Kringloop-dokter bij kringloop Alphen

Alphen

Kringloopdokter
Knoopje aanzetten? Bloesje pimpen? Elke laatste vrijdag van de maand houdt de Kringloopdokter inloopspreekuur. Tussen 14.00-16.00 uur bent u met uw kledingstukken welkom bij Stichting Kringloop Alphen. De Kringloopdokter draagt ideeën aan hoe u zelf met een kleine (en dus goedkope!) ingreep uw kleding langer kunt dragen.

Advies en hulp
Tijdens het inloopspreekuur kunt u gewoon binnenwandelen voor advies. Wilt u zeker zijn van een plekje? Dan kunt u het beste even reserveren. Er staan naaimachines en andere gereedschappen klaar zodat u het advies meteen in de praktijk kunt brengen. Nog nooit een knoop aangezet? Geen nood, de Kringloopdokter helpt u op weg. Deze service is geheel gratis. Voor een klein prijsje kunnen de extra materialen zoals knoopjes en ritsen ter plekke worden aangeschaft.

Uitdagend, heel en hip
Maria van Doornik, directeur Stichting Kringloop Alphen: “Het is een economisch uitdagende tijd waarin veel mensen extra hun best moeten doen om rond te komen, dan wel de levensstijl te handhaven die ze gewend zijn. Stichting Kringloop Alphen wil die mensen een steuntje in de rug geven en start daarom de komende tijd met diverse projecten. De Kringloopdokter is daarvan de eerste. Voorlopig beginnen we in ons kledingfiliaal Concordia, bij succes breiden we de Kringloopdokter uit naar onze hoofdvestiging aan de Energieweg zodat ook andere spullen weer heel en hip gemaakt kunnen worden.”

Kleding PimpenDe Kringloopdokter Alphen aan den Rijn
Laatste vrijdag van de maand 14.00-16.00
uur
Filiaal Concordia, textiel/kleding en accessoires
Parkeerterrein Hofzichtstraat (centrum, lage zijde)
Adres: Concordiastraat
 Alphen aan den Rijn
T: 0172- 422 490 (reserveren)
Meer weten over Stichting Kringloop Alphen: Ga naar www.kringloopalphen.nl