Kringloopwinkel Kringwinkel Opnieuw & Co vzw

Ontdek duurzame schatten in Kringwinkel Opnieuw & Co Lier – betaalbare elektronica, kleding en meer met uitstekende service.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Heel vriendelijk personeel en ik voel mij altijd gelukkig te zien hoeveel mensen er met zoveel ‘zin’ werken, mensen die in het ‘gewone’ circuit weinig kansen hebben. Ook het feit dat de mensen hier hun oude spullen gratis afgeven met het ecologische en sociale besef….”

Joe ollev

“Klein en gezellig met steeds een interessante collectie. Ik heb hier al veel strips gekocht, kledij en ook fietsjes voor de kindjes. Deze winkel lijkt wel goedkoper dan de andere kringwinkels en het personeel is om van te snoepen (figuurlijk ;-)”

Jan ‘Kdguntu’ de Groote

“Vriendelijk personeel en uiterst behulpzaam Een winkel waar je altijd wel eens wat leuke tweedehands spulletjes kunt vinden tegen meestal zeer goede prijzen ook kan je er gratis koffie drinken”

Quinten Desmyter

Meer reviews lezen…

Kringwinkel Opnieuw & Co vzw: Duurzaam winkelen in Lier

Opnieuw & Co is een bekende kringloopwinkel in Lier, België. Deze winkel is gevestigd aan de Antwerpsesteenweg 391 en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, trekt Opnieuw & Co veel positieve aandacht van klanten. Beoordelingen benadrukken vaak het vriendelijke personeel, betaalbare prijzen en ruime keuze.

Wat kun je brengen naar Opnieuw & Co Lier?

Bij Opnieuw & Co Lier kun je verschillende items brengen om te doneren. Denk hierbij aan elektronica, kleding en huishoudelijke apparaten. Het is een geweldige manier om spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Opnieuw & Co Lier?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel het assortiment bij Opnieuw & Co vaak van goede kwaliteit is, is het verstandig om te controleren of alles naar behoren werkt voordat je het aanschaft. Daarnaast is het handig om regelmatig langs te komen, omdat het assortiment continu verandert. Zo kun je altijd op zoek gaan naar verborgen schatten tussen de items.

Hoe werkt Opnieuw & Co Lier?

Opnieuw & Co Lier biedt ook verschillende unieke programma’s en faciliteiten aan. Zo is er een koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Daarnaast bieden ze een handige ophaalservice aan, waarbij je grotere items kunt laten ophalen als je deze zelf niet kunt vervoeren. Ook kun je bij Opnieuw & Co terecht voor woningontruiming, waarbij ze je kunnen helpen bij het leegmaken van een woning.

Opnieuw & Co Lier is actief op social media. Volg de kringloopwinkel op Facebook via deze link en op Instagram via deze link. Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste items in de winkel.

Opnieuw & Co Lier maakt deel uit van Opnieuw & Co België, dat in totaal vijf filialen heeft. Voor meer informatie over de andere filialen, kun je terecht op hun LinkedIn-pagina.

Wil je duurzaam winkelen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het milieu? Bezoek dan de kringloopwinkel Opnieuw & Co Lier en ontdek alle bijzondere items die hier te vinden zijn.

258 gedachten over “Kringloopwinkel Kringwinkel Opnieuw & Co vzw”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  leuke winkel, werken mensen met diepte door dat het een plek is voor mensen die niet de opportuniteit hebben gekregen om op een meer << ordinaire >> plek te werken. Zo merk je wel dat de mensen die er zitten omdat ze geimmigreerd zijn en de taal niet perfect kunnen, veel vriendelijker zijn dan de witte oudere vrouwen die de pech hebben dat ze niet het hoogste IQ hebben. je zou verwachten dat ze toch een hogere emotionele intelligentie hebben, maar de meeste behandelen jou en de allochtone werknemers als een stuk vuil.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Clothing is unfortunately not much choice anymore and prices have risen in terms of quality. Sometimes you do fall for something special in terms of decoration, but not much choice. Staff are fairly friendly. Plenty of parking at the back.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Incapabel, wordt overal geadverteerd dat je met consumtie cheques kan betalen maar uiteindelijk weet het personeel (incl. De manager) niet hoe dit correct moet ingegeven worden. Mij hebben ze niet verder kunnen helpen maar nadien wel mijn vriendin haar rekening kunnen betalen met een kaart van hetzelfde merk, er was uiteindelijk toch een kassierster die wist hoe dit moest

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Leuke kringloop. Al moet er echt eens dringend iets gedaan worden aan de parking achterin. Wat een slagveld vol met diepe kuilen. Gevaarlijk als bestuurder een voetganger, vooral bij regen!

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel Opnieuw & Co vzw. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Its a big store that accepts and sell used items. They have a large ile of clothing products, but a small ile of household items.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter