De WAAR in Emmen wordt niet zomaar een kringloopwinkel, maar een kringloop PLUS winkel van ruim 2000 m2. De PLUS betekent dat u bij De WAAR naast tweedehands ook voor nieuwe spullen terecht kunt. U kunt uw nog goede spullen brengen of gratis laten halen. U kunt in sommige gevallen gebruik maken van de fifty/fifty-regeling. In eigen atelier worden gebruikte spullen gepimpt en nieuwe artikelen ontworpen en gemaakt. In de koffiehoek kunt u genieten van goede koffie en lekkere broodjes. Ze organiseren regelmatig workshops en themadagen. De WAAR biedt naast vrijwilligerswerk ook leer-, werk en stageplekken voor werkzoekenden.

Kortom, genoeg te brengen, maar ook te halen bij De WAAR! 

Vanaf dinsdag 17 april 2012 kan iedereen zijn nog goede spullen bij De WAAR (Abel Tasmanstraat 23) brengen of gratis laten halen.
Eind mei 2012 opent De WAAR haar deuren voor klanten.

Sociaal innovatief
De WAAR is een modern leer-werkbedrijf waar werkzoekenden onderdeel uitmaken van de bedrijfsvoering. De WAAR biedt daarnaast vrijwilligersbanen.
Ervaring opdoen in verkoop, inkoop, administratie, marketing, webwinkel en nog veel meer? Een gat in je CV voorkomen? Ben je graag tussen de mensen? Of ben je het thuis zitten helemaal zat? Of misschien wil je weleens iets anders doen, maar heb je geen idee wat je wil en of dat wel leuk is?
Ga dan proefdraaien bij De WAAR! Zij bieden vrijwilligerswerk om ervaring op te doen met alle aspecten van de winkel, Meer info bel: (0591) 633867

Uw overtollige huisraad laten ophalen of brengen
Op dit moment wordt het pand op de Meubelboulevard verbouwd tot een mooie, open ruimte. Vanaf dinsdag 17 april kan iedereen zijn nog goede spullen brengen bij De WAAR of gratis laten halen. Men kan dan bellen met De WAAR,
tel. (0591) 633867.Iedereen die voor de opening zijn spullen aanbiedt, maakt kans op leuke prijzen, onder andere de nieuwe iPad!

De WAAR online
Meer informatie over kringloop De WAAR PLUS winkel is te vinden op http://www.dewaar.nl
Ook te volgen via Facebook en Twitter