiaalmanager. Mij stoort dat totaal niet, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die daardoor niet meer komen. Prima spullen te koop, soms wat aan de dure kant, maar vaak zijn ze bereid om iets van de prijs af te halen. Veel boeken, LP’s, CD’s en kleding! Dus: aanrader!!”

Mike C

“Onlangs is deze winkel helemaal opgeknapt. Het oogt een stuk frisser en ruimer. Een prachtige kledingafdeling en ruime goed gesorteerde boeken en kleingoed afdeling. Ook kun je hier leuke meubeltjes scoren voor lage prijzen. Ook is er nu een koffiehoek waar je rustig kan zitten lezen of mee kan doen met allerhande activiteiten.”

P J

“Lief personeel met een hart voor de spulletjes en de zaak. Mooie boekenafdeling en veel goede kleding! Ga vaak met twee volle tassen de deur uit voor gemiddeld 20 euro. Kinderkledingafdeling is niet veel. Wel heel veel speelgoed. Ga wat vaker winkelen bij de kringloop! Goed voor de portemonnee en goed voor de samenleving :)”

Chantal de Just

Meer reviews lezen…

Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat: Duurzaam Winkelen in Den Haag

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel waar je duurzaam kunt shoppen? Maak kennis met Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat in Den Haag. Deze fantastische kringloop heeft een breed assortiment aan tweedehands spullen en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om je winkelbezoek te plannen.

Wat kan je meenemen naar Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat?

Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands boeken, kleding, elektronica, meubels en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een spannende thriller, een leuke outfit of een nieuw meubelstuk voor je huis, je kunt het allemaal vinden bij deze kringloop. Duurzaam winkelen is nog nooit zo gemakkelijk en betaalbaar geweest!

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de kringloop?

Bij een bezoek aan Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Allereerst is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, zoals veel positieve reviews aangeven. Daarnaast zijn de prijzen van de producten zeer redelijk en kun je vaak echte koopjes vinden. Let ook op de sectie met kleding, die goed wordt gewaardeerd door bezoekers. Vergeet niet om te kijken bij de boeken, waar je vaak pareltjes kunt ontdekken.

Hoe werkt Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat?

Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en heeft zelfs een bezorgservice als je grotere spullen wilt kopen. Je kunt betalen met zowel betaalpassen als creditcards, wat het winkelen nog handiger maakt. De openingstijden zijn ruim, zodat je voldoende tijd hebt om rustig rond te kijken en te genieten van het duurzame winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Wist je dat Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat nog meer te bieden heeft? Ze hebben een actieve aanwezigheid op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates. Volg ze op Facebook en mis geen enkel nieuwtje over duurzaam tweedehands winkelen.

Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat is onderdeel van Stichting Dr. Schroeder van der Kolk, met in totaal zes filialen verspreid over Nederland. Wil je meer weten over de andere filialen? Ontdek ze hier.

Ben je klaar voor een uniek winkelavontuur bij Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat in Den Haag? Plan snel je bezoek en geniet van duurzaam winkelen in een inspirerende omgeving.

106 gedachten over “Schroeder Kringloop Holland Fahrenheitstraat”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Leuke en gezellige kringloop, ik kom hier wel 3 tot 4 keer per week! Over het algemeen staan er leuke en lieve mensen in de winkel en inderdaad heel af en toe (zoals ik hieronder ook lees) een licht irritante filiaalmanager. Mij stoort dat totaal niet, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die daardoor niet meer komen. Prima spullen te koop, soms wat aan de dure kant, maar vaak zijn ze bereid om iets van de prijs af te halen. Veel boeken, LPs, CDs en kleding! Dus: aanrader!!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Schroeder Holland Fahrenheitstraat. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Leuke kringloop met goed gesorteerde kledingafdeling en 2 paskamers. Jammer dat sommige andere spullen even duur of duurder zijn dan nieuw. Ook bv ouderwetse kopjes of houten speelgoed is soms flink geprijsd. Ik begrijp niet zo goed waarom. Verder fijne winkel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter