Kringloopwinkel De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte

Ontdek tweedehands schatten bij Kringwinkel Zuiderkempen in Putte – jouw bestemming voor duurzame meubels, kleding en meer in België.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Voornamelijk keukenspullen, kledij en boeken. Ideaal om eens tussen de vintage serviezen te snuisteren. Parkeren is geen probleem.”

Miranda Renteurs

“Het bezoek was zeer aangenaam, een rustig kader , heel proper, alles goed gesorteerd, vriendelijk personeel”

Katelijn Van Bael

“Nice thrift store and friendly employees. I found good games there. Highly recommended.”

Bruno Vercauteren

Meer reviews lezen…

De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte: Een Duurzaam Winkelavontuur in België

Winkelen bij De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je duurzame spullen kunt vinden? Breng dan een bezoek aan De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte. Deze kringloopwinkel is gevestigd in Putte, België en is open van dinsdag tot en met zaterdag. Ontdek hier alles over deze winkel die je meeneemt in de wereld van duurzaam winkelen.

Wat kun je meenemen naar De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte?

Bij De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen. Het assortiment varieert van speelgoed, meubels en fietsen tot huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, boeken, kleding en muziek. Of je nu op zoek bent naar een boek om te lezen, een nieuwe fiets om te rijden of meubels om je huis in te richten, je zult zeker iets vinden dat bij je past. Het kopen van tweedehands spullen bij deze kringloopwinkel is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

Let op bij het winkelen bij De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte

Bij het winkelen bij De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is de winkel bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt het ook parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen. Bovendien is de ingang van de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om de winkel te bezoeken. Daarnaast is er een gezellige koffiehoek waar je even kunt uitrusten en genieten van een kopje koffie. Als je grote aankopen doet en geen manier hebt om ze thuis te krijgen, biedt De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte ook een bezorgservice. Ze maken het winkelen bij hun winkel een aangename ervaring voor iedereen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte biedt verschillende services en faciliteiten om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn. Ze hebben een innamepunt waar je jouw ongewenste spullen kunt afgeven. Als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, bieden ze ook een ophaalservice aan voor grotere spullen. Bovendien is de winkel rolstoelvriendelijk, wat betekent dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot alle schatten die de winkel te bieden heeft. Vergeet ook niet om De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en unieke aanbiedingen.

Ontdek meer over De Kringwinkel Zuiderkempen

Naast De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte zijn er nog 9 andere filialen van Kringwinkel Zuiderkempen verspreid over België. Wil je het volledige overzicht van deze kringloopwinkelketen bekijken? Bezoek dan hier. Hier kun je ook een kijkje nemen op hun YouTube kanaal voor meer informatie en updates.

Kortom, De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte is een geweldige plek om tweedehands koopjes te vinden en duurzaam te winkelen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek welke schatten je kunt vinden in Putte, België.

Gemiddelde waardering: 4.0/5 sterren. Adres: Alice Nahonstraat 12, 2580 Putte, België Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag 09:30-17:00

94 gedachten over “Kringloopwinkel De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  is duur. en onsymphatiek. ze hebben de kassa dichtgetimmerd met hout. zodat je er niks van ziet. niet van de kassa en niets van de mens

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Gezellig gewinkeld maar zoals overal niets te vinden! Spijtig wordt al het goede eruit gesorteerd! De rommel kan je daar (elke kringloop) dan kopen. Zo spijtig! Ik kom niet meer langs…

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Kringwinkel Zuiderkempen – Putte. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter