Kringloopwinkel De Groene Sluis in Lelystad

Bezoek De Groene Sluis in Lelystad voor kwalitatieve tweedehands artikelen en steun goede doelen. Kleding, meubels, elektronica en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Veel vrouwenkleding wordt gestolen en als mensen hun spullen niet willen , flikkeren ze deze ergens neer. Producten uit verpakking stoppen we niet meer terug en met speelgoed laten we de kinderen sjezen en spelen door de gehele winkel en ruimen we natuurlijk ook niet op. De vrijwilligers werken met een enorme inzet om de boel draaiende te houden en zijn na de dag ontzettend moe….iets wat een verstopte geldtrekkende stropdas zelden meemaakt. Mocht je iets te duur vinden ( bahh..goede doelen. bahh…vrijwillgers.) of van slechte kwaliteit…..kijk dan eens naar je leven”

Ewout Geentriangeldus

“De Groene Sluis is een fijne Kringloopwinkel met een breed assortiment. Hier kun je nog echt tegen kleine prijsjes leuke herbruikbare spullen kopen van goede kwaliteit. Vriendelijk personeel en er wordt regelmatig live piano gespeeld wat ook zorgt voor een relaxte sfeer. Het mooie van deze kringloop is dat met de winst van het bedrijf weer goede doelen worden gesponsord. Breng dus je spullen naar deze Kringloopwinkel, zorg ervoor dat iemand anders dit voor een zacht prijsje kan kopen en je doneert daarmee ook nog naar goede doelen. Dan ben je goed bezig!”

Anton Roosjen

“Wat een leuke nette kringloopwinkel! Zo overzichtelijk, hier ga ik vaker komen, dat weet ik nu al. Vandaag een Keulse pot gescoord om mijn penselen in te zetten, wat handwerk spullen, een omslagdoek en een goed passend als nieuw tshirt. Maar ze hebben meer! Boeken cd’s banken en stoelen, van alles wat en geen rare kringloop lucht in het gebouw. Jammer dat hij niet bij mij om de hoek zit”

Francine Hanse

Meer reviews lezen…

De Groene Sluis: Dé Kringloopwinkel in Lelystad

Ben je op zoek naar een plek waar je tweedehands artikelen kunt kopen en tegelijkertijd een goed doel kunt steunen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan De Groene Sluis in Lelystad. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan tweedehands producten, zoals kleding, meubels, boeken, elektronica en nog veel meer. Het adres is Zuiveringweg 83, 8243 PE Lelystad. De Groene Sluis is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur.

Wat kun je inleveren bij De Groene Sluis?

Ben je aan het opruimen of heb je spullen over die je niet meer gebruikt? Bij De Groene Sluis kun je terecht om je tweedehands goederen in te leveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en meer. Het aannemen van tweedehands spullen draagt bij aan een duurzame samenleving en zorgt ervoor dat deze items een tweede leven kunnen krijgen.

Tips bij het winkelen bij De Groene Sluis

Bij het winkelen bij De Groene Sluis zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Zo hebben klanten in hun reviews gewezen op de goede doelen waar De Groene Sluis aan bijdraagt, het vriendelijke personeel en de kwaliteit van de producten. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. Daarnaast kun je ook genieten van een kopje koffie in de koffiehoek en is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Unieke services en programma’s

Naast het reguliere aanbod biedt De Groene Sluis ook een aantal unieke diensten en faciliteiten. Zo kun je gebruikmaken van de bezorgservice en ophaalservice als je grote of zware spullen wilt aanschaffen of inleveren. Daarnaast is er ook een eetgelegenheid aanwezig waar je even kunt bijkomen tijdens het winkelen. Het is ook handig om te weten dat De Groene Sluis online te vinden is op Marktplaats, waar je het assortiment van de winkel kunt bekijken en direct kunt bestellen.

Volg De Groene Sluis op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aanbiedingen van De Groene Sluis? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Hier kun je updates en leuke foto’s vinden van de nieuwste producten en evenementen. Mis ook zeker niet de kans om De Groene Sluis te volgen op Instagram en LinkedIn om nog meer te weten te komen over duurzaam tweedehands winkelen in Lelystad.

Bezoek De Groene Sluis en ontdek het grote assortiment aan tweedehands artikelen. Vergeet ook niet om je tweedehands goederen in te leveren en zo bij te dragen aan een duurzame samenleving. Kringloopwinkel De Groene Sluis is dé plek waar je duurzaam winkelen kunt combineren met het steunen van goede doelen.

345 gedachten over “Kringloopwinkel De Groene Sluis in Lelystad”

 1. ★★★★★

  Ik kom hier al jaren, ik vind het de beste kringloop winkel van Lelystad, de prijzen zijn niet achterlijk en er is een breed assortiment. Ook het Cafetje is erg gezellig met lekker eten en heerlijke koffie.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Niet erg klantvriendelijk dat je -als je nodig naar het toilet moet- eerst een hele tijd in de rij aan de kassa moet gaan staan om de sleutel te halen (die dan net weer eerder door iemand anders opgehaald blijkt te zijn). Ik zou die sleutel bij het koffie buffet af laten halen, veel rustiger en veel dichter bij.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Groene Sluis. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan De Groene Sluis. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  tv gekocht die zogenaamd getest is en zou moeten werken. thuis aangekomen en apparaat werkt niet. 100 dingen geprobeerd maar het apparaat is stuk

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Ridiculous prices. 60 euros for a set of Harry Potter books… While you get everything for free. Really scandalous.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De Groene Sluis. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter