Senseo-dagSenseo stuk? Niet weggooien!

Een tijdperk vol frustratie en ergernis komt ten einde: vanaf nu kan iedereen een Senseo-koffieapparaat repareren! Dankzij de reparatiehandleiding van het Repair Café.

De handleiding is een initiatief van de Repair Cafés in Deventer en Wageningen. Zij organiseerden in november al een succesvolle Senseo-dag, waarop talloze reparatietips over tafel gingen. Daarna zijn ze aan de slag gegaan met het samenstellen van de reparatiehandleiding.

Bloed, zweet en tranen
Bob van Dongen, initiatiefnemer van het Senseo-project, vertelt dat het moeilijk was om te stoppen met schrijven: “De lijst van dingen die stuk kunnen gaan aan een Senseo lijkt oneindig. Op een gegeven moment moet je tevreden zijn. Er is bloed, zweet en tranen in gaan zitten, maar we zijn blij met het resultaat en we hopen dat veel mensen er iets aan hebben!”

De Reparatiehandleiding van de Senseo downloaden.
Bekijk de inhoudsopgave, klik voor vergroting:

inhoudsopgave Senseo reparatiehandleiding
Of ga naar het Repair Café-forum, waarvan iedereen gemakkelijk lid kan worden. Het is mogelijk om elkaar daar vragen te stellen en om tips en ervaringen uit te wisselen. Aanvullingen op de Senseo-handleiding zijn natuurlijk altijd welkom via het forum.

Bron: Repair Café